Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    30. Kolovoz 2018. 15:45

Emily, dolazimo u blizinu, kupujemo stan malo dalje u Juznom, dolje u Gundilicevoj ulici u onim novim zgradama ako si vidjela 😁 
    4Mommy, trenutno sam zadnje koristila Plimycol vaginalete i Klotrimazol kremu... Te vaginalete nejdu na recept, zakasnila sam se cut s gibekologom iz suprotne smjene u petak a moj bio na godisnjem pa sam uzela u ljekarni da prezivim prosli vikend 😅 Vec sam promijenila jedno 2 terapije al mi se stalno varacaju 🤨 

Bruna92
    30. Kolovoz 2018. 15:45

4Mommy

Bruna92

4Mommy

Majana i mamma2 čestitke na curi i dečku 😍
    Bruna sad mi je glavna misija kako pribaviti sarme sutra za ručak, mislim da nema kiselog kupusa sad?
    Od kad si ih spomenula okus mi je u ustima 😂🍍🍍

Hahahah kazem ja, sarma je zakon 😂
    Ima i kiselog kupusa i glavice u Tommyu, vidjela na svoje oci 😁
    Uf morat cu mamu malo gnjavit da ih napravi za vikend 😇
    A za ovaj ananas imam samo jedan komentar… Mrzim one "zdravoljupce", idu mi na zivce, kad cujem onu pjesmicu dode mi da se ranim !!! 😂😂😂

Hahahahaha a daaaj zašto, meni baš simpa, njih dvi se raspamete kad je čuju pa mi je baš draga. Opet računam bolje ona nego nešto Rozgino ili Lidije Bačić 😂😂😂

Ma daaaj ne prestajem ju pjevat, poludit cu vise... Usred noci se dignem na wc i pjevusim "ja godiim svimaaa kod anemijeeeee, vitamina sam puna aaa i ceeee" 😂😂😂😂😒 ne mogu vise! 😂

Jagodica86
    30. Kolovoz 2018. 15:50

Cure, jel imate neku grupu na fejsu? 

Ja još nisam ništa kupovala za bebu, nekako mi je rano, a i pred tjedan dana smo spol saznali. 
    U planu su svakako krevetić i komoda za robicu i prematalica sa ladicama, sve sam našla u ikei da mi se baš sviđa, okolo sam gledala malo i ništa.... Hoću što manje stvari jer nemam puno prostora zasad, a ne volim zatrpan prostor, i ovako ću jedva to u spavaću nagurati 
    Danas sve lijepe vijesti sa pregleda, samo tako nek bude.  

30. Kolovoz 2018. 15:51

Mateja pa probaj ove, nemaš što izgubiti osim 62 kn 😉
    Bruna 😂😂😂😂 tako je i kod mene

url=https://lilypie.com]

Majana
    30. Kolovoz 2018. 15:56

Ja sam danas kupila prve trudnicke traperice i tajice, mogu stat u jos jedne stare koje su nizi struk a bile su mi prije malo siroke.
    Cure koje ste spominjale kunert libero kolica jeste li ih vidile uzivo? kakva su? u st u babylanda dosla danas kad ono bas njih nemaju izlozene😏

pepe1907
    30. Kolovoz 2018. 15:58

zdravoljupci su zakoonnn, super mi je pjesmica bas me razveseli 😁 ja cu ogradicu dobit sa kompletom posteljine i krevetićem kojeg smo kupili preko ekupi, ali nebi bez toga, ipak mi ie krevetić uz zid, pa da nije hladno

• zvrkica
    30. Kolovoz 2018. 15:58

zadranka86

zvrkica

Super za preglede ❤

Cure, hoćete odmah imati ogradice odnosno onu zaštitu za krevetić?
    Gdje ćete kupiti to?

Ja sam narucila sa str.dada &rocco…200kn.i da odma cu stavit

jesi uzimala one što idu preko cijele strane krevetića ili one što se stavljaju na svaku šipku posebno?

pepe1907
    30. Kolovoz 2018. 16:01

Majana

Ja sam danas kupila prve trudnicke traperice i tajice, mogu stat u jos jedne stare koje su nizi struk a bile su mi prije malo siroke.
    Cure koje ste spominjale kunert libero kolica jeste li ih vidile uzivo? kakva su? u st u babylanda dosla danas kad ono bas njih nemaju izlozene😏

mi ih gledali, meni su super, kožna ručka, sa amortizerima ne čine mi se teška, lagana za vozit, mada mi se čini sa su dosta glomazna, ali takva volim..as me nije baš oduševila po izgledu al sve ostalo je super. Mi ćemo naručit sa Happy Storks tamo su 2600kn 

Emily1801
    30. Kolovoz 2018. 16:06

mateja91

Emily, dolazimo u blizinu, kupujemo stan malo dalje u Juznom, dolje u Gundilicevoj ulici u onim novim zgradama ako si vidjela 😁
    4Mommy, trenutno sam zadnje koristila Plimycol vaginalete i Klotrimazol kremu… Te vaginalete nejdu na recept, zakasnila sam se cut s gibekologom iz suprotne smjene u petak a moj bio na godisnjem pa sam uzela u ljekarni da prezivim prosli vikend 😅 Vec sam promijenila jedno 2 terapije al mi se stalno varacaju 🤨

Jesam, jesam ma to je sve blizu. Bit cemo susjede. 🎉🎉🎉🎉
    Mi smo isto u potrazi za stanom jer smo ovdje u najmu, zato pitam.
    Super mi je u Samoboru jer je mali gradic pa je sve blizu, a ima i puno parkova i sadrzaja za djecu.

• niky1107
    30. Kolovoz 2018. 16:15

mateja91

Emily, za koji mjesec se i mi selimo u Samobor, mozda vec i prije nego se beba rodi ako sve sredimo tak da cemo moc skupa kave ispijat 😁 U kojem si dijelu Samobora?
    Sad ste i mene na kremsnite navukle… a kao izbjegavam slatko zbog ovih dosadnih gljivica 🤨 Iako mama jucer napravila cokoladni kuglof, pa kak odoljeti tak necem? 😍
    Vidis mogla bi i ja poslat muza u Kaufland po tajice, dobro bi mi dosle jos jedne. Jucer sam si s HMa narucila spavacicu za nakon poroda, ono kao zq dojenje da se lako izmakne samo. A sutra idemo na kontrolu, jedva cekaam! Cure koje idete danas sretno i cekamo izvjesca ☺️

I mi sutra idemo, ne mogu dočekati...

Lora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.