Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    30. Kolovoz 2018. 18:31

Često mislim i na Bulbi. Nadam se da je sad bolje i da će uskoro ostvariti svoj san o postojanju majkom. Zbog nje sam i plakala i mislim da je neću zaboraviti nikada.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

truskawka
    30. Kolovoz 2018. 18:33

Ana89

Često mislim i na Bulbi. Nadam se da je sad bolje i da će uskoro ostvariti svoj san o postojanju majkom. Zbog nje sam i plakala i mislim da je neću zaboraviti nikada.

I ja je se cesto sjetim..takodjer se nadam

❤N i V💙

Majana
    30. Kolovoz 2018. 18:33

Crna5 dobrodosla 🤗
    Ja se evo sad probudila zaspala ko top, onaj potres me jutros zeznia pa da nadoknadim 
    Miranda super sta je malena bolje ☺️
    Sta se tice monotonije i mene to trenutno malo deprimira ne bit toliko medu ljudima i u susuru al jos malo pa cemo se bavit svojim bebacima, a i oni tako brzo odrastu 😢 sve to prode za tren, ja gledan sina nisam se ni okrenila a on skoro veci od mene 

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 18:35

I meni je Pikica u glavi i ono, kako se to sve desilo... Zar doktor prije nije obracao paznju? Obraca li moj paznju? A beba danas mirnaaaa bas bas, osjetim ja nju sa vremena na vrijeme, ali nije to ono njeno skakanje. Nemoj mi to raditi, bebooo. Mater ti je lujka 😂
    A dodaj Matea Lukaric na fb :P Reci svoj nadimak i dodace te u tajnu grupu. Buuuuu, ilimunati hahahaha 😂

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 18:37

Majana

Crna5 dobrodosla 🤗
    Ja se evo sad probudila zaspala ko top, onaj potres me jutros zeznia pa da nadoknadim
    Miranda super sta je malena bolje ☺️
    Sta se tice monotonije i mene to trenutno malo deprimira ne bit toliko medu ljudima i u susuru al jos malo pa cemo se bavit svojim bebacima, a i oni tako brzo odrastu 😢 sve to prode za tren, ja gledan sina nisam se ni okrenila a on skoro veci od mene

Majana, ja se šalim da ću biti jedini hobit u obitelji. Mali će garant biti visok, tata mu je ogroman- dvometraš. Bit ću viša od sina do 11. god života. A i htjela bih sve te godine s njim što bolje ispuniti. Nadam se da ću i uspjeti. Vidim po sestrama koliko vrijeme leti

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Majana
    30. Kolovoz 2018. 18:38

Ja sam isto danas na pregledu promislila o pikici dok mi je doktor objasnjava sta je sta, bas mi je pokaza mjehur, zeludac i sve, stvarno ne znam kako se to desilo bas mi je zao 

_svjesna
    30. Kolovoz 2018. 18:39

I meni je Bulbi cesto na umu, imale smo priliku pricati na temi Tko planira i radi na bebi, javila se nedavno, uglavnom nije saznala uzrok zasto se to desilo, uradila je sve moguce pretrage, briseve, sve uredno ali nazalost izgubila je zdravu curicu u 14 tjednu, zna samo da je od upale, a brisevi pa cak i bris materice uredan, djeluje mi da se tako dobro drzi, divim joj se i veliki je borac, mislim da brzo bude imala dozvolu za novu trudnocu ❤️

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 18:47

Bulbi ❤️ Jeste veliki borac i bice sve na kraju super. Mora biti i tako moramo misliti. Nadam se da ce brzo dobiti zeleno svjetlo i da je ta upala, jednostavno nesto protutnjalo i napravilo to 🙁 Ali ugl nema je vise. Vjerujem da je i u dobrim rukama sto se tice doktora.

Pticaselicazgst
    30. Kolovoz 2018. 18:47

Bulbi ❤ nasa lavica 

• Marti8
    30. Kolovoz 2018. 18:52

Nove cure dobrodosle🤗 Skolsku trudnocu vam zelim!
    Super za dobre vijesti sa pregleda,nek nam svima tako bude do kraja..😘
    Za hm nisam znala da nemaju svi ducani trudnicki odjel..jos mi je i cudno bilo kad sam trazila..
    Netko je pitao za utrice,mene su isto poceli iritirati pa sam rekla dr i stavili su me na duphaston..pa se posavjetuj sa dr..
    Za ogradicu cu naruciti isto sa dada i rocco..one koje se posebno stave na svaku resetku..
    Kremsnite su mi najbolje na Bledu😊
    Sarma,moze uvijek,sve kiselo,slano,ljuto ja sam za😆
    Pikice nadam se da se drzis😘
    Valjda sam sve napisala🤣 jos vam poslikam stvari iz kauflana ako cu ih moc staviti.. 
    I Mateja mahnem u box da i mene ubacis..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.