Barbi i ostale cure s pregleda vise neznam ko je di bio uglavnom svima cestitke i neka nam se ovako ljepe vijesti na forumu nizaju do kraja 😍😘🤗
Barbie,
hahaha i ja nemam nesto puno zajednickih slika u zadnje vrijeme (zajedno 190kg imamo jbt, oboje moramo na godinu, bebu u kolica i kilometraze dobre prelaziti). Za brak, samo polako i kako vi volite, papir je najmanje bitan 😊
A super za bebaca i za zatvorenost (ja to sad vise pratim). A prejako, pokazuje da je djecak, mamaa 😍😊
Nemoj se ljutit al moram komm, alergicna sam na to kad neko kaze da je brak papir, mislim po meni je ako ides kod maticara i nije te briga za to nego ides vise da nemas problema sa prezimenom i papirologijom zbog bebe.. Al mi smo vjencani u crkvi jer iskreno maticara ne priznam, a to je po meni sakrament i zajednica, mislim znam da ovo nije mjesto za takve rasprave al tako sam odgojena da mi tlak skoci kad neko kaze sta ce ti taj papir, msm sve 5, sto ljudi sto cudi al kad se neko moze tako izrazavat onda se valjda mogu i ja.. Nemoj se ljutit na komm 😁

da da, sramimo se pokazat lice. ali zato mašemo sve u 16 sa pimpačem i jajcima 😂 na 4D sam se naručila 10.9. ako i tada bude skrivao lice i pokazivao međunožje, kaj da ja uokivirim, sliku pimpeka? a već sam i okvir kupila za tu kao sliku s ultrazvuka. ako je ikad dočekam 😂
🤣🤣🤣 Mali odbija suradnju

I kolika je razlika izmedju 3d i 4d uzv? Sta to neko ima jedan neko drugi ili?

I da cestitke na dobrim vijestima ❤️
Mi se vratili iz setnje i papali baklavu, mali ce bit gurman samo takav 😂

Ajme, Bogu hvala na lijepim vijestima s pregleda danas, odmah mi podignu raspolozenje.
Ja isto ne mogu zaboraviti bulbi i bas cesto mislim na nju, pratim i temu Tko planira i radi na temi i vidim da je pocela tamo sudjelovati i bas mi bude drago kad vidim koliko je pozitivna. Vjerujem da ce joj sljedeca trudnoca donijeti srecu i da ce biti sve kako treba. Ako je itko zasluzio, ona je. ❤️
Meni je danas bio zadnji radni dan, od sutra laganini.
Cure, je li moguce da ce mi H&M vec sutra biti isporucen, a u ponedjeljka naruceno. Dobila sam najavu isporuke SMSom?

Luka ❤
mislim da sve ovisi o svjetonazorima i odgoju.
meni je brak definitivno zajednica dvoje ljudi, koji dijele život, dobro i zlo. i takva mi je svaka zajednica ljudi koji žive zajedno, žive jedno za drugo i za svoju djecu. odgajana sam u prilično katoličkoj obitelji, ali eto ja osobno ne vjerujem da ta zajednica postaje jača kada ju je blagoslovio svećenik. mislim da je brak jak i vrijedan onoliko koliko ga partneri takvima učine. e sad, katolici vjerojatno smatraju da im Bog pomaže to blagosloviti, ali meni osobno to u rangu jednog lijepog mitološkog vjerovanja i ništa više. ali voljela bih pronać tako utjehu u vjerovanju da postoji netko ili nešto što će sve učiniti baš ovakvim kakvim treba za mene. vjerujem da je tako lakše živjeti. no eto, onom unutarnjem osjećaju ne možeš zapovijedati i jednostavno ne vjerujem. ali poštujem vjernike i voljela bih da se tako svi međusobno poštujemo, bez obzira na izbore i stavove 😊

Ajme, Bogu hvala na lijepim vijestima s pregleda danas, odmah mi podignu raspolozenje.
Ja isto ne mogu zaboraviti bulbi i bas cesto mislim na nju, pratim i temu Tko planira i radi na temi i vidim da je pocela tamo sudjelovati i bas mi bude drago kad vidim koliko je pozitivna. Vjerujem da ce joj sljedeca trudnoca donijeti srecu i da ce biti sve kako treba. Ako je itko zasluzio, ona je. ❤️
Meni je danas bio zadnji radni dan, od sutra laganini.
Cure, je li moguce da ce mi H&M vec sutra biti isporucen, a u ponedjeljka naruceno. Dobila sam najavu isporuke SMSom?
*Tko planira i radi na bebi

Luka ❤
zadnju narudžbu su mi jako brzo isporučili. tipa u 4 dana. tako da je moguće. a znali su mi i po 3 tjedna dostavljati. ali više me iznenadilo što mi je maska za mob stigla iz Kine u 2 tjedna. mislila sam da će stić tamo negdje početkom 10. mj 😂

Hahaha, ne ljutim se. Imas svoj stav 😊 Za mene je bitna ljubav i sloga prvo, a ostalo kako ko voli. Moji se nisu upisali do kad sam ja imala 3 godine, a brat 7. Pitam ih sto, kazu ometalo ih nesto stalno. I onda kad je prosao rat, otisli kod maticara, njih 4 i obavili to xD A imaju super brak. U tom smislu je to za mene samo papir. A daleko od tog da je ne volim sto sam gospodja M. xD Ne bih se ni udavala onda.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji