Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    30. Kolovoz 2018. 19:01

Kani07

iamhappy

Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?

Mene danas nesto dole veci pritisak ne boli me nego sve kosti osjecam onako neugodno i ja se mislim popit normabel al od 2

Popij draga opustit ce ti sve misice a i te ligamente..bude lakse..znam po sebi..ja se osjecam ko da mi se kosti doli razdvajaju....ali to je sve ok

url=https://lilypie.com]

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 19:05

marti8

Nove cure dobrodosle🤗 Skolsku trudnocu vam zelim!
    Super za dobre vijesti sa pregleda,nek nam svima tako bude do kraja..😘
    Za hm nisam znala da nemaju svi ducani trudnicki odjel..jos mi je i cudno bilo kad sam trazila..
    Netko je pitao za utrice,mene su isto poceli iritirati pa sam rekla dr i stavili su me na duphaston..pa se posavjetuj sa dr..
    Za ogradicu cu naruciti isto sa dada i rocco..one koje se posebno stave na svaku resetku..
    Kremsnite su mi najbolje na Bledu😊
    Sarma,moze uvijek,sve kiselo,slano,ljuto ja sam za😆
    Pikice nadam se da se drzis😘
    Valjda sam sve napisala🤣 jos vam poslikam stvari iz kauflana ako cu ih moc staviti..
    I Mateja mahnem u box da i mene ubacis..

Ja sam našla samo roza majcu inbox u Kauflandu. Sličica je u grupi na fejsu 😀😀 I one jastuke za trudnice. Žuti i plavi 😁😁 Da mi muž ne krade moj s malog anđela 😂😂

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 19:06

Salatice, nisam u braku, ali smo u vezi 100 god. jednog dana ćemo se vjenčat, ali ne da mi se sad u trudnoći još i to planirat. na početku se htio još i nekako slikat, ali sad neće pa neće. njemu su te društvene mreže teške gluposti i ne razumije zašto se uopće slikam 😁

negooo, evo me s pregleda. sve ok, zatvorena. bebač je rukama skrivao lice, ali je zato raširio noge i mahao pimpekom opet 😂 nije komentirala kile, tako da ok 😁 i poslala me na brdo pretraga. krv, urinokulturu, napravili opet bris na ureaplazmu, ogtt moram sljedeći tjedan i tak. ima 862 grama. rekla da je to neka osrednja težina za tu "dob". sviđa joj se što sam aktivna i tako. sve u svemu, zadovoljna ❤️

Ana89
    30. Kolovoz 2018. 19:12

barbiemama

Salatice, nisam u braku, ali smo u vezi 100 god. jednog dana ćemo se vjenčat, ali ne da mi se sad u trudnoći još i to planirat. na početku se htio još i nekako slikat, ali sad neće pa neće. njemu su te društvene mreže teške gluposti i ne razumije zašto se uopće slikam 😁

negooo, evo me s pregleda. sve ok, zatvorena. bebač je rukama skrivao lice, ali je zato raširio noge i mahao pimpekom opet 😂 nije komentirala kile, tako da ok 😁 i poslala me na brdo pretraga. krv, urinokulturu, napravili opet bris na ureaplazmu, ogtt moram sljedeći tjedan i tak. ima 862 grama. rekla da je to neka osrednja težina za tu "dob". sviđa joj se što sam aktivna i tako. sve u svemu, zadovoljna ❤️

Opet je pokazivao blago ha? Moj je meni zadnji put guzu i leđa okrenuo, pa ga ti slikaj 😂😂😂. Uglavnom, odlične vijesti s pregleda 😀😀

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    30. Kolovoz 2018. 19:14

Barbie super za pregled i deckica koji se skriva 😊😊 bitno da je sve ok, a da 4d ces morat poduzet pripremne radnje tako da pokaze liceko a ne samo pisu 😂
    Tak je i mene poslao na brdo pretraga prosli pregled, mislim da su to ti tjedni. Naravno da se najvise od svega veselim ogtt -u 🙄😁

Bruna92
    30. Kolovoz 2018. 19:17

Sve cure, super za danasnje preglede, bas mi je to milo ❤️
    Ja sutra idem na ogtt, drzte palceve da se ne zbljuvam 😁

Salatica9192
    30. Kolovoz 2018. 19:18

Barbie, 
    hahaha i ja nemam nesto puno zajednickih slika u zadnje vrijeme (zajedno 190kg imamo jbt, oboje moramo na godinu, bebu u kolica i kilometraze dobre prelaziti). Za brak, samo polako i kako vi volite, papir je najmanje bitan 😊
    A super za bebaca i za zatvorenost (ja to sad vise pratim). A prejako, pokazuje da je djecak, mamaa 😍😊

Pticaselicazgst
    30. Kolovoz 2018. 19:19

Bruna javi kak je proslo, i sretnoooo. 😊😊Ja idem u utorak 😁 di ces vadit krv?

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 19:22

da da, sramimo se pokazat lice. ali zato mašemo sve u 16 sa pimpačem i jajcima 😂 na 4D sam se naručila 10.9. ako i tada bude skrivao lice i pokazivao međunožje, kaj da ja uokivirim, sliku pimpeka? a već sam i okvir kupila za tu kao sliku s ultrazvuka. ako je ikad dočekam 😂

barbiemama
    30. Kolovoz 2018. 19:27

Bruna, sretno. mene čak više strah da će me ulovit nesvjestica nego mučnina. ali ne smijem se unaprijed uspaničarit jer će mi tek onda bit loše 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.