Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    30. Kolovoz 2018. 14:51

Barbie sretno na pregledu..nek se mali da slikati hihi :)

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    30. Kolovoz 2018. 14:52

Super za preglede ❤

Cure, hoćete odmah imati ogradice odnosno onu zaštitu za krevetić?
    Gdje ćete kupiti to?

Ivylee
    30. Kolovoz 2018. 14:54

Joooj cure, nisam nešto od kremšnita al ste me s ovim sarmama navukle 🙈 😂
    Ekipica s pregleda, čestitke na lijepim vijestima!
    Vezano uz odjeću, imam jedne trudničke hlače i dvoje tajica iz hm-a... Nadam se da će mi to biti dovoljno jer mi se ne da trošiti neke novce na to za ova tri mjeseca. A prvu trudnoću sam prošla cijelu u svojim klasičnim tajicama 😲 Ne znam u čemu je kvaka, ali sad me baš nekako pilaju oko struka, kao da mi je trbuh niže jer kila imam identično sad i u prvoj...
    I obavila ja prvu narudžbu bodića i hlačica od hm-a pa se moram pohvaliti!

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 14:58

4Mommy

Ovaj ananas je nekako zalutao 😂

Sad cim si spomenula ananas mi se jede pina colada, imam jedan odlixan recept za kolac/tortu, ovisi koji se kalup koristi 🤣

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 14:59

zvrkica

Super za preglede ❤

Gdje ćete kupiti to?

Ikea, svidja mi se zato jer je niski, nekih 10cm visine 😊

Mina93
    30. Kolovoz 2018. 15:02

Ivylee

Joooj cure, nisam nešto od kremšnita al ste me s ovim sarmama navukle 🙈 😂
    Ekipica s pregleda, čestitke na lijepim vijestima!
    Vezano uz odjeću, imam jedne trudničke hlače i dvoje tajica iz hm-a… Nadam se da će mi to biti dovoljno jer mi se ne da trošiti neke novce na to za ova tri mjeseca. A prvu trudnoću sam prošla cijelu u svojim klasičnim tajicama 😲 Ne znam u čemu je kvaka, ali sad me baš nekako pilaju oko struka, kao da mi je trbuh niže jer kila imam identično sad i u prvoj…
    I obavila ja prvu narudžbu bodića i hlačica od hm-a pa se moram pohvaliti!

Ja mogu tajice nosit koje nemaju gore tanki lastig i da je cvrsto stisnut, ako ih spustim do ispod trbuha onda mi izlete slaufici sta mi se ne svidja 🤣
    Imam par tajica sta su lijepo gore napravljene nisu prestisnute pa ih mogu nosit, al cu uzet jos sigurno bar 1komad, vjer 2,za trening

• niky1107
    30. Kolovoz 2018. 15:04

Emily1801

Mina93

Salatica9192

Ana89

Salatica9192

Svratite na kavu hahahah 😂 Vi koje cete u BiH 😂 Gdje kupujete inace kod nas? A mislim da jesmo dosta jeftiniji od vas, isplati se za dosta stvari doci (ko je blize, ima rodbinu, itd).
    Ana,
    joj ja to ne volim xD Kao ja to kupim i krenem da jedem i nmg 😂 A bas je zdravo, jednostavno. Krivo mi bude. Ali nema sanse da progutam hahahaha. Ni sa mlijekom one cokoladne nmg, ne znam sto tolika odbojnost. Ja razmisljam sta bih danas rucala, da kazem mami da spremaa. Imate li prijedloge xD Ili prijedloge za ogrijesiti se haha, nesto bih se pocastila sa slatkim (ali mi se jedu i breskve) 😂

Mi imamo punjene paprike sa junetinom. I ja se, kad ima, ne bunim protiv pite od jabuke 😋 A uvijek možeš i palačinke 😋

E bas ga potrefi sto ne jedem hahaha 😂😂😂😂 Mislim u trudnoci ne jedem iz ko zna kojeg razloga, cudnog, paprike punjene mesom. A pitu sa jabukama ne volim, dok muz bi doruckovao, rucao i vecerao nju ako ima 😂 Ali vec palacinke sa nutelom i plazmom… zar postoji neko da to ne voli haha 😍
    U glavi mi sad i krempita (kremsnjita), ali mi se ne svidjaju ove kupovne, vec mojaaa krempita. Vidjecu da nagovorim mamu da napravi hahaha. Uzasna sam.
    Do podne ja mogu pozamasan spisak izbaciti ovdje hahahhaha 😂

I meni su krempite stalno u glavi, kad sam bila na moru mi je seka napravila za rockas i prekjucer sam jela u ikei 🤣😁 sva sreca pa nije ni samobor daleko pa se mozemo lako zaletit i tamo 🤣🤣

Ja živim u Samoboru. Poslat cu vam kremsnite postom. 😆

Moja sestra je u Samoboru, cesto sam kod nje! :) doduse sad ne, jer mirujem al inace da. :)

Lora

Bruna92
    30. Kolovoz 2018. 15:10

4Mommy

Majana i mamma2 čestitke na curi i dečku 😍
    Bruna sad mi je glavna misija kako pribaviti sarme sutra za ručak, mislim da nema kiselog kupusa sad?
    Od kad si ih spomenula okus mi je u ustima 😂🍍🍍

Hahahah kazem ja, sarma je zakon 😂
    Ima i kiselog kupusa i glavice u Tommyu, vidjela na svoje oci 😁
    Uf morat cu mamu malo gnjavit da ih napravi za vikend 😇
    A za ovaj ananas imam samo jedan komentar... Mrzim one "zdravoljupce", idu mi na zivce, kad cujem onu pjesmicu dode mi da se ranim !!! 😂😂😂

30. Kolovoz 2018. 15:16

Bruna92

4Mommy

Majana i mamma2 čestitke na curi i dečku 😍
    Bruna sad mi je glavna misija kako pribaviti sarme sutra za ručak, mislim da nema kiselog kupusa sad?
    Od kad si ih spomenula okus mi je u ustima 😂🍍🍍

Hahahah kazem ja, sarma je zakon 😂
    Ima i kiselog kupusa i glavice u Tommyu, vidjela na svoje oci 😁
    Uf morat cu mamu malo gnjavit da ih napravi za vikend 😇
    A za ovaj ananas imam samo jedan komentar… Mrzim one "zdravoljupce", idu mi na zivce, kad cujem onu pjesmicu dode mi da se ranim !!! 😂😂😂

Hahahahaha a daaaj zašto, meni baš simpa, njih dvi se raspamete kad je čuju pa mi je baš draga. Opet računam bolje ona nego nešto Rozgino ili Lidije Bačić 😂😂😂

zadranka86
    30. Kolovoz 2018. 15:25

zvrkica

Super za preglede ❤

Gdje ćete kupiti to?

Ja sam narucila sa str.dada &rocco...200kn.i da odma cu stavit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.