zdravoljupci su zakoonnn, super mi je pjesmica bas me razveseli 😁 ja cu ogradicu dobit sa kompletom posteljine i krevetićem kojeg smo kupili preko ekupi, ali nebi bez toga, ipak mi ie krevetić uz zid, pa da nije hladno

Super za preglede ❤
Cure, hoćete odmah imati ogradice odnosno onu zaštitu za krevetić?
Gdje ćete kupiti to?
Ja sam narucila sa str.dada &rocco…200kn.i da odma cu stavit
jesi uzimala one što idu preko cijele strane krevetića ili one što se stavljaju na svaku šipku posebno?

Ja sam danas kupila prve trudnicke traperice i tajice, mogu stat u jos jedne stare koje su nizi struk a bile su mi prije malo siroke.
Cure koje ste spominjale kunert libero kolica jeste li ih vidile uzivo? kakva su? u st u babylanda dosla danas kad ono bas njih nemaju izlozene😏
mi ih gledali, meni su super, kožna ručka, sa amortizerima ne čine mi se teška, lagana za vozit, mada mi se čini sa su dosta glomazna, ali takva volim..as me nije baš oduševila po izgledu al sve ostalo je super. Mi ćemo naručit sa Happy Storks tamo su 2600kn

Emily, dolazimo u blizinu, kupujemo stan malo dalje u Juznom, dolje u Gundilicevoj ulici u onim novim zgradama ako si vidjela 😁
4Mommy, trenutno sam zadnje koristila Plimycol vaginalete i Klotrimazol kremu… Te vaginalete nejdu na recept, zakasnila sam se cut s gibekologom iz suprotne smjene u petak a moj bio na godisnjem pa sam uzela u ljekarni da prezivim prosli vikend 😅 Vec sam promijenila jedno 2 terapije al mi se stalno varacaju 🤨
Jesam, jesam ma to je sve blizu. Bit cemo susjede. 🎉🎉🎉🎉
Mi smo isto u potrazi za stanom jer smo ovdje u najmu, zato pitam.
Super mi je u Samoboru jer je mali gradic pa je sve blizu, a ima i puno parkova i sadrzaja za djecu.

Emily, za koji mjesec se i mi selimo u Samobor, mozda vec i prije nego se beba rodi ako sve sredimo tak da cemo moc skupa kave ispijat 😁 U kojem si dijelu Samobora?
Sad ste i mene na kremsnite navukle… a kao izbjegavam slatko zbog ovih dosadnih gljivica 🤨 Iako mama jucer napravila cokoladni kuglof, pa kak odoljeti tak necem? 😍
Vidis mogla bi i ja poslat muza u Kaufland po tajice, dobro bi mi dosle jos jedne. Jucer sam si s HMa narucila spavacicu za nakon poroda, ono kao zq dojenje da se lako izmakne samo. A sutra idemo na kontrolu, jedva cekaam! Cure koje idete danas sretno i cekamo izvjesca ☺️
I mi sutra idemo, ne mogu dočekati...

Lora
Cure super za lijepe vijesti za pregleda ❤️
Ja otisla par sati na posao, ledja me zabolila tako da sam se vratila, navukla zavjese napravila si kaficu i noge u zrak ostatak dana, uzivancija ☺️
Cure sa utrogestanima, koristim ih vec dva mjeseca, i osjetim dolje iznutra da mi je nekako sve nadrazeno od njih, u rodnici mi je ta sluznica iritirana, a moram ih koristiti naredna 4 mjeseca😪
Desava li se i vama to?
I ja osjecam kao neko peckanje, al ne znam dal je od utrogestana ili geonistina. I ne svaki dan

Lora
Bravo za sve lijepe vijesti s pregleda 😍❤️
I cestitam na curici i decku 🎉
Nisam uspjela nista drugo polovit, raspolozenje mi je grozno danas.

Miranda sto te muci, izjadaj se ovdje ako ce bit lakse.. kako je B?

Ja sam danas kupila prve trudnicke traperice i tajice, mogu stat u jos jedne stare koje su nizi struk a bile su mi prije malo siroke.
Cure koje ste spominjale kunert libero kolica jeste li ih vidile uzivo? kakva su? u st u babylanda dosla danas kad ono bas njih nemaju izlozene😏
mi ih gledali, meni su super, kožna ručka, sa amortizerima ne čine mi se teška, lagana za vozit, mada mi se čini sa su dosta glomazna, ali takva volim..as me nije baš oduševila po izgledu al sve ostalo je super. Mi ćemo naručit sa Happy Storks tamo su 2600kn
Mi smo ionako mislili 2 u 1 uzet, cijena im je 🔝 i svidaju mi se ovako na slici imaju lijepe boje, hvala na recenziji 😊
Majana i mamma2 čestitke na curi i dečku 😍
Bruna sad mi je glavna misija kako pribaviti sarme sutra za ručak, mislim da nema kiselog kupusa sad?
Od kad si ih spomenula okus mi je u ustima 😂🍍🍍
Ima, u Plodinama :) mi prosli tj.jeli sarmu..prefino i kiselo :)

Lora
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji