Miranda i ostale cure, dva dana me bas onak dosta boli dole, znam da se sirimo i da tako treba, al danas me nesto u trbuhu zabolilo, onak ispod pupka i sad me bas boli. Legla sam napokon, pa nw znam dal da popijem normabel,imam od 5mg,al bi ga na pola. Doktor mi ih nije propisao ali sam ih pila u prosloj trudnoci. Mozda da me opusti?
Mene danas nesto dole veci pritisak ne boli me nego sve kosti osjecam onako neugodno i ja se mislim popit normabel al od 2
Popij draga opustit ce ti sve misice a i te ligamente..bude lakse..znam po sebi..ja se osjecam ko da mi se kosti doli razdvajaju….ali to je sve ok
I ja tako danas ne boli me stomak ni nista al bas dole cudan osjecaj,a lezim popila sam jedan normabel pa valjda opusti😘,bebac me bar veseli skoro cjeli dan lupa i pricamo se ja i on😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
I meni je Bulbi cesto na umu, imale smo priliku pricati na temi Tko planira i radi na bebi, javila se nedavno, uglavnom nije saznala uzrok zasto se to desilo, uradila je sve moguce pretrage, briseve, sve uredno ali nazalost izgubila je zdravu curicu u 14 tjednu, zna samo da je od upale, a brisevi pa cak i bris materice uredan, djeluje mi da se tako dobro drzi, divim joj se i veliki je borac, mislim da brzo bude imala dozvolu za novu trudnocu ❤️
i ja je se cesto sjetim..ako se cujes s njom reci da mislimo na nju i da ju pozdravljamo.❤
Salatice, nisam u braku, ali smo u vezi 100 god. jednog dana ćemo se vjenčat, ali ne da mi se sad u trudnoći još i to planirat. na početku se htio još i nekako slikat, ali sad neće pa neće. njemu su te društvene mreže teške gluposti i ne razumije zašto se uopće slikam 😁
negooo, evo me s pregleda. sve ok, zatvorena. bebač je rukama skrivao lice, ali je zato raširio noge i mahao pimpekom opet 😂 nije komentirala kile, tako da ok 😁 i poslala me na brdo pretraga. krv, urinokulturu, napravili opet bris na ureaplazmu, ogtt moram sljedeći tjedan i tak. ima 862 grama. rekla da je to neka osrednja težina za tu "dob". sviđa joj se što sam aktivna i tako. sve u svemu, zadovoljna ❤️
Super bravo za bebaca odmah sam bolje volje kad vas cujem s dobrim vijestima😘.
💜Karla💜Nicol💙Anton
da da, sramimo se pokazat lice. ali zato mašemo sve u 16 sa pimpačem i jajcima 😂 na 4D sam se naručila 10.9. ako i tada bude skrivao lice i pokazivao međunožje, kaj da ja uokivirim, sliku pimpeka? a već sam i okvir kupila za tu kao sliku s ultrazvuka. ako je ikad dočekam 😂
hahaha...mi smo jedva dobili slike, ali das 500kn i dr. se bas potrudi da ulovi liceko tak da vjerujem da bude i tebi 🤞
barbiemama, nek je sve dobro, a pimpac je muskima glavna okupacija jos u stomaku 😂 dobrodosle nove cure! Bome smo stvarno aktivne, docekalo me skoro 10 stranica sto sam popodne bila na druzenju s frendicom iz srednje! Htjela sam vas pitati, ako se radi 4D u sklopu pregleda koliko platite? pepe spominjes 500 kuna?
url=https://lilypie.com]
Barbi i ostale cure s pregleda vise neznam ko je di bio uglavnom svima cestitke i neka nam se ovako ljepe vijesti na forumu nizaju do kraja 😍😘🤗
Barbie,
hahaha i ja nemam nesto puno zajednickih slika u zadnje vrijeme (zajedno 190kg imamo jbt, oboje moramo na godinu, bebu u kolica i kilometraze dobre prelaziti). Za brak, samo polako i kako vi volite, papir je najmanje bitan 😊
A super za bebaca i za zatvorenost (ja to sad vise pratim). A prejako, pokazuje da je djecak, mamaa 😍😊
Nemoj se ljutit al moram komm, alergicna sam na to kad neko kaze da je brak papir, mislim po meni je ako ides kod maticara i nije te briga za to nego ides vise da nemas problema sa prezimenom i papirologijom zbog bebe.. Al mi smo vjencani u crkvi jer iskreno maticara ne priznam, a to je po meni sakrament i zajednica, mislim znam da ovo nije mjesto za takve rasprave al tako sam odgojena da mi tlak skoci kad neko kaze sta ce ti taj papir, msm sve 5, sto ljudi sto cudi al kad se neko moze tako izrazavat onda se valjda mogu i ja.. Nemoj se ljutit na komm 😁
da da, sramimo se pokazat lice. ali zato mašemo sve u 16 sa pimpačem i jajcima 😂 na 4D sam se naručila 10.9. ako i tada bude skrivao lice i pokazivao međunožje, kaj da ja uokivirim, sliku pimpeka? a već sam i okvir kupila za tu kao sliku s ultrazvuka. ako je ikad dočekam 😂
🤣🤣🤣 Mali odbija suradnju
I kolika je razlika izmedju 3d i 4d uzv? Sta to neko ima jedan neko drugi ili?
I da cestitke na dobrim vijestima ❤️
Mi se vratili iz setnje i papali baklavu, mali ce bit gurman samo takav 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji