Jaoooo male robiceeee 😍😍
E, jutros sa sestrom na kavi, i kazem da udemo u orchestru da kupim nesto bebi. Na to mi ona kaze da ima 3 putne torbe robe od N (ima 2ipo godine) koje su jos s etiketom. Muzeva obitelj, a obn je i jedinac, je u Americi i kad je rodila poslali su toliko odjece da je dobar dio spremila neraspakirano. Tako da nista ne kupujem. Ali imam i vremena.
I dva pitanja: mame kije su rodile i imale punte, bole li vas? Mene danas strasno zateze pa i boli "taj dio". Vjerojatno velika promjena vremena? 🤔
I sta je s putovanjima? Muz, malac i ja smo mislili u 9i mj produzeni vikend u Barcelonu. Mozemo u avion? 😅
Ammm, a kaj su to punte? 😬🤣
Ajoj 🙈🙈🙈 savovi od sivanja 😜
Jaoooo male robiceeee 😍😍
E, jutros sa sestrom na kavi, i kazem da udemo u orchestru da kupim nesto bebi. Na to mi ona kaze da ima 3 putne torbe robe od N (ima 2ipo godine) koje su jos s etiketom. Muzeva obitelj, a obn je i jedinac, je u Americi i kad je rodila poslali su toliko odjece da je dobar dio spremila neraspakirano. Tako da nista ne kupujem. Ali imam i vremena.
I dva pitanja: mame kije su rodile i imale punte, bole li vas? Mene danas strasno zateze pa i boli "taj dio". Vjerojatno velika promjena vremena? 🤔
I sta je s putovanjima? Muz, malac i ja smo mislili u 9i mj produzeni vikend u Barcelonu. Mozemo u avion? 😅
Dalmatinka, sorry 😂
Evo curke da se javim obavila sam kolko tolko ok shopping za frajera za jaslice...nisam bas u potpunosti zadovoljna ali jos cemo mi toga kupiti...a kaj se tice robice za bebu imam sve od L i necu nista novoga kupovati jedino u slucaju da je cura samo nekaj za izlazak iz bolnice tak sam se dogovorila sa muzekom...jos malo i jaslice i ja na pregled nemrem docekati...puse vam saljem 😘
Jaoooo male robiceeee 😍😍
Dalmatinka, sorry 😂
Hahaha ma sve pet, to sam si i mislila da pitas al reko da ne ispadne da pricas o necem desetom hahahaha 🤣🤣 jos jedna dilema, mislis na savove od epiziotomije ili carskog? 🙊🤣
Mene sad kak me muce ove gljivicne bas boli mjesto di sam rezana dole, valjda kak je malo sve naoteceno... a inace me znalo isto nekad tipa kod seksa malo zatezat, inace nisam primjetila nesto ekstra. Mada mi je reko moj doktor da su me malo krivo zasili (sram ih bilo 🤣🤣) pa kao da bi mogla osjetit da boli na promjenu vremena i kod seksa
evo ja kupila u pepcu..tj moja mama, a ja odabrala 😁😁
kakve su cijene tamo? ovi bodiji i kapice?
evo ja kupila u pepcu..tj moja mama, a ja odabrala 😁😁
kakve su cijene tamo? ovi bodiji i kapice?
Kapice bijele su 3.50kn, sarene su 5.20kn, bodiji su kako koji ali vecinom 17.90kn i to je max, ima i jeftinijih. Pidzamice 25.90kn, carapice 8.90kn, tajce 17.90kn..ali se nadje na popustu za ono svega par kn tako da treba svako malo ici gledati sta imaju na akciji jer stalno mjenjaju.. nemaju veliki izbor, ali zato cesto mjenjaju asortiman.. meni se za sad svidja..
❤N i V💙
evo ako kome treba info. Ja isla kupiti neki topic za 40kn i dobila to.
❤N i V💙
Jaoooo male robiceeee 😍😍
Dalmatinka, sorry 😂
Hahaha ma sve pet, to sam si i mislila da pitas al reko da ne ispadne da pricas o necem desetom hahahaha 🤣🤣 jos jedna dilema, mislis na savove od epiziotomije ili carskog? 🙊🤣
Mene sad kak me muce ove gljivicne bas boli mjesto di sam rezana dole, valjda kak je malo sve naoteceno… a inace me znalo isto nekad tipa kod seksa malo zatezat, inace nisam primjetila nesto ekstra. Mada mi je reko moj doktor da su me malo krivo zasili (sram ih bilo 🤣🤣) pa kao da bi mogla osjetit da boli na promjenu vremena i kod seksa
Ne ne carski. Epiziotomija. 3x su me rezali, jer Fata je Fata a 3x je 3x 😂
Ma dosad bi me znalo nekad kao "češati", al danas mi je bas osjecaj neke boli, zatezanja. Kao da mi je facelifting raden na njoj pa mi koza zategnuta 😆
Jaoooo male robiceeee 😍😍
Dalmatinka, sorry 😂
Mene sad kak me muce ove gljivicne bas boli mjesto di sam rezana dole, valjda kak je malo sve naoteceno… a inace me znalo isto nekad tipa kod seksa malo zatezat, inace nisam primjetila nesto ekstra. Mada mi je reko moj doktor da su me malo krivo zasili (sram ih bilo 🤣🤣) pa kao da bi mogla osjetit da boli na promjenu vremena i kod seksa
Ne ne carski. Epiziotomija. 3x su me rezali, jer Fata je Fata a 3x je 3x 😂
Ma dosad bi me znalo nekad kao "češati", al danas mi je bas osjecaj neke boli, zatezanja. Kao da mi je facelifting raden na njoj pa mi koza zategnuta 😆
Meni je takav osjećaj gdje je rez od prošle godine, na donjem dijelu trbuha, tipa carski ali dulji. Prije nisam ništa osjećala osim promjene vremena, sad mi je neki ful neugodan osjećaj kad me se tu dira. Valjda zato jer mi se vraća osjet.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji