I ja krecem na pilates, ali otvaraju tek od 1.10. miranda, sve se bojim da ce ti ta arhitektica na kraju spustiti cijenu za svoje "usluge"...mislim tako te zavuce i nikom nista, Boze sacuvaj. A o majstorima necu ni kretati...mi smo to prosli proslo ljeto i ne zelim se ni prisjecati. Robica iz Pepca je stvano prejeftina, mislim da cu tamo vecinu i uzeti. Par ovako fancy kad idemo nekud i cao 😂
url=https://lilypie.com]
Cure ja zavrsila u bolnici ja uopce ne znam kaj da radim..Placem od 16:30kak smo isli na 4d uzv. Suprug je otisao doma placuci ja sam skroz izvan sebe.
Na uzv koji smo jedva čekali ustanovljeno je da imam manjak plodne vode i to dosta mi fali. Odmah smo otisli na hitnu i tu su nam to isto potvrdili ostavili su me u bolnici i ujutro ce me pregledati specijalisti
Uzasno me strah i bojim se jer mi je receno da uz takav manjak plod se ne moze razvijati dalje
Evo u sobi sam sa trudnicama koje spavaju a ja bi da me ne znam zemlja pdoguta . Supruga mi zao jako gledati ga takvoga uplakanog a mene srce boli
Do prije dva tjedna je sve bilo super uopce ne razumijem nista sva sam izbezumljena
Bojim se uzasno
Nisam znala kom da se pojadam u dva u noci
Pikica ne mogu vjerovat sto citam 😟 mogu mislit kakav je ovo sok za tebe i supruga.. di si u kojoj bolnici? Nadam se da ce te doktori ujutro uspijet smirit malo i nac nacina da ti i bebac ostanete sto duze u komadu skupa 😊 probaj ne mislit da si tamo okruzena trudnicama, ostani pozitivn i sve ce bit u redu, medicina je toliko napredovala da sigurno imaju neko rjesenje..
Da li si ti osjetila da nesto nije ok? Jel se bebac micao konstantno?
Nemoj se bojati, sigurno ce doktori nac nacina da rjese ovu situaciju, znam da je tesko ali probajte bit pozitivni i nadati se najbolje.
Saljem puno zagrljaja i pusa 🤗😘
Javi nam sto su rekli specijalisti..
Pikica89,
😶😶😶 drzite se ❤️ Cekamo pozitivne vijesti poslije vizite. Imam primjer u porodici, od nerodjenog brata zena zavrsila u bolnici 2014 zbog manjka plodove vode, lezala 7-10 dana koliko se sjecam, imala upute kojih se pridrzavala, I rodila zdravu curicu u 36/37 nedelji. Mogu je ispitati danas detaljnije, pa ti prenjeti. Stvarno ti od srca zelim taj scenario kao kod nje. Da li su rekli da je sada sve u redu sa bebom? Mislim ja da oni imaju nacina za sve, pokusace nadoknaditi.
Drzi se, ne gledaj te druge trudnice (a i one su tu sa nekim dramama pretezno). ❤️❤️❤️
Hvala ... Budna sam cijelu noc oka nisam sklopila a u vinogradskoj sam. Ne nisam nista skuzila Pitali su me jel su mi gacice bile mokre ali nisu tako da sam ju mozda izbacila i pisanjem a nisam skuzila.
Uzas opce ne znam di mi je glava i samo molim Boga da nadu rijesenje
Hvala … Budna sam cijelu noc oka nisam sklopila a u vinogradskoj sam. Ne nisam nista skuzila Pitali su me jel su mi gacice bile mokre ali nisu tako da sam ju mozda izbacila i pisanjem a nisam skuzila.
Ja sam sada gledala i stvarno su po forumima pozitivna iskustva, mislim postoje rjesenja, lijeci se (pices punoo vode, lezaces na lijevom boku zbog protoka i plus imaju neku foru sto ubacuju u vidu infuzije da pokusaju nadoknaditi). Lezaces na promatranju. Postoji slucajeva, vratilo se u potpunosti. A nisi ti mala trudnica bas, jos 4,5 nedelja, a da ne pricam o 7, beba je spremna skroz za zivot skroz (samo sitnija) mislim kako i sama imam probleme, postavila sam manje ciljeve prvo ❤️ Ja mislim da ce biti sve u redu. Bitno je da si u rukama specijalista.
Ali da si uznemirena i da places i ne spavas, imas sva prava na to, zato nam pisi, istresi se, tu smo.
Cure ja zavrsila u bolnici ja uopce ne znam kaj da radim..Placem od 16:30kak smo isli na 4d uzv. Suprug je otisao doma placuci ja sam skroz izvan sebe.
Na uzv koji smo jedva čekali ustanovljeno je da imam manjak plodne vode i to dosta mi fali. Odmah smo otisli na hitnu i tu su nam to isto potvrdili ostavili su me u bolnici i ujutro ce me pregledati specijalisti
Uzasno me strah i bojim se jer mi je receno da uz takav manjak plod se ne moze razvijati dalje
Evo u sobi sam sa trudnicama koje spavaju a ja bi da me ne znam zemlja pdoguta . Supruga mi zao jako gledati ga takvoga uplakanog a mene srce boli
Do prije dva tjedna je sve bilo super uopce ne razumijem nista sva sam izbezumljena
Bojim se uzasno
Nisam znala kom da se pojadam u dva u noci
Draga neznam sta bi rekla osim da drzimo fige i da sam uvjerena da ce se naci neko rijesenje i da ce bebica i ti na kraju biti dobro javi nam sta je rekao specijalist a ti pokusaj sto vise pozitivno razmisljati zbog bebice, bit ce to na kraju sve super uvjerena sam
💪🏻🤞🏻👏🏻😘❤️
Hvala … Budna sam cijelu noc oka nisam sklopila a u vinogradskoj sam. Ne nisam nista skuzila Pitali su me jel su mi gacice bile mokre ali nisu tako da sam ju mozda izbacila i pisanjem a nisam skuzila.
Ja sam sada gledala i stvarno su po forumima pozitivna iskustva, mislim postoje rjesenja, lijeci se (pices punoo vode, lezaces na lijevom boku zbog protoka i plus imaju neku foru sto ubacuju u vidu infuzije da pokusaju nadoknaditi). Lezaces na promatranju. Postoji slucajeva, vratilo se u potpunosti. A nisi ti mala trudnica bas, jos 4,5 nedelja, a da ne pricam o 7, beba je spremna skroz za zivot skroz (samo sitnija) mislim kako i sama imam probleme, postavila sam manje ciljeve prvo ❤️ Ja mislim da ce biti sve u redu. Bitno je da si u rukama specijalista.
Ali da si uznemirena i da places i ne spavas, imas sva prava na to, zato nam pisi, istresi se, tu smo.
Jojj daj Boze da nadoknade
Pikica89! Drži se, bit će sve ok. Medicina je uznapredovala i sve je na našoj strani danas. Želim ti puno sreće 😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji