Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kani07
    28. Kolovoz 2018. 06:53

Pikica89

Cure ja zavrsila u bolnici ja uopce ne znam kaj da radim..Placem od 16:30kak smo isli na 4d uzv. Suprug je otisao doma placuci ja sam skroz izvan sebe.
    Na uzv koji smo jedva čekali ustanovljeno je da imam manjak plodne vode i to dosta mi fali. Odmah smo otisli na hitnu i tu su nam to isto potvrdili ostavili su me u bolnici i ujutro ce me pregledati specijalisti
    Uzasno me strah i bojim se jer mi je receno da uz takav manjak plod se ne moze razvijati dalje
    Evo u sobi sam sa trudnicama koje spavaju a ja bi da me ne znam zemlja pdoguta . Supruga mi zao jako gledati ga takvoga uplakanog a mene srce boli
    Do prije dva tjedna je sve bilo super uopce ne razumijem nista sva sam izbezumljena
    Bojim se uzasno
    Nisam znala kom da se pojadam u dva u noci

Pikica jeb. mu ,uz tebe smo i ne mora bit odmah los ishod ,da ti i bebica jos malo skupa budete i sve dobro zavrsi,drzi se😘😘😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 07:08

Maggie85

Mina93, zaboravila sam otkud si ti… gdje si išla na pilates?

Inace s ugljana, al udana u zg,  na zapadu smo, treniram vec par god malo jace treninge u amazoni na vrapcu, ali sada moram na pilates ili yogu a nju ne volim, vratila se sefica sa godisnjeg tako da je super pilates pa sam odlucila uplatit jos 9.mj da trenkam, 3x tjedno je trening, jucer nisam radila npr izdrzaj i dodje do mene pita jesam ok, kazem da ne smijem to radit da sam trudna a ona da nije ni skuzila, nisam imala usku majicu 😂 i dala mi vjezbe za ruke dok one rade trbuh tako da sam bas zadovoljna, i cudila se sta sam isla na svoj trening normalno prva 4mj 😂

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 07:13

Pikica drzi se uz tebe smo ❤️

• Strudlica
    28. Kolovoz 2018. 07:16

Pikice danas za sve postoji rješenje tako da ja uopće ne sumnjam da će se sve to srediti.Zato su te i zadržali da te pregledaju od strane specijalista, a kad ja čujem riječ specijalista budem mirnija jer taj zna što radi .Tako da glavu gore,optimizam na najjače i sve smo u tebe i tvoju bebicu i mislimo na vas 

truskawka
    28. Kolovoz 2018. 07:23

Pikica ajmee bas mi je zao. Ne mogu si ni zamisliti kako se osjecas. Ali drzi nam se, mi smo uz tebe i saljemo ti pozitivne misli. Kao sto i cure kazu sigurno ce se to rjesiti i bit ce sve u redu. Samo se ti nama smiri i bit ce sve ok. Znam da si uplasena i da te emocije sad jako drze, ali probaj se nekako smiriti radi svoje bebe da joj jos vise ne stetis sa stresom i tugom. Javi nam obavezno nakon vizite sta su rekli i koja je daljnja procedura. Pusa, uz tebe smo 😘❤❤❤❤

❤N i V💙

Ivylee
    28. Kolovoz 2018. 07:23

Pikice draga, šaljem virtualne zagrljaje i vibrice da sve prođe ok 🙏 Kako cure kažu, još par tjedana će doktori iznaći da dođete u sigurnu zonu!!!  Uz tebe smo 😘

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 07:31

Joj kad se ovako nešto dogodi kao Pikici poželim prespavati min do 31. tjedna da budem u nekoj sigurnijoj zoni- dalje tvrdim da će sve biti ok ,Svemir je na strani trudnica i male djece 😊😊. Mislim da je ovo između 20.  i 31.tt još najgore za iščekati, gore od prvog tromjesečja.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    28. Kolovoz 2018. 07:37

Pikice drzi se! Medicina je danas cudo.
    Evo i ja se probudila, dr mi se javila rekla da ukoliko se kontrakcije nastave da se javim u bolnicu. Rekla mi da pijem buscopan 2X1 i apaurin 2mg uvece. Pa ne znam cure, da li da danas pijem tu terapiju, lezim i mirujem i pratim koliko se cesto to desava, ili da odmah idem na pregled na kojem sam bila prije 3 dana i sve bilo ok? U dilemi sam. 

_svjesna
    28. Kolovoz 2018. 07:38

Zaboravila sam pitati sta ce mi uopce u bolnici raditi, koje vrste pretraga? Je li samo klasicno prstom ili mogu nesto preciznije uraditi da vide zasto se to desava? Kako vama mjere grlic, meni nije nikada mjeren samo me prstom pregleda doktorica.

Ana89
    28. Kolovoz 2018. 07:40

_svjesna

Zaboravila sam pitati sta ce mi uopce u bolnici raditi, koje vrste pretraga? Je li samo klasicno prstom ili mogu nesto preciznije uraditi da vide zasto se to desava? Kako vama mjere grlic, meni nije nikada mjeren samo me prstom pregleda doktorica.

Mene prstom, onom metalnom stvarčicom i  vaginalnim ultrazvukom pregledaju ušće.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.