Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    27. Kolovoz 2018. 17:44

Uh Miranda hvala ti. Ponekad se desi menstrualni bol, ali vecinom su samo bezbolna stezanja. Nadam se da ce sve biti ok. ❤️
    Bila na pregledu prije 3 dana, zatvorena sve u najboljem redu. I zanimljivo da mi se ovo desava duze vrijeme ali sam ja mislila da je to od micanja bebe, tek jucer citajuci vidim da su to ustvari kontrakcije. 

• niky1107
    27. Kolovoz 2018. 17:47

_svjesna

Cure vec sam vam pisala za kontrakcije koje imam, bezbolne su ali i danas ih osjecam. Pisala sam doktorici cekam odgovor na odmoru je, ali opet sve kontam da nisam bezveze digla paniku. Je li se vama licno ovo desavalo da se stomak stegne i opusti vise puta na dan?? Ocajna sam i zabrinuta.

Dokle god nema krvarenja i jaaakih bolova, sve je ok. Ne brini. Moja kolegica je 26tj.i kaze da ima takve kontrakcije, po 15min joj je trbuh ko kamen..zvala je dokt.i rekla joj je ovo sto sam gore napisla...tijelo se priprema za porod i sve je to normalno. 

Lora

• niky1107
    27. Kolovoz 2018. 17:51

Miranda, znaš li mozda da li šav od serklaže moze puknut? 

Lora

Ana89
    27. Kolovoz 2018. 17:56

Pticaselicazgst

Btw Ana jesi dobila nalaz?

Došao je iza 13 u doktora. Sutra bih ili mogla ići po njih ili zvati.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Miranda
    27. Kolovoz 2018. 18:17

niky1107

Miranda, znaš li mozda da li šav od serklaže moze puknut?

Ne puca ali moze popustit, znam da infekcije ugrozavaju serklazu i postoji mogucnost da sav popusti, vjerojatno i previse fizicke aktivnosti i pritiska na cerviks/sav. 

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 18:30

Ja cu dobit upalu misica od ovoliko kihanja danas nos mi je ko u klauna crven😵

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    27. Kolovoz 2018. 18:36

Ja na kraju nisam odolila i narucila sam par stvari. Nego, imam pitanje... Meni nije jasno, svi ti onesieji, jednodjelna odjelca ili pidzamice, oni su svi bez nogavica dolje tj. stopala. Sto stavljamo bebacima na noge, carapice? Imam osjecaj da ce im gleznjevi stalno biti goli. Koju velicinu carapica uzimamo? Sorry ako su glupa pitanja, ja sam apsolutna neznalica. 
    Narucila sam ova 3 kompletica, nesto u 56, nesto u 62 i jos par bodija u veličini 50 ako slučajno zatreba. 

Luka ❤

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 18:41

AllieH 😍😍😍😍😍

Ptičica
    27. Kolovoz 2018. 18:55

Jaoooo male robiceeee 😍😍
    E, jutros sa sestrom na kavi, i kazem da udemo u orchestru da kupim nesto bebi. Na to mi ona kaze da ima 3 putne torbe robe od N (ima 2ipo godine) koje su jos s etiketom. Muzeva obitelj, a obn je i jedinac, je u Americi i kad je rodila poslali su toliko odjece da je dobar dio spremila neraspakirano. Tako da nista ne kupujem. Ali imam i vremena.
    I dva pitanja: mame kije su rodile i imale punte, bole li vas? Mene danas strasno zateze pa i boli "taj dio". Vjerojatno velika promjena vremena? 🤔
    I sta je s putovanjima? Muz, malac i ja smo mislili u 9i mj produzeni vikend u Barcelonu. Mozemo u avion? 😅

• niky1107
    27. Kolovoz 2018. 18:59

Miranda

niky1107

Miranda,znaš li mozda da li šav od serklaže moze puknut?

Ne puca ali moze popustit, znam da infekcije ugrozavaju serklazu i postoji mogucnost da sav popusti, vjerojatno i previse fizicke aktivnosti i pritiska na cerviks/sav.

Hvala ti! Koristim geonistin svaku 3.vecer preventivno bas zbog infekcija ...moze li to škoditi? I vjerojatno cu do kraja tako 

Lora

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.