apropo krevetića, odlučili smo se uzeti za prvih 6 mj (nadamo se da će izdurati i koji mj više 😂) Cam Cullami kolijevku. u stilu je Chicco next2me. nekako sam svjesna da će beba biti najviše uz mene i dojiti i slično, a ovo mi se čini kao najjednostavnija opcija jer će biti uz naš krevet. a kad to preraste, uzimamo Gulliver iz Ikee. danas ću naručiti sa slovenske stranice Bimbo.si. jeftinije je nego kod nas. kod nas je 1700 kn, kod njih je 190 eura. samo danas moram odlučiti za boju. koja je vama ljepša?
Lijepe su obe ali meni se vise svida siva varijanta.
😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Barbie,
super su kreveticiii 😍 Obe boje su mi fine, ne mozes pogrijesiti 😊
pikice i ja ti šaljem pozitivne misli, i zagrljaje u nadi da će te jutros doktori umiriti, ostaviti pod nadzorom i učinit sve da beba i ti zajedno i dalje rastete :) i ja znam primjer prijevremnog tj raaanog rođenja, dječak je rođen u 6.mj. trudnoće tj mama je taman zakoračila u 5 mj... to je bilo prije 7 god, sad će on u školu, a kad god ga sretnem nasmijem mu se i promislim e svaka ti čast! probaj se nekako umirit, svi smo uz tebe :)
Lovre
Pikice ima kakvih novosti? Uz tebe smo 🤗
Barbie potvrdujem sivu, samo mi baldahin ne ide uz ovo, al ce na krevetic ic super 😍
Kad smo kad baldahina, cure koje su ga planirale uzet, di cete ga kupit? Koju vrstu? Imate kakvih ideja? 😊
Ana kakav je ogtt?
Pikice znam da ste preplašeni i ja bi bila ali u dobrim si rukama, bebica ce bit okej nista ne brini..javi se kad stignes ❤
Barbiemama, super su mi te male kolijevke, i ja razmišljam uzeti nešto slično. Spremila sam si ovaj link: http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/krevetici/freeon-kreveti-close-to-me/633433830064563343. Radi se o drugom proizvođaču i nije toliko "obla" (čitaj lijepa), ali mislim da je za tih 6 mjeseci sasvim dovoljna; baldahin mi se ionako čini bespotrebnim kad imamo zimske bebe.
Mame koje ste imale kinderbet (dužine 120 cm) uzduž do kreveta, jel vas smetalo što niste mogle normalno izaći s kreveta, tj. što ste se morale prvo malo povući prema nogama kreveta pa tek onda možete svoje noge staviti na pod? Da li jedino mene to smeta? Iskreno, nismo još ni složili kinderbet ni to sve isprobali, ali i to mi je jedan od razloga da uzmem ovu kraću kolijevku (one su do 90 cm). Nekako nadobudno razmišljam da bi beba bila s nama u sobi do tih cca. 6 mjeseci u kolijevci, a onda bi spavala u pred-prostoriji spavaće sobe, na 3 m od našeg kreveta u kinderbetu.
naručila sivu ❤️ piše da dođe i vrtuljak uz to, al ne vidim kakav. no dobro 😂 na kraju sam ipak s magic baby naručila jer bi me za slovenske stranice, uz glupu dostavu, došlo tipa 300 kn jeftinije. a za te novce mi se ne da čekati.
Salatice, meni pak puuuuno brže prolaze ovi tjedni. Evo, ko da sam jučer napisala da ulazim u 28. tjedan, a preksutra ću već moći napisati da ulazim u 29. Baš juri to vrijeme. Prije ljeta sam jedva čekala rujan i mislila si kad će više, a sad ne vjerujem da je već tu.
Miranda, jel znaš za neki preparat željeza koji ima naziv "nešto" C? Ovo "nešto" je doktor (endokrinolog) tako promrmljao da nisam uspjela uhvatiti, a molila sam čak da ponovi. Čini mi se da je nešto kratko bilo, od max. 5-6 slova. Kaže da je iskoristivost tog puno bolja od Heferola.
Sortiraj odgovore
Najstariji