Cure gledate li vi na youtube ova videa jutro s bebom i slicno ja de redovno rasplacem to mi bas gust gledati😍😍 mi jos nista nismo kupovali i mislim da necemo jos neko vrijeme sve je preslatko sto ste kupile i ja jedva cekam tu kupovinu ali jos 1-2 kontrole da se ohrabrim😊
Ja sam jedno vrijeme to po cijele dane gledala..pa jutro sa bebom,pa prvi tjedan sa bebom,kupanje,presvlacenje,podizanje,spustanje…heh😍😀
I ja sam to gledala u pocetku trudnoce iako imam dvoje al davno je to bilo pa da se prisjetim hahahaha dragi je mislia da san poludila 😂😂
Cure, jel mogu od one grozne tekućine glukoze nastati probavne tegobe? Evo meni 9 sati nakon počeli neku grčevi dolje u crijevima nisko, izbacuje mi se zrak (najprije da oprostite na detaljnom opisu), već vidim da ću sjediti na wc- u
( mekano...)..aaah
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Prokuhana voda i kokosovo ulje, rastopljeno prije, i kutijica sa poklopcem.. kolicina ovisi kako vlazne da ti budu, i koja kol krpica ti stane u kutijicu.. mozes uzeti isto od sivalica ili par tetri narezes kak ti bude odgovarala vel i debljina za pod ruku :)
I u tu kutijicu s tekućinom stavim te krpice? Koliko to dugo može stajati? Mislim nema se tu kaj pokvariti, ali svejedno pitam
Koji omjer vode i ulja? 1 l vode i 2-3 žlice ulja?
Cure gledate li vi na youtube ova videa jutro s bebom i slicno ja de redovno rasplacem to mi bas gust gledati😍😍 mi jos nista nismo kupovali i mislim da necemo jos neko vrijeme sve je preslatko sto ste kupile i ja jedva cekam tu kupovinu ali jos 1-2 kontrole da se ohrabrim😊
Ja sam jedno vrijeme to po cijele dane gledala..pa jutro sa bebom,pa prvi tjedan sa bebom,kupanje,presvlacenje,podizanje,spustanje…heh😍😀
I ja sam to gledala u pocetku trudnoce iako imam dvoje al davno je to bilo pa da se prisjetim hahahaha dragi je mislia da san poludila 😂😂
I moj se osipa na zvukove youtuberki ali sta cu😁
Cure, jel mogu od one grozne tekućine glukoze nastati probavne tegobe? Evo meni 9 sati nakon počeli neku grčevi dolje u crijevima nisko, izbacuje mi se zrak (najprije da oprostite na detaljnom opisu), već vidim da ću sjediti na wc- u
( mekano…)..aaah
Ma to je ova forumska sto vlada 😂😂
( mekano…)..aaah
Ma to je ova forumska sto vlada 😂😂
I ja bi rekla. Zarazile smo te forum virozom. 😋😋 nece dugo..jedno pol dana do max jedan dan. Nis ne brini 😁😁
❤N i V💙
Miranda zao mi je za lose iskustvo sa arhitekticom, znam da nije utjeha ali se i meno osobno dogodilo isto sranje. Ja ne kuzim kaj je s tim ljudima, sve se uredno dog, platite i dog sve druge stvari koji se vezu na njihov posao i onda oni ne odrade svoj posao. Uzas 😤 mi smo morali pomaknut gradnju za 6 mjeseci jer on nije predao jedan papir, tak da nam je prosla maltene cijela godina.. nadam se da ce ti ubrzo sve rijesit i da ce gradnja sto prije krenuti 💪🤗
Bruna ufff nemam ti pojma o kw, bas cu pitat muza. Super da imate tako prohodan stan, mi imamo dvije spavace sobe i u jednom dijelu povezano su kuhinja dnevni i blagavona. A trebat ce mi grijat sobu jednu i taj dnevni dio. Valjda cemo uspjet nac nesto povoljno a da valja 🙂 javi bas ak naletis na nesto dobro a da prodaju 2 😅
Ana nemam pojma, jos nisam vadila krv za ogtt, al mislim da je moguce.. vidis ces kad se ispraznis jel se bolje osjecas, nadam se da grcevi nece dugo potrajat 😊
Salatice awww ovo odjelce sa srcekima sam i ja pikirala 😍😍 ima bas lijepih stvari.
Sutra cu napravit selekciju sta sam vec uzela i sto jos fali i onda dalje u shopping.
Jel previse ako imam10 bodija od svake velicine?! Nisam pametna sta napravit.. mislila sam uzet 50, 56 i 62. I jos koje toplo odjelce, kapice,carapice, one hlacice sa stopalima, vestica i jaknica.. il jos kaj treba?
Cure vec sam vam pisala za kontrakcije koje imam, bezbolne su ali i danas ih osjecam. Pisala sam doktorici cekam odgovor na odmoru je, ali opet sve kontam da nisam bezveze digla paniku. Je li se vama licno ovo desavalo da se stomak stegne i opusti vise puta na dan?? Ocajna sam i zabrinuta.
Svjesna to su klasicne bh kontrakcije i normalne su u drugoj polovici trudnoce jer se maternica priprema za porod. U nekim slucajevima se uz bh moze javiti i lagana menstrualna bol ali opcenito je bolje ako postoje menstrualni bolovi otici na pregled da se za svaki slucaj iskljuce komplikacije. Ako su bezbolne kontrakcije, samo to grcenje i tvrd trbuh na par sekundi onda nemas brige, dok god nisu preceste (5-6 u sat vremena) sve je ok.
Ptico ne kuzim ni ja, nisam znala da ih ima toliko smotanih. Samo jedva cekam da privedemo barem tu papirologiju do kraja jer sam umorna od ispravljanja krivih drina.
Sortiraj odgovore
Najstariji