Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 20:18

Ovo sam nasla na instacu 💪💪💪💪

truskawka
    27. Kolovoz 2018. 20:22

evo ja kupila u pepcu..tj moja mama, a ja odabrala 😁😁 

❤N i V💙

Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 20:23

Ptičica

Jaoooo male robiceeee 😍😍
    E, jutros sa sestrom na kavi, i kazem da udemo u orchestru da kupim nesto bebi. Na to mi ona kaze da ima 3 putne torbe robe od N (ima 2ipo godine) koje su jos s etiketom. Muzeva obitelj, a obn je i jedinac, je u Americi i kad je rodila poslali su toliko odjece da je dobar dio spremila neraspakirano. Tako da nista ne kupujem. Ali imam i vremena.
    I dva pitanja: mame kije su rodile i imale punte, bole li vas? Mene danas strasno zateze pa i boli "taj dio". Vjerojatno velika promjena vremena? 🤔
    I sta je s putovanjima? Muz, malac i ja smo mislili u 9i mj produzeni vikend u Barcelonu. Mozemo u avion? 😅

Ammm, a kaj su to punte? 😬🤣

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 20:27

truskawka 😍😍 gle ove sa dugom na guzi 😍😍😍😍

• malena1983
    27. Kolovoz 2018. 20:32

AllieH

Ja sam si sacuvala ovaj link za madrac, vise mama ga je prepororucilo, trebao bi biti sasvim ok za pocetak. 🤷‍♀️
    http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/madraci/bubaba-madrac/59023830032059021

Hvala pogledam, hvala i Marti8, vidjela sam i da Ikea ima madrace za bebace, ako netko ima, neka kaže kakvi su. Hvala 

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 20:32

truskawka

evo ja kupila u pepcu..tj moja mama, a ja odabrala 😁😁

😍😍😍

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    27. Kolovoz 2018. 20:33

zvrkica

truskawka 😍😍 gle ove sa dugom na guzi 😍😍😍😍

Hehe svi prvo komentiraju tu dugu 😂 cak i muz ☺

❤N i V💙

Ana89
    27. Kolovoz 2018. 20:38

mateja91

Ptičica

Jaoooo male robiceeee 😍😍
    E, jutros sa sestrom na kavi, i kazem da udemo u orchestru da kupim nesto bebi. Na to mi ona kaze da ima 3 putne torbe robe od N (ima 2ipo godine) koje su jos s etiketom. Muzeva obitelj, a obn je i jedinac, je u Americi i kad je rodila poslali su toliko odjece da je dobar dio spremila neraspakirano. Tako da nista ne kupujem. Ali imam i vremena.
    I dva pitanja: mame kije su rodile i imale punte, bole li vas? Mene danas strasno zateze pa i boli "taj dio". Vjerojatno velika promjena vremena? 🤔
    I sta je s putovanjima? Muz, malac i ja smo mislili u 9i mj produzeni vikend u Barcelonu. Mozemo u avion? 😅

Ammm, a kaj su to punte? 😬🤣

Šavovi.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    27. Kolovoz 2018. 20:45

preslatka je sva robica koju ste kupile. polako se sve opremamo ❤️

truskawka
    27. Kolovoz 2018. 20:54

Ja zapravo jos nista nisam kupila osim tetrica..tako da sve sto imam imam jer mi je netko kupio 🤣 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.