Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    28. Kolovoz 2018. 07:41

Ana89

_svjesna

Zaboravila sam pitati sta ce mi uopce u bolnici raditi, koje vrste pretraga? Je li samo klasicno prstom ili mogu nesto preciznije uraditi da vide zasto se to desava? Kako vama mjere grlic, meni nije nikada mjeren samo me prstom pregleda doktorica.

Mene prstom, onom metalnom stvarčicom i vaginalnim ultrazvukom pregledaju ušće.

Preglede radim u KBC- u.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    28. Kolovoz 2018. 08:00

Pikice biti ćete ok, plodna voda se obnavlja, još par tj pod kontrolom doktora i sve će biti super.
    Pretpostavljam kako ti je, ali misli pozitivno.

Cure, ja od forumske viroze skinula 700 g, sad imam kila ko i početkom kolovoza. A u 2 tromjesečju se kao trebamo najviše udebljati.. 

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 08:00

_svjesna

Pikice drzi se! Medicina je danas cudo.
    Evo i ja se probudila, dr mi se javila rekla da ukoliko se kontrakcije nastave da se javim u bolnicu. Rekla mi da pijem buscopan 2X1 i apaurin 2mg uvece. Pa ne znam cure, da li da danas pijem tu terapiju, lezim i mirujem i pratim koliko se cesto to desava, ili da odmah idem na pregled na kojem sam bila prije 3 dana i sve bilo ok? U dilemi sam.

Aj ti otidi da budes mirna,ja bi otisla jer ko svi kazu normalno ma danas nista nije normalno zato bolje i bezveze otic nego zakomplicirat nesto😘.To je moje misljenje.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    28. Kolovoz 2018. 08:03

_svjesna

Zaboravila sam pitati sta ce mi uopce u bolnici raditi, koje vrste pretraga? Je li samo klasicno prstom ili mogu nesto preciznije uraditi da vide zasto se to desava? Kako vama mjere grlic, meni nije nikada mjeren samo me prstom pregleda doktorica.

Meni vaginalno mjeri cerviks zadnja dva pregleda jer se skraciva i isto me i vaginalno pregleda ali je bas njezna pa ne dozivljavam to ko stres.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    28. Kolovoz 2018. 08:08

Pikice, žao mi je stvarno što to sve sad proživljavaš. Zato ja nikako nisam mirna, jer ispada da nas uvijek takvo nešto može šokirati i iznenaditi. Vjerujem da će biti sve u redu, tu si im pod nadzorom, vjerujem da znaju što rade i da će sve dobro proći. Drži se 

Luka ❤

Maggie85
    28. Kolovoz 2018. 08:08

Pikice, pridružujem se dobrim željama ostalih cura. Na nuklearnoj sam, čekam endokrinologa pa sam ti blizu i šaljem ti svu pozitivnu energiju!!

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 08:30

Pikice, jako mi je žao što ste se morali tako uzrujati i čuti lošu vijest. no, čula sam već za takve priče i bebe su se rodile nešto malo prije termina, skroz zdrave. evo na temi jesenskih mama je jedna rodila skroz zdravu i naprednu curicu u 30.tt. vjerojatno ćeš mirovati i bit će sve ok, sigurna sam ❤️

barbiemama
    28. Kolovoz 2018. 08:43

apropo krevetića, odlučili smo se uzeti za prvih 6 mj (nadamo se da će izdurati i koji mj više 😂) Cam Cullami kolijevku. u stilu je Chicco next2me. nekako sam svjesna da će beba biti najviše uz mene i dojiti i slično, a ovo mi se čini kao najjednostavnija opcija jer će biti uz naš krevet. a kad to preraste, uzimamo Gulliver iz Ikee. danas ću naručiti sa slovenske stranice Bimbo.si. jeftinije je nego kod nas. kod nas je 1700 kn, kod njih je 190 eura. samo danas moram odlučiti za boju. koja je vama ljepša? 

s tim da ne znam jel bih uzela ovaj dodatni baldahin

Mina93
    28. Kolovoz 2018. 08:46

barbiemama

apropo krevetića, odlučili smo se uzeti za prvih 6 mj (nadamo se da će izdurati i koji mj više 😂) Cam Cullami kolijevku. u stilu je Chicco next2me. nekako sam svjesna da će beba biti najviše uz mene i dojiti i slično, a ovo mi se čini kao najjednostavnija opcija jer će biti uz naš krevet. a kad to preraste, uzimamo Gulliver iz Ikee. danas ću naručiti sa slovenske stranice Bimbo.si. jeftinije je nego kod nas. kod nas je 1700 kn, kod njih je 190 eura. samo danas moram odlučiti za boju. koja je vama ljepša?

Siva 😁 vidi s obzirom na boje u sobi koja ti visr pase ako ti se svidjaju jedna i dr 😊

Salatica9192
    28. Kolovoz 2018. 08:47

Cure, samo da dodjemo do 30-32 nedelje. Mozemo se opustiti totalno i cekati bebe. 😍 Meni nesto kao da uspori vrijeme, previse brojim od 20 nedelje xD zagledam stalno 😂
    A daa, na jesenskim su imali par prijevremenih i mislim da je bas tako sa cc 30 nedelja rodjena zdrava djevojcica 😍 Ima od toga bar mjesec/mjesec i po.
    Kad skontamo, moja cura ce imati blizu 1kg sigurno krajem ove nedelje, Anina vec ima, od Maggie ima i preko, a moj nerodjeni brat (opet brat haha, imam ih pet od strica i tetaka) 1994 godine, rodjen sa 1,5kg, mislim bas tako oko 30-32 nedelje, ne zna strina tacno, nisu tad nedelje bile. Mislim da sam i spominjala ovo prije. Msm koliko je medicina uznapredovala od tada i kakvi su ruzni uslovi bili tad. Mozda sam zato opustenija sa tim prijevremenim - gledam klipana koji nikad doktoru nije bio kako treba. Ali znm da nema pravila, nazalost, ali ipak lakse se dise, tako da smo toggg blizu 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.