Cure, molim savjet. Kakav madrac treba uzeti za novorođenče, navodno bez opruga, obavezno pjena jer se kao bolje prilagođava težini djeteta. Dragi će napraviti krevetic, na netu su madraci od 350 do 1200 kn, ne mislim trošiti novce na one gluposti tipa madraci s mirisom, aromaterapija. Na što treba pripaziti, jel mi treba posebna posteljina? Hvala
Ja na kraju nisam odolila i narucila sam par stvari. Nego, imam pitanje… Meni nije jasno, svi ti onesieji, jednodjelna odjelca ili pidzamice, oni su svi bez nogavica dolje tj. stopala. Sto stavljamo bebacima na noge, carapice? Imam osjecaj da ce im gleznjevi stalno biti goli. Koju velicinu carapica uzimamo? Sorry ako su glupa pitanja, ja sam apsolutna neznalica.
Narucila sam ova 3 kompletica, nesto u 56, nesto u 62 i jos par bodija u veličini 50 ako slučajno zatreba.
😍😍😍 medeno je sve
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure, molim savjet. Kakav madrac treba uzeti za novorođenče, navodno bez opruga, obavezno pjena jer se kao bolje prilagođava težini djeteta. Dragi će napraviti krevetic, na netu su madraci od 350 do 1200 kn, ne mislim trošiti novce na one gluposti tipa madraci s mirisom, aromaterapija. Na što treba pripaziti, jel mi treba posebna posteljina? Hvala
Mislim da je vec bila tu rasprava o madracima ako se ne varam🤔 koliko sam ja shvatila bebe su jako lagane pa se taj madrac po njima ni ne oblikuje ko po nama,netreba im neki poseban i ekstra skupi madrac .. Ako sam u krivu nek me netko slobodno ispravi.😊
Cure vec sam vam pisala za kontrakcije koje imam, bezbolne su ali i danas ih osjecam. Pisala sam doktorici cekam odgovor na odmoru je, ali opet sve kontam da nisam bezveze digla paniku. Je li se vama licno ovo desavalo da se stomak stegne i opusti vise puta na dan?? Ocajna sam i zabrinuta.
Dokle god nema krvarenja i jaaakih bolova, sve je ok. Ne brini. Moja kolegica je 26tj.i kaze da ima takve kontrakcije, po 15min joj je trbuh ko kamen..zvala je dokt.i rekla joj je ovo sto sam gore napisla…tijelo se priprema za porod i sve je to normalno.
Meni osobno to ide na živce. Ne što si ti napisala već je kao sve normalno u trudnoći, a onda odjednom nastane panika od strane liječnika.
Glupo mi za svaku sitnicu zvat doktoricu, ali opet da nisam inzistirala da mi pogleda cerviks ne bi me nj gledala pa tako ne bi znala niti da je skraćen.
A o bolovima ja nisam kompetentna jer mene stalno nešto bolucka 😂😂
A za posteljinu mislim samo plahtice.bebu u vrecu i neku dekicu.. Iskusne mame??
Ja sam si sacuvala ovaj link za madrac, vise mama ga je prepororucilo, trebao bi biti sasvim ok za pocetak. 🤷♀️
http://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/madraci/bubaba-madrac/59023830032059021
Luka ❤
Cure ova sva robica je tako medena 😍😍😍
Ja sam za svoj rodjendan dobila paket slinceka za malenog 😂 preslatki su 😊
E i da se pohvalim, evo upravo pjesacim doma sa pilatesa odma se bolje osjecam iako to nije moj tip treninga
Ja sam slagala stvarčice u novu komodu. Trebaju mi još jednodijelni pamučni bodiji dugih i kraćih rukavića; naime, dobila sam brdo debljih bodija, ali oni ne idu slojevito za zimu.
Drugo ću kako preraste.
Sutra šaljem sveki da mi ide po nalaze u Umag kad ide na posao, pa usput.
Probava je jako je. Sad bi trebala večerati, mislim da ću onaj protein jogurt i bananu. Treba smiriti tu forumsku virozu😆😆.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure ova sva robica je tako medena 😍😍😍
Ja sam za svoj rodjendan dobila paket slinceka za malenog 😂 preslatki su 😊
E i da se pohvalim, evo upravo pjesacim doma sa pilatesa odma se bolje osjecam iako to nije moj tip treninga
Blago tebi! Obožavam pilates i kad sam ga radila bila sam super zadovoljna, pravilno držanje, kile otišle, bol u leđima nestala
Sortiraj odgovore
Najstariji