Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SarahZg
    27. Kolovoz 2018. 14:51

Maggie85

Dok ja dođem odgovoriti, vaša pitanja budu već stara priča :-)
    božepetra, meni mobitel, jednako kao i Truskawki, ostane na zadnjoj otvorenoj stranici Klokanice, a ako čitam na kompu, pokušavam se sjetiti kad sam zadnje čitala, pa onda na brzinu otprilike vidim koliko se moram vratiti.
    Tema grijanje: kolika bi trebala biti temperatura prostorije u kojoj se beba kupa, a kolika u prostoriji tokom dana, gdje boravi? Nemam pojma koliko je kod nas, ali nije baš vruće, uvijek imam kratku majicu i onda neku mekanu hood-icu preko. Meni osobno tako i odgovara jer volim zimu, i nije mi logično za Božić doma biti u kratkim rukavima. Ali ok, naravno da ćemo ove zime imati dobar razlog za dogrijavanje.
    Tema spavanje: od početka trudnoće budim se samo jednom u noći, ali prije nisam mogla odmah zaspati od kojekakvih misli i briga (i štitnjače, čini mi se), ali to je sad bolje, i zaspim čim se vratim. Primjećujem doduše da se sve teže okrećem s jednog boka na drugi od veličine trbuha… približavaju se izgleda i te "slatke" muke

Čitala sam u knjizi da tamo gdje beba spava treba biti 20-23 ne više ne manje. Kao da se to optimalno. Kupaona 5-7 stupnjeva više kad se beba kupa a temperatura vode 35-37 ne više.

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 15:09

Salatice ženo uspori, kud si navalila 😂😂😂😂

Divna je robica, mene tako mami, ko da me s lanca pustio netko 😂😂 sve mi treba, a zapravo pola toga neće nositi jer prerastu brzo

Salatica9192
    27. Kolovoz 2018. 15:14

Zvrkice, 
    hahaha, nista ja ne kupujem jos, samo istrazujem, topim se, mastam hahaha - odbrojavam dane 😂 

Maggie85
    27. Kolovoz 2018. 15:35

Mmama2, ako ti nije problem, daj uputstva za pripremu tih vlažnih maramica kod kuće (lijena sam za Google). Ni ja nisam od svih tih silnih preparata za bebe, pa ni na sebi ne koristim kupovne šampone ni kupke. Ja sam sve to nekako planirala s običnom vodom. Od svega što se dobije u HIPP-ovom paketu ja sam si ostavila čaj za dojilje, ostalo (vlažne maramice, kupka, ulje) sam bacila 
    Miranda, nažalost ovo za arhitekticu nije prvi slučaj za koji sam čula. Prijateljima je arhitektica iz DomusPlusa također nešto u projektu montažne kuće zaboravila pa su 3 mjeseca duže čekali. Mislim meni to nije jasno, pa tko će njima/tebi vratit to vrijeme, kako to platiti?? Uf, odmah mi tlak skoči na 150!

• niky1107
    27. Kolovoz 2018. 15:39

zvrkica

niky1107

SarahZg

barbiemama

SarahZg

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima

istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁

možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊

Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se

Ja sam iz Dugava, prema Jakuševcu

Mi kad idemo u ZG, a to je često, budemo kod kumova ili prijatelja koji su isto tamo, kod Kamenarke 😂😂

E ja po glavnoj cesti, ulicu dalje zivim :D

Lora

• Strudlica
    27. Kolovoz 2018. 15:49

Cure šaljemo vam veliki pozdrav iz Verone 

Mina93
    27. Kolovoz 2018. 16:09

Vidila sam ja jucer u h&mu preslatke carapice al isto nisam pametna koji broj uzet? 

• Marti8
    27. Kolovoz 2018. 16:26

Enna010

Cure gledate li vi na youtube ova videa jutro s bebom i slicno ja de redovno rasplacem to mi bas gust gledati😍😍 mi jos nista nismo kupovali i mislim da necemo jos neko vrijeme sve je preslatko sto ste kupile i ja jedva cekam tu kupovinu ali jos 1-2 kontrole da se ohrabrim😊

Ja sam jedno vrijeme to po cijele dane gledala..pa jutro sa bebom,pa prvi tjedan sa bebom,kupanje,presvlacenje,podizanje,spustanje...heh😍😀

Majana
    27. Kolovoz 2018. 16:44

Mina93

Vidila sam ja jucer u h&mu preslatke carapice al isto nisam pametna koji broj uzet?

Uzmes najmanje to se ionako rasteze a bolje nego da su velike pa da spadaju 

mmama2
    27. Kolovoz 2018. 16:51

Maggie85

Mmama2, ako ti nije problem, daj uputstva za pripremu tih vlažnih maramica kod kuće (lijena sam za Google). Ni ja nisam od svih tih silnih preparata za bebe, pa ni na sebi ne koristim kupovne šampone ni kupke. Ja sam sve to nekako planirala s običnom vodom. Od svega što se dobije u HIPP-ovom paketu ja sam si ostavila čaj za dojilje, ostalo (vlažne maramice, kupka, ulje) sam bacilaMiranda, nažalost ovo za arhitekticu nije prvi slučaj za koji sam čula. Prijateljima je arhitektica iz DomusPlusa također nešto u projektu montažne kuće zaboravila pa su 3 mjeseca duže čekali. Mislim meni to nije jasno, pa tko će njima/tebi vratit to vrijeme, kako to platiti?? Uf, odmah mi tlak skoči na 150!

Prokuhana voda i kokosovo ulje, rastopljeno prije, i kutijica sa poklopcem.. kolicina ovisi kako vlazne da ti budu, i koja kol krpica ti stane u kutijicu.. mozes uzeti isto od sivalica ili par tetri narezes kak ti bude odgovarala vel i debljina za pod ruku :)

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.