Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    27. Kolovoz 2018. 14:21

Ja sam gotova, opet mrzim odakle sam... Zene, narucujte, majko moja, kakvo jeee 😍 

du1988
    27. Kolovoz 2018. 14:24

salatice, raspistoljila si se 😂 kani, gledala sam i Zaru, ista cijena, sad ne znam kakav je materijal pod rukom! Tj.hm je trenutno jeftiniji uz tih 20 posto! Koji velicinu bodija ste uzimale-50 ili 56?

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    27. Kolovoz 2018. 14:27

du1988

salatice, raspistoljila si se 😂 kani, gledala sam i Zaru, ista cijena, sad ne znam kakav je materijal pod rukom! Tj.hm je trenutno jeftiniji uz tih 20 posto! Koji velicinu bodija ste uzimale-50 ili 56?

Pa kada je med medeni sveee 😍 a jos mislim da ne ulazim bezveze, ali moram vidjeti sta gledate 😂 Hmm, ja sam mislila 56 i 62 vecinu, ali opet treba i 50 uzeti, makar bodica, a ove krupnije stvari (dzempercici, odjelca) to veci broj. Ako sam u pravu? 

Miranda
    27. Kolovoz 2018. 14:29

Salatice 😍😍 Steta sto je nestalo brojeva, valjda ce se pojaviti. 

Du radije 56, ako se beba rodi s 51,52 cm vec ce mu biti malo. A i kod nas postena zima krene tek u 2. mj, jos je i u 3. dosta hladno pa da izdrzi tih par mjeseci. 

Miranda
    27. Kolovoz 2018. 14:31

Du zanemari me, citam medo odijelo umjesto bodija 🙈
    Bodije cu uzet i 50 i 56, racunam da ce se roditi ipak manji od B. pa ce mi trebati u pocetku 50. 

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 14:31

du1988

E to me i zanima

💜Karla💜Nicol💙Anton

du1988
    27. Kolovoz 2018. 14:33

miranda, znaci odijelo 56, a bodije par komada 50 i 56? Prvi bebac i nemam pojma o nicemu 😂 ja sam mislila u Pepcu dosta robice uzet jer je stvarno povoljno, a ionako brzo prerastu! A sto se bodija tice mi je frendica rekla da gledam samo ove sto se skroz kopcaju, da ni ne uzimam ove sto idu preko glave! Sto vi kazete?

url=https://lilypie.com]

SarahZg
    27. Kolovoz 2018. 14:36

niky1107

SarahZg

barbiemama

SarahZg

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima

istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁

možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊

Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se

Ja sam iz Dugava, prema Jakuševcu

Isto Dugave

• niky1107
    27. Kolovoz 2018. 14:43

SarahZg

niky1107

SarahZg

barbiemama

SarahZg

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima

istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁

možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊

Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se

Ja sam iz Dugava, prema Jakuševcu

Isto Dugave

Super, susjede :)

Lora

truskawka
    27. Kolovoz 2018. 14:49

Sto se vlaznih maramica tice ja ne znam kako cu ja to prezivjeti. Uzasavam ih se, tj ne volim kad mi ostane na rukama njihov miris i onaj osjecaj poslje njih imam osjecaj kao da su mi zmazane ruke. Izbjegavam ih u sirokom luku tak da mislim da cu ih probati izbjegavati i kod djece. Bas sam si cudna s njima, nakon kaj ih koristim idem prat ruke sa jedno 3 razlicita sapuna i detrdzentom za sudje samo da bi skinula taj osjecaj i miris na rukama..juuuj..al vidim da postoje neke na bazi vode pa cu probati s njima, ali mislim da cu bebama prati guze pod vodom prije nego brisati sa maramicama. 

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.