salatice, raspistoljila si se 😂 kani, gledala sam i Zaru, ista cijena, sad ne znam kakav je materijal pod rukom! Tj.hm je trenutno jeftiniji uz tih 20 posto! Koji velicinu bodija ste uzimale-50 ili 56?
Pa kada je med medeni sveee 😍 a jos mislim da ne ulazim bezveze, ali moram vidjeti sta gledate 😂 Hmm, ja sam mislila 56 i 62 vecinu, ali opet treba i 50 uzeti, makar bodica, a ove krupnije stvari (dzempercici, odjelca) to veci broj. Ako sam u pravu?

Salatice 😍😍 Steta sto je nestalo brojeva, valjda ce se pojaviti.
Du radije 56, ako se beba rodi s 51,52 cm vec ce mu biti malo. A i kod nas postena zima krene tek u 2. mj, jos je i u 3. dosta hladno pa da izdrzi tih par mjeseci.

Du zanemari me, citam medo odijelo umjesto bodija 🙈
Bodije cu uzet i 50 i 56, racunam da ce se roditi ipak manji od B. pa ce mi trebati u pocetku 50.

salatice, raspistoljila si se 😂 kani, gledala sam i Zaru, ista cijena, sad ne znam kakav je materijal pod rukom! Tj.hm je trenutno jeftiniji uz tih 20 posto! Koji velicinu bodija ste uzimale-50 ili 56?
E to me i zanima

💜Karla💜Nicol💙Anton
miranda, znaci odijelo 56, a bodije par komada 50 i 56? Prvi bebac i nemam pojma o nicemu 😂 ja sam mislila u Pepcu dosta robice uzet jer je stvarno povoljno, a ionako brzo prerastu! A sto se bodija tice mi je frendica rekla da gledam samo ove sto se skroz kopcaju, da ni ne uzimam ove sto idu preko glave! Sto vi kazete?

url=https://lilypie.com]
mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊
Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima
istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁
možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊
Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se
Ja sam iz Dugava, prema Jakuševcu
Isto Dugave

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊
Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima
istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁
možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊
Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se
Ja sam iz Dugava, prema Jakuševcu
Isto Dugave
Super, susjede :)

Lora
Sto se vlaznih maramica tice ja ne znam kako cu ja to prezivjeti. Uzasavam ih se, tj ne volim kad mi ostane na rukama njihov miris i onaj osjecaj poslje njih imam osjecaj kao da su mi zmazane ruke. Izbjegavam ih u sirokom luku tak da mislim da cu ih probati izbjegavati i kod djece. Bas sam si cudna s njima, nakon kaj ih koristim idem prat ruke sa jedno 3 razlicita sapuna i detrdzentom za sudje samo da bi skinula taj osjecaj i miris na rukama..juuuj..al vidim da postoje neke na bazi vode pa cu probati s njima, ali mislim da cu bebama prati guze pod vodom prije nego brisati sa maramicama.

❤N i V💙
Dok ja dođem odgovoriti, vaša pitanja budu već stara priča :-)
božepetra, meni mobitel, jednako kao i Truskawki, ostane na zadnjoj otvorenoj stranici Klokanice, a ako čitam na kompu, pokušavam se sjetiti kad sam zadnje čitala, pa onda na brzinu otprilike vidim koliko se moram vratiti.
Tema grijanje: kolika bi trebala biti temperatura prostorije u kojoj se beba kupa, a kolika u prostoriji tokom dana, gdje boravi? Nemam pojma koliko je kod nas, ali nije baš vruće, uvijek imam kratku majicu i onda neku mekanu hood-icu preko. Meni osobno tako i odgovara jer volim zimu, i nije mi logično za Božić doma biti u kratkim rukavima. Ali ok, naravno da ćemo ove zime imati dobar razlog za dogrijavanje.
Tema spavanje: od početka trudnoće budim se samo jednom u noći, ali prije nisam mogla odmah zaspati od kojekakvih misli i briga (i štitnjače, čini mi se), ali to je sad bolje, i zaspim čim se vratim. Primjećujem doduše da se sve teže okrećem s jednog boka na drugi od veličine trbuha… približavaju se izgleda i te "slatke" muke
Čitala sam u knjizi da tamo gdje beba spava treba biti 20-23 ne više ne manje. Kao da se to optimalno. Kupaona 5-7 stupnjeva više kad se beba kupa a temperatura vode 35-37 ne više.

Salatice ženo uspori, kud si navalila 😂😂😂😂
Divna je robica, mene tako mami, ko da me s lanca pustio netko 😂😂 sve mi treba, a zapravo pola toga neće nositi jer prerastu brzo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji