Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majana
    27. Kolovoz 2018. 13:17
    Cure h&m ima popust na sve djecje pa ako kojoj treba 😉
    Cure h&m ima popust na sve djecje pa ako kojoj treba 😉
    AllieH
    27. Kolovoz 2018. 13:18

mmama2

Vl maramice nema sanse kod nas, to je cista kemija, i nisu razgradive.. jednom smo imali doma i kada sam se ja obrisala njima koza mi se zapalit htijela 😑😑 za van cu uzet u ljekarni one kaj su 99% voda ili cu napraviti svoje jer je zaista, zaistaaa jako jednostavno.. a za doma samo vodica 😇😇

E na te sam mislila, to su te neke Water Wipes i one su 99% voda, za njih sam dobila bas hrpu preporuka. 

Luka ❤

luks
    27. Kolovoz 2018. 13:20

Što se tiče tetra pelena, ja imam čisto bijele i još neke za žutim medićima, al čisto iz svog nekog nepoznatog gušta uzet ću i za novu bebu još 10kom novih sa nekim motivom. Mislila sam u mali anđeo naručit, vidit ću. Što se tiče previjanja bebe samo u tetre, svaka čast onome tko želi,ali ja hvala ne. tlaka mi to, i želim sebi olakšati. Ali preko jednokratnih, široko sam povijala do prvog pregleda kukića. A za vlažne, možda prva 3 mj sam kući koristila vodu i one velike blazinice iz dm-a, kasnije vlažne pampers zelene. Netko je spomenuo Trudi, njihove sve stvarčice su zakon, kupka mi je mmmm i pola litre dođe 50kn a ima u svakoj ljekarni, i vlažne su super, mi koristimo i kremu u tubi -to mi je super zimi kad ga natrackam :)

Lovre

• niky1107
    27. Kolovoz 2018. 13:22

SarahZg

barbiemama

SarahZg

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima

istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁

možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊

Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se

Ja sam iz Dugava, prema Jakuševcu

Lora

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 13:28

Majana

Zvrkice preeeslatko je 😍😍😍😍koliko dugo si cekala narudzbu?

U četvrtak navečer naručila i danas stiglo. Brzi su

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 13:30

AllieH

Taman si me preduhitrila! Ajme preslatko, pogotovo ove kapice!

Da, kapice 😍😍😍😍
    Salatice te male nogice su najslađe 😁😁

Miranda
    27. Kolovoz 2018. 13:34

Zvrkice preslatko je 😍😍
    Majana hvala na dojavi, taman i B. opskrbim za novu vrticku sezonu. 
    Nazivcirala me arhitektica, zeznula je (citaj: skroz zaboravila 😩) etaziranje a sad smo vec dobili vecinu dozvola i nema vise nazad. Mogli smo i trebali rijesit sve odjednom ali sad ce se ovo vuc za nekad u buducnosti. 🙄
    Idem lijecit zivce na hm stranici 🙈

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 13:40

Koju veličinu carapica uzimamo za bebe?

Maggie85
    27. Kolovoz 2018. 13:46

Miranda, ovo za arhitekticu mi je nevjerojatno! Ja poludim kad netko ne napravi svoj posao pa onda ja moram duže čekati!! Nadam se da si istresla na nju sav svoj blizanački trudnički bijes i da će dobiti po jedan ječmenac na svakom oku! 
    Majana, dobro da sam jučer pokupila od frendice svu onu robu jer inače bih poharala H&M... i ovako sam se jedva kontrolirala 
    A evo i tablica...

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 13:46

Miranda

Zvrkicepreslatko je 😍😍
    Majanahvala na dojavi, taman i B. opskrbim za novu vrticku sezonu.
    Nazivcirala me arhitektica, zeznula je (citaj: skroz zaboravila 😩) etaziranje a sad smo vec dobili vecinu dozvola i nema vise nazad. Mogli smo i trebali rijesit sve odjednom ali sad ce se ovo vuc za nekad u buducnosti. 🙄
    Idem lijecit zivce na hm stranici 🙈

Miranda kraljice 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.