Dok ja dođem odgovoriti, vaša pitanja budu već stara priča :-)
božepetra, meni mobitel, jednako kao i Truskawki, ostane na zadnjoj otvorenoj stranici Klokanice, a ako čitam na kompu, pokušavam se sjetiti kad sam zadnje čitala, pa onda na brzinu otprilike vidim koliko se moram vratiti.
Tema grijanje: kolika bi trebala biti temperatura prostorije u kojoj se beba kupa, a kolika u prostoriji tokom dana, gdje boravi? Nemam pojma koliko je kod nas, ali nije baš vruće, uvijek imam kratku majicu i onda neku mekanu hood-icu preko. Meni osobno tako i odgovara jer volim zimu, i nije mi logično za Božić doma biti u kratkim rukavima. Ali ok, naravno da ćemo ove zime imati dobar razlog za dogrijavanje.
Tema spavanje: od početka trudnoće budim se samo jednom u noći, ali prije nisam mogla odmah zaspati od kojekakvih misli i briga (i štitnjače, čini mi se), ali to je sad bolje, i zaspim čim se vratim. Primjećujem doduše da se sve teže okrećem s jednog boka na drugi od veličine trbuha... približavaju se izgleda i te "slatke" muke
natpisi me dotukli 🙄🙄 Imam robice već, kupovala sam, ali ne sa mummy and daddy 😀
Ovo na slikama je 4 kapice (50 i 56) i dvije pidamice 56. Imam još i 10 bijelih bodija kratkih rukava 50 i 56 ali to neću slikati. Fotke i nisu nešto, na brzinu sam to odradila
Vl maramice nema sanse kod nas, to je cista kemija, i nisu razgradive.. jednom smo imali doma i kada sam se ja obrisala njima koza mi se zapalit htijela 😑😑 za van cu uzet u ljekarni one kaj su 99% voda ili cu napraviti svoje jer je zaista, zaistaaa jako jednostavno.. a za doma samo vodica 😇😇
url=https://lilypie.com]
Meni upravo stigla robica sa NEXTa i emocije me satrale pa sam malo oplakala 🙄🙄
Poslala muža po Bioaktiv jer mi je danas rijetka stolica i često idem.na WC, i malo me uhvati grč prije toga. Do petka je sve bilo ok, sad sve naopako 😂😂 život me trenira valjda, ko da ne zna da sam paničar i hipohondar 😂😂
I ja sam par komada narucila cekam ovaj tjedan,i posaljite meni tu rjetku stolicu😂😂😂treci dan ne idem na wc ,ni magnezij ,kamilice sam s medom pila ,suhe sljive,aktiviu ne ide pa ne ide i imam lagani pritisak al kontam da je to od probave😠
Sigurno je od probave. Meni je tako bilo do četvrtka, 4 dana stomak napuhan, nikak na WC, vaga pokazuje kilu i pol više 😣😣😣😣 i onda u petak popijem 2 mg i litru Mg mivele i jučer show 😂😂 muči me jedino što sam očito iziritirala crijeva pa me danas malo grče. Još sam skontala da i Elebaby sadrži Mg tako da je to sigurno od toga
Cure gledate li vi na youtube ova videa jutro s bebom i slicno ja de redovno rasplacem to mi bas gust gledati😍😍 mi jos nista nismo kupovali i mislim da necemo jos neko vrijeme sve je preslatko sto ste kupile i ja jedva cekam tu kupovinu ali jos 1-2 kontrole da se ohrabrim😊
Preslatko jee 😍 Kada vidim za noge to, pa koliko jeeee malo 😍😍😍😍😍 Pojescu ih hahaha 😋😂
Taman si me preduhitrila! Ajme preslatko, pogotovo ove kapice!
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji