Bruna slazem se da, takva je situacija i kod nas.. klima ugrije al ne dovoljno a zelim da bude bas toplo kad malena dodje. To mi se najvise svida kod TA, puni se dok je jeftina struja a cijeli dan grije i toplo je. Jeste vec gledali koju bi uzeli i gdje? Mi smo mislili mozda polovnu, i na kotacice obavezno da ju mogu furat po stanu 😅 kad se sjetim bura ovdje vec mi je sad hladno, najtoplije mi u autu 😂😂
Miranda ahaaa ti si pitala, sorry trudnicki mozak 😂😂 je je procitala sam, mislim da cu uzet komb iz minigreenya i etherala 💪
Mateja odjelce je preslatkooo 😍😍 svida mi se skroz ja bi ispod obukla stramplice ako bude bas bas hladno jako i vjetar. A mislim da ti je dugi bodi ispod sasvim dovoljan🙂
Pepe i ovo tvoje je slatkooo 😍😍 mali medeki ce izac iz bolnice 😎😁
Allie ja sam mislila uzet 56 cisto da budem sigurna, al to cu uzet ono pred sam porod ksd vidim kak ce se malena razvijat i njihovu procjenu neku 🙂
Da i ja sam mislila tako bodic, neki kompletic ili jednodjelno nesto pa preko medo odjelce mislim da je najprakticnije.i mene to sad muci jer sam njih u 5.mj i 7 mj.sa zimskim bebama neman iskustva
Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?
😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒
Ja san s 20 bila na uzv receno mi je posteljica nisko iznad usca…kaze do 28 daju joj foru i ukoliko mi se u mj.dana dogne bar cm.to je super..konacna diagnoza ide tamo oko 30tj.eto da te utjesim….i u slucaju bilo kakve svjeze krvi hitno bolnica…Reci mi kako inace podnosos trudnocu..ja inace ne mogu sdit hodat ala sam ceste bh kont.cest pritisak…dok mi kaze da mi ke to sve od niske posteljice..
Ja te bh kontrakcije ne osjetim ili ih neznam prepoznati🤔 A ja od pocetka sam na nekom mirovanju,ivf trudnoca,pa ogromni jajnici i ciste sto je normalno nakon ivf,pa hematom koji je bio ogroman i jako dugo krvario..pa smo to sve uspjeli prezivjeti onda smo nekoliko tjedana bili mirni😅 pa sad posteljica..a nemogu sjediti na tvrdome😁 mora biti udobno..fizicke poslove ni ne radim od pocetka..i neka duga ili brza hodanja nema sanse isto me sve pocne zatezati i pikati dolje..vjerojatno mi i fali kondicije sad vec😂 tako da ima nas jos koji nemozemo bas sjediti ni hodati😂uglavnom sve mora biti laganini..a jesam se sad raspisala,sry..
Kao ja sidenje na stolici nema sanse deset min i gotovo ..inace san na kaucu krevetu u polulezecem jer ne mogu smeta i odma mi pritisak ako pretjeram..znaci samo pululezec..ja imam dvi cure imam obaveze skuhaj ocisti spremi..sve to do sad uspjesno radim nema mi niko blizu da mi pomogne..odmaram koliko mogo..al ugl skuham pojedem odem odmorim pa se vratim sredit..voznje kratke i po ravnom ne daj Boze treskanja...ugl..prvi susret mi s niskom posteljicom...receno mi je do 28 tj da pustu nakon toga ide dijagnoza iako citam puno njih pred porod se podigne..ali eto triba do poroda izdrzat i cuvati se..Nadam se pozitivnom i naj boljem imam lagan tempo i pazim jakooo jer i ne mogu..vidit ce mo za mj dana ima kont uzv.sad u sridu imam samo pregled vaginalni....eto draga znam kako ti je ja san taj dan od dok dosla sva u strahu al eto bit ce ok..i da i ja nosim decka.😚😍
url=https://lilypie.com]
Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?
😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒
Ja san s 20 bila na uzv receno mi je posteljica nisko iznad usca…kaze do 28 daju joj foru i ukoliko mi se u mj.dana dogne bar cm.to je super..konacna diagnoza ide tamo oko 30tj.eto da te utjesim….i u slucaju bilo kakve svjeze krvi hitno bolnica…Reci mi kako inace podnosos trudnocu..ja inace ne mogu sdit hodat ala sam ceste bh kont.cest pritisak…dok mi kaze da mi ke to sve od niske posteljice..
Ja te bh kontrakcije ne osjetim ili ih neznam prepoznati🤔 A ja od pocetka sam na nekom mirovanju,ivf trudnoca,pa ogromni jajnici i ciste sto je normalno nakon ivf,pa hematom koji je bio ogroman i jako dugo krvario..pa smo to sve uspjeli prezivjeti onda smo nekoliko tjedana bili mirni😅 pa sad posteljica..a nemogu sjediti na tvrdome😁 mora biti udobno..fizicke poslove ni ne radim od pocetka..i neka duga ili brza hodanja nema sanse isto me sve pocne zatezati i pikati dolje..vjerojatno mi i fali kondicije sad vec😂 tako da ima nas jos koji nemozemo bas sjediti ni hodati😂uglavnom sve mora biti laganini..a jesam se sad raspisala,sry..
Kao ja sidenje na stolici nema sanse deset min i gotovo ..inace san na kaucu krevetu u polulezecem jer ne mogu smeta i odma mi pritisak ako pretjeram..znaci samo pululezec..ja imam dvi cure imam obaveze skuhaj ocisti spremi..sve to do sad uspjesno radim nema mi niko blizu da mi pomogne..odmaram koliko mogo..al ugl skuham pojedem odem odmorim pa se vratim sredit..voznje kratke i po ravnom ne daj Boze treskanja…ugl..prvi susret mi s niskom posteljicom…receno mi je do 28 tj da pustu nakon toga ide dijagnoza iako citam puno njih pred porod se podigne..ali eto triba do poroda izdrzat i cuvati se..Nadam se pozitivnom i naj boljem imam lagan tempo i pazim jakooo jer i ne mogu..vidit ce mo za mj dana ima kont uzv.sad u sridu imam samo pregled vaginalni….eto draga znam kako ti je ja san taj dan od dok dosla sva u strahu al eto bit ce ok..i da i ja nosim decka.😚😍
Pa bitno da je sa bebama sve u redu,ovo cemo izdrzati😍
Ovako sam ja kontala, bice jednodijelno, jer je lakse obuci. Velicinu 56. I sad, ako ide u to neko debelo odijelo, onda da li je i deka debela previse, onda samo pokrivač neki haha. Ja imam 18km od bolnice do kuce. Ali auto udobno, toplo, sicevi griju... Ja se vise bojim previse utopljavanja i udobnosti disanja bebe, nego hladnoce.
Jutro cure! Mi smo u kuci i imamo centralno na drva..a nije ni to bas jeftino+ sva priprema oko toga..ali nocu kad vani bas bude hladno se spusti temperatura pa cemo i mi mozda jos paliti klimu ..
Ja prijavljujem jos jednog zivahnog djecaka👶 😍
I placentu previu totalis.jel imala neka sad ili u proslim trudnocama tu dijagnozu?
Čestitke na dječaku….mislim da se za placentu previu mora mirovati. Samo to znam o tome.
Ne moram sad stalno lezati..ali trebam pripaziti,bez odnosa,ako krene kakvo krvarenje (nadam se da nece)odmah u bolnicu..bitno da je bebica dobro..bas me zanimalo dali je imala koja takvo iskustvo..
Meni je prijetila u 15 tt i doktor je rekao mirovanje, no podigla se poprilično. Još je nisko, ali nije opasno. Mislim ja bih ti savjetovala svakako da smanjis tempo jer se ona može podići do 28 tt
Da imamo se i mi vozit 30 km ako ima medo odjelce mislila sam samo do auta jos tanju dekicu preko a u autu skinit kapicu i dekicu sad sve ovisi koliko ce zima bit meni termin 28.01. Tad i je nekako najhladnije
Da, mi smo isto mislili polovnu jer mi se ne daju ogromni novci za novu, moze se naci stvarno ocuvanih polovnih a nekako i vise vjerujem u kvalitetu ovih starijih nego svemu sta se izraduje u zadnjih cca 10 godina 😂
Koju jacinu ste mislili uzeti? Jer samo ove do 3,5kw ti mogu u obicnu uticnicu a sve jace od toga treba imati provedenu trofaznu jer inace moze doci do sranja... Pa po tome vidi hoces li ju moci vozati po stanu 😁
Mi imamo manji stan i taman mjesto za nju na pola puta cijele kuce pa ce sve uhvatiti (nema nigdje hodnika, sve nam je spojeno) pa mi kotacici nisu bitni, bit ce fiksirana 😁
Truskawkadijelimo ljubav prema zimi 😁 I muz mu je draze hladnije vrijeme iako on najvise voli jesenski period.
Salaticedobrodosla u zeljezare 🙈
Marticestitam na decku ❤️ Tek si 22. tjedan, oko 24. se beba i posteljica pocnu znacajnije podizati prema gore a dg placente previe je konacna negdje oko 30. tjedna, ako se posteljica ipak ne podigne do tada. Miruj samo, bez fizickih poslova.
Danas mene probava sarafi. Nadam se da mi ne stize forumska viroza.
Cure alergicarke probajte fizioloskom ispirat alergene iz nosa, mozda barem donekle pomogne 😘
Evo me iz ljekarne neka bas fina teta,dala mi je tu fiziolosku da probam i kad me vidila malo nateknuti ociju i one me svrbe kaze da je alergija na ambroziju .Jer kisem ko ludak i oci i usi me svrbe ,obicno to u proljece imam e ovo je novo😅
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji