Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    truskawka
    27. Kolovoz 2018. 11:42

Ja s obzirom da se stvarno ne mogu orjentirati na velicinu beba kad se rode cu napraviti ovako. Kad rodim cu mami javiti koliko su veliki i onda ce mi ona otici kupiti one mucaste pidzamice i bodije dugih rukava, kapice sam vec kupila najmanji broj za svakog po dva komada i ako ce jos nesto trebati mama ce kupiti kad rodim i oprati sve i pripremiti mi za izlazak iz bolnice. Nakupovala sam dosta odjece 56 i 62, ali eto neki dan mi je jedna zenica u ducanu koja je rodila prije 6mj rekla da si je ona pripremila br 50 i da je sve to bilo ultra veliko na njenoj malenoj dok se rodila i da je onda svejedno morala zvati mamu da joj kupi broj 44. Tako da kaze to sto je kupila broj 56 i 62 kako svi kazu da eto tek sad je malena dostigla sa svojih 6mj..pa eto ja vise nisam pametna sto i kako pa sam se s mamom dog da ce ona uskociti kad rodim i sve se bude rjesilo pa ja vise ne brinem opce o tome. Imat cemo onu dekicu da ih pokrijemo i za sad je to to..
    Miranda eto ako djelimo istu ljubav prema zimi od ove zime cemo ju jos vise voljeti 😋😁😁 barem ja hocu sigurna sam 😍😍

❤N i V💙

du1988
    27. Kolovoz 2018. 11:48

I ja sam jedva docekala ovo hladnije vrijeme! Kad se vratim kuci, idemo uzivo razgledati kolica i kupiti nesto robice jer za sad nemam skoro nista! Za kolica sam mislila cekati black friday...prosle godine je Bubamara davala 30 posto na sve, e to je vec dobar popust, a ne kao sajamski 10-15% 😂

url=https://lilypie.com]

Majana
    27. Kolovoz 2018. 11:53

Kani07

Miranda

Truskawkadijelimo ljubav prema zimi 😁 I muz mu je draze hladnije vrijeme iako on najvise voli jesenski period.
    Salaticedobrodosla u zeljezare 🙈
    Marticestitam na decku ❤️ Tek si 22. tjedan, oko 24. se beba i posteljica pocnu znacajnije podizati prema gore a dg placente previe je konacna negdje oko 30. tjedna, ako se posteljica ipak ne podigne do tada. Miruj samo, bez fizickih poslova.
    Danas mene probava sarafi. Nadam se da mi ne stize forumska viroza.
    Cure alergicarke probajte fizioloskom ispirat alergene iz nosa, mozda barem donekle pomogne 😘

Evo me iz ljekarne neka bas fina teta,dala mi je tu fiziolosku da probam i kad me vidila malo nateknuti ociju i one me svrbe kaze da je alergija na ambroziju .Jer kisem ko ludak i oci i usi me svrbe ,obicno to u proljece imam e ovo je novo😅

Sad bas razmisljam je li i meni alergija nisam uopce pomislila na nju jer nisan nikad ni bila alergicna na nista,al mene nista ne svrbi i sl. Al za sve postoji prvi put hahahah pitat cu dok u čet na pregledu ako ne prode do tad

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 12:10

Meni upravo stigla robica sa NEXTa i emocije me satrale pa sam malo oplakala 🙄🙄

Poslala muža po Bioaktiv jer mi je danas rijetka stolica i često idem.na WC, i malo me uhvati grč prije toga. Do petka je sve bilo ok, sad sve naopako 😂😂 život me trenira valjda, ko da ne zna da sam paničar i hipohondar 😂😂

Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 12:19

Salatica9192

Ovako sam ja kontala, bice jednodijelno, jer je lakse obuci. Velicinu 56. I sad, ako ide u to neko debelo odijelo, onda da li je i deka debela previse, onda samo pokrivač neki haha. Ja imam 18km od bolnice do kuce. Ali auto udobno, toplo, sicevi griju… Ja se vise bojim previse utopljavanja i udobnosti disanja bebe, nego hladnoce.

Salatice, ako ces stavljati jos debelo odjelce preko ja bih na tvom mjestu ispod ovog sto si stavila sliku obukla tipa bodi potkosulju i pokrila s dekicom do auta, a onda u autu vjerojatno maknula dekicu ako ce biti dovoljno toplo 🙂 
    Mislim da ce nas i sestre u rodilistu jos dodatno savjetovat kaj i kako obuci, ja znam da kad sam rodila u 6.mjesecu sam uzela i dugi bodi i kratki i potkosulja i jos gore kao kombinezon neki bez rukava pa reko nek vidi zena tamo kaj ce mu obuc 🤣 i na kraju mu je obukla samo dugacki bodi i te hlacice/kombinezon. 
    A najjace mi bilo kak sam ja zamisljala taj izlazak iz rodilista, ono sve u princeza Kate fazonu 😂😂😂 znaci doslovno sam imala plavu kariranu haljinu onak siroku, kao to ce mi bit udobno jednostavno i lijepo... ammm, reci cu samo da sam jedva dohodala do auta i smjestila se u neki polulezeci polozaj obzirom da od epiziotomije nisam mogla ni pomislit na sjedenje, haljina je bila gore skroz zatvorena pa sam iste sekunde kad sam dosla doma obukla spavacicu u kojoj sam mogla podojit malog sisavca i uglavnom u tim spavacicama provela narednih mjesec-dva 😂😂 Reci cu samo da mi je haljina bila zadnji problem i potpuno nebitna u tom trenutku kad sam isla doma jer nije bilo na kraju paparazza koji ce okinuti fotku kod rodilista, samo moj prestraseni muz kak ce sad odvest auto do doma 😭🤣
    Tak da sad trenutno za sebe biram samo spavacice, siroke majice u kojima su dostupne sise i broj prevelike tajice jer nedaj boze da me nesto dodirne i stegne dolje ako slucajno opet dode do epiziotomije 🤣🤣

Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 12:21

zvrkica

Poslala muža po Bioaktiv jer mi je danas rijetka stolica i često idem.na WC, i malo me uhvati grč prije toga. Do petka je sve bilo ok, sad sve naopako 😂😂 život me trenira valjda, ko da ne zna da sam paničar i hipohondar 😂😂

Daj fotke robice, mozda i mi oplacemo malo 😁

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 12:30

zvrkica

I ja  sam par komada narucila cekam ovaj tjedan,i posaljite meni tu rjetku stolicu😂😂😂treci dan ne idem na wc ,ni magnezij ,kamilice sam s medom pila ,suhe sljive,aktiviu ne ide pa ne ide i imam lagani pritisak al kontam da je to od probave😠

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    27. Kolovoz 2018. 12:30

mateja91

Salatica9192

Ovako sam ja kontala, bice jednodijelno, jer je lakse obuci. Velicinu 56. I sad, ako ide u to neko debelo odijelo, onda da li je i deka debela previse, onda samo pokrivač neki haha. Ja imam 18km od bolnice do kuce. Ali auto udobno, toplo, sicevi griju… Ja se vise bojim previse utopljavanja i udobnosti disanja bebe, nego hladnoce.

Salatice, ako ces stavljati jos debelo odjelce preko ja bih na tvom mjestu ispod ovog sto si stavila sliku obukla tipa bodi potkosulju i pokrila s dekicom do auta, a onda u autu vjerojatno maknula dekicu ako ce biti dovoljno toplo 🙂
    Mislim da ce nas i sestre u rodilistu jos dodatno savjetovat kaj i kako obuci, ja znam da kad sam rodila u 6.mjesecu sam uzela i dugi bodi i kratki i potkosulja i jos gore kao kombinezon neki bez rukava pa reko nek vidi zena tamo kaj ce mu obuc 🤣 i na kraju mu je obukla samo dugacki bodi i te hlacice/kombinezon.
    A najjace mi bilo kak sam ja zamisljala taj izlazak iz rodilista, ono sve u princeza Kate fazonu 😂😂😂 znaci doslovno sam imala plavu kariranu haljinu onak siroku, kao to ce mi bit udobno jednostavno i lijepo… ammm, reci cu samo da sam jedva dohodala do auta i smjestila se u neki polulezeci polozaj obzirom da od epiziotomije nisam mogla ni pomislit na sjedenje, haljina je bila gore skroz zatvorena pa sam iste sekunde kad sam dosla doma obukla spavacicu u kojoj sam mogla podojit malog sisavca i uglavnom u tim spavacicama provela narednih mjesec-dva 😂😂 Reci cu samo da mi je haljina bila zadnji problem i potpuno nebitna u tom trenutku kad sam isla doma jer nije bilo na kraju paparazza koji ce okinuti fotku kod rodilista, samo moj prestraseni muz kak ce sad odvest auto do doma 😭🤣
    Tak da sad trenutno za sebe biram samo spavacice, siroke majice u kojima su dostupne sise i broj prevelike tajice jer nedaj boze da me nesto dodirne i stegne dolje ako slucajno opet dode do epiziotomije 🤣🤣

Ja sam sebi zamislila izlazak u dugoj crnoj oversized majica/ kapuljača/ tunika i crnim trudničkom tajicama ( da stišću malo rez- na mekano) i neke patike ili čizmice, za ta dva koraka nije bitno😆. A za bebu, neki tanki onesie i iznad malo deblji, kapica na glavu, dekica i doma 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    27. Kolovoz 2018. 12:32

Mateja, 
    da, tako nesto cu izvesti. A nadam se da cemo dobiti savjete od sestara, sta su one beba obukle i zimskih i letnjih. Ali necu ja to kupovati jos, sad zbog ovog mozda se i ranije porodim, npr 36,37 nedelja, e to je vec za velicinu 44 ja mislim. Vidjecemo kako bude islo.
    Zvrkice, 
    daj nam slikeee 😍

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 12:41

Ja sam svoju zimsku bebu iznjela bodi dugi rukav ,jednodjslni kombinezon dugi rukav kapica i topla dekica u nosiljci a bas je bilo hladno snjeg i bura te god.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.