Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    27. Kolovoz 2018. 10:27

marti8

Pticaselicazgst

Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
    Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?

😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒

Ja san s 20 bila na uzv receno mi je posteljica nisko iznad usca...kaze do 28 daju joj foru i ukoliko mi se u mj.dana dogne bar cm.to je super..konacna diagnoza ide tamo oko 30tj.eto da te utjesim....i u slucaju bilo kakve svjeze krvi hitno bolnica...Reci mi kako inace podnosos trudnocu..ja inace ne mogu sdit hodat ala sam ceste bh kont.cest pritisak...dok mi kaze da mi ke to sve od niske posteljice..

url=https://lilypie.com]

Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 10:29

Mi jos uvijek koristimo Pampers, uvijek uzimamo velika pakiranja, pratimo akcije i skroz smo zadovoljni, ok su ko i svake druge i mogu ispast dosta povoljne kad ih se unaprijed kupuje i po akcijama. Violeta smo koristili na pocetku prvih mjesec dana mozda jer smo njih i u rodilistu dobili pa smo nastavili. Nismo nikad imali problema s osipom ili crvenilom, ni s Violeta na pocetku ni s Pampers ikad... aaaliiii jednom sam prije kojih pola god kupila Violeta ponovno jer nije bilo Pampers u nasem broju a bila neka hica i malom nakon toga guza bila crvena i upaljena ko nikad u zivotu, jedva smo se rijesili tog osipa. Tak da smo se vratili Pampersicama i ostajemo na njima. Naravno svako ce dijete drugacije reagirat na nesto, al ja sam recimo imala takve situacije samo s Violeta pelenama i jednom kad sam umjesto Persila kupila Ariel prasak pa je dobio osip po cijelim ledima i trbuhu. 
    Tak da je bolje mozda ne gomilat stvari tipa pelene unaprijed jer stvarno ne znate kak ce dijete reagirat na koje, a i kojom brzinom cete u pocetku prerastati pelene. Akcija tipa te stvarno uvijeek ima, samo treba malo obratit paznju di se kaj isplati uzet i moze se tu dosta dobro ustedit 🙂
    Nego kad smo kod tih higijenskih potrepstina, moram vas upoznat i s vlaznim maramicama koje su nama ono the best ikadaaa, marke Trudi, ima za kupit u svim ljekarnama i pakiranje je sad negdje oko 13kn. Znaci probala sam sve moguce valjda stvarno, od Violete, Nivee, Becutan, Hipp, Pampers al ovima iskreno nisam nasla konkurenciju, i po mirisu i po materijalu, tak su mekane i mirisljave da meni dode da si guzu obrisem s njima 😂😂 Tak da evo, moja preporuka za isprobati, nama su stvarno 👌🏼👌🏼

mmama2
    27. Kolovoz 2018. 10:29

luks

Mina93

Jutro curke, nocaa bilo bas lijepo za spavat 😍 mjehur me probudio oko 4 i malisa isto bio budan pa jedva zaspala od tuckanja 🤣🤣
    Marti cestitke na deckicu ❤️
    Zamolila bi mame s iskustvom za komentar za pampers, jer ima sad u dmu ponuda 2+1 gratis pelene pa se dvoumim ocu li uzet posto meni npr sestra uopce nije bila zadovoljna s pampersicama

Ja sam za prvog malca koristila samo pampers, zeleno pakiranje i bila prezadovoljna. Dok nisu smanjili broj pelena u pakiranju a ostavili istu cijenu, što je bilo neisplativo, pa smo se prebacili na Violeta i isto bili prezadovoljni. Iako, sve ti je to do građe bebe, nekome su plitke nekome svaki put propusti itd… Ugl, nijedne ne mogu spasit onaj kaos male bebe kad se pokaki do vrata 😌😬😬

Mogu, mogu.. bilo koje platnene :) :) ni jedna dojenacka, ona full tekuca nije izasla iz platnene pelene nikada 😇😇 dok sam sa prvim malcem plivama u dreku prva 3 mj😂😂

url=https://lilypie.com]

Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 10:33

E btw, gledam ovaj kompletic iz Zare, gruntam si uzet za izlazak iz rodilista, pa se sad mislim nesto, daj me malo prosvijetlite 😂
    Ispod bi mu stavila dugacki bodic, na glavu kapicu i pokrila s toplom dekicom na tih min od bolnice do auta. I sad ne znam kaj jos, strample? Carape? Jel to treba? Oce mu bit zima? Vruce? 🤣 
    Kak bi vi napravile? Ubija me ova zimska beba, bilo je puno lakse s ljetnom hahah 😂

Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 10:34

Ovo je komplet

SarahZg
    27. Kolovoz 2018. 10:35

barbiemama

SarahZg

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima

istina. već sam zaboravila da isključe preko noći jer inače tada spavam. ali sad bome neću 😁

možemo se i dogovoriti za kavu s kolicima 😊

Još je netko napisao novi Zagreb al se ne sjećam hihi. Sve zaboravljam stalno i kažem da se ne sjećam. Reko mi je dragi da sam ko Luka Modrić na sudenju haha ne sjećam se

truskawka
    27. Kolovoz 2018. 10:35

Ana89

Kani07

Ana89

Kani07

Majana

Jutro cure, sinoc je napokon bilo super za spavat ali mislim da nece dugo trajat bar kod nas, Kani mene je spasia za grlo propolis u spreju al bezalkoholni, a sta se tice nosa evo vec tj i vise disen na skrge i jos su mi se usi zacepile. Osjecam se ko alisa u zemlji cuda,cujem svoj glas a ostali su mi svi u daljini ja se osim sta je pijem kamilicom se i inhaliram, iman oni inhalator, bar mi malo olaksa

Hvala ti pitat cu tu u ljekarnoj ,a i ja od jucer tako nekako nocas ko riba na suhom 😂😂😂.A usi me unutra svrbe uzas najradijw bi kroz njih cetku progurala😖

Moju sveki tako svrbe uši kad pojede patliđan ili ementaler. Jesi sigurna da nije neka alergija?

Joj Ana pojma nemam nisam nista novo jela i ja sam mislila da je alergija jer imam na pelud u proljece samo ne znam koji vrag sad cvjeta,al i grlo me pece a ne bi odma dr isla nemam temperaturu.

Sad neki klinac cvjeta, i ja kišem ko velika i sinusi su mi nadraženi ful. Isto sam slaba na pelud.

Sad vam cvijeta topola ako se ne varam. To zna bit gadno dok cvijeta za one koji su alergicni. 

❤N i V💙

Salatica9192
    27. Kolovoz 2018. 10:42

Mateja,
    joj preslatko jeeee 😍😊🤗 A ja cu tako nesto, bodi, gegice ili kompletic, kapica i u deku. Mislim da nam nece neki minusi biti. Bojim se previse utrpati tako malu bebu, ometati joj disanje. 😶

• iamhappy
    27. Kolovoz 2018. 10:49

pepe1907

Jutro svima, baš sam ljepo spavala..u Sesvetama 13C juhuuu…odmah sam raspoložena za sve…evo slikice od jučer kad smo stigli s mora..morala sam zabilježiti koliko smo narasli 😁 a sad se bacam na čišćenje stana 😁

mi smo susjede :-) i ja sam u sesvetama. 

AllieH
    27. Kolovoz 2018. 10:58

Presladak je ovaj kompletić iz Zare. Koju veličinu ste mislile uzeti za izlazak iz rodilišta? 
    Što se tiče vlažnih maramica, za što ste ih mislile koristiti?Ako za brisanje guze i ostalog prilikom presvlačenja, meni su svi nahvalili one Water Wipes, jer sve ove klasične vlažne maramice što se mogu kupiti po dućanima su većinom kemija, a u tom slučaju je onda bolje koristiti isključivo običnu vodu. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.