Truskawka dijelimo ljubav prema zimi 😁 I muz mu je draze hladnije vrijeme iako on najvise voli jesenski period.
Salatice dobrodosla u zeljezare 🙈
Marti cestitam na decku ❤️ Tek si 22. tjedan, oko 24. se beba i posteljica pocnu znacajnije podizati prema gore a dg placente previe je konacna negdje oko 30. tjedna, ako se posteljica ipak ne podigne do tada. Miruj samo, bez fizickih poslova.
Danas mene probava sarafi. Nadam se da mi ne stize forumska viroza.
Cure alergicarke probajte fizioloskom ispirat alergene iz nosa, mozda barem donekle pomogne 😘

Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?
😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒

ja ne bih za početak uzimala tako velike zalihe jednog proizvođača pelena. dok ne vidim koje će mu pasati. a tih akcija ima uvijeeek.

Truskawkadijelimo ljubav prema zimi 😁 I muz mu je draze hladnije vrijeme iako on najvise voli jesenski period.
Salaticedobrodosla u zeljezare 🙈
Marticestitam na decku ❤️ Tek si 22. tjedan, oko 24. se beba i posteljica pocnu znacajnije podizati prema gore a dg placente previe je konacna negdje oko 30. tjedna, ako se posteljica ipak ne podigne do tada. Miruj samo, bez fizickih poslova.
Danas mene probava sarafi. Nadam se da mi ne stize forumska viroza.
Cure alergicarke probajte fizioloskom ispirat alergene iz nosa, mozda barem donekle pomogne 😘
Hvala😘 vidjet cu na sl kontroli ima li kakvih novosti😊

Marti ne slusaj ti google nego nasu Mirandu 😊 sigurno ce ti se podic so sljedeceg pregleda, samo miruj i slusaj doktora.
Meni je isto usce bilo nisko prije i na zadnjem pregledu mi je doktor rekao da je sve ok i da se posteljica digla i da je sve to normalno.. ja sam ponekad imala smeckasti iscjedak radi toga, a onda se podiglo i sad je sve u redu. I sve fizicki poslove mogu obavljat 💪
Meni danas sluzbeno i zadnji gosti otisli 😅 za ovo ljeto je to to, sad krecem u veliko pospremanje stana, prvo podovi 😪🙄

Jutro curke, nocaa bilo bas lijepo za spavat 😍 mjehur me probudio oko 4 i malisa isto bio budan pa jedva zaspala od tuckanja 🤣🤣
Marti cestitke na deckicu ❤️
Zamolila bi mame s iskustvom za komentar za pampers, jer ima sad u dmu ponuda 2+1 gratis pelene pa se dvoumim ocu li uzet posto meni npr sestra uopce nije bila zadovoljna s pampersicama
Ja sam za prvog malca koristila samo pampers, zeleno pakiranje i bila prezadovoljna. Dok nisu smanjili broj pelena u pakiranju a ostavili istu cijenu, što je bilo neisplativo, pa smo se prebacili na Violeta i isto bili prezadovoljni. Iako, sve ti je to do građe bebe, nekome su plitke nekome svaki put propusti itd... Ugl, nijedne ne mogu spasit onaj kaos male bebe kad se pokaki do vrata 😌😬😬

Lovre
Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?
😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒
Ja san s 20 bila na uzv receno mi je posteljica nisko iznad usca...kaze do 28 daju joj foru i ukoliko mi se u mj.dana dogne bar cm.to je super..konacna diagnoza ide tamo oko 30tj.eto da te utjesim....i u slucaju bilo kakve svjeze krvi hitno bolnica...Reci mi kako inace podnosos trudnocu..ja inace ne mogu sdit hodat ala sam ceste bh kont.cest pritisak...dok mi kaze da mi ke to sve od niske posteljice..

url=https://lilypie.com]
Mi jos uvijek koristimo Pampers, uvijek uzimamo velika pakiranja, pratimo akcije i skroz smo zadovoljni, ok su ko i svake druge i mogu ispast dosta povoljne kad ih se unaprijed kupuje i po akcijama. Violeta smo koristili na pocetku prvih mjesec dana mozda jer smo njih i u rodilistu dobili pa smo nastavili. Nismo nikad imali problema s osipom ili crvenilom, ni s Violeta na pocetku ni s Pampers ikad... aaaliiii jednom sam prije kojih pola god kupila Violeta ponovno jer nije bilo Pampers u nasem broju a bila neka hica i malom nakon toga guza bila crvena i upaljena ko nikad u zivotu, jedva smo se rijesili tog osipa. Tak da smo se vratili Pampersicama i ostajemo na njima. Naravno svako ce dijete drugacije reagirat na nesto, al ja sam recimo imala takve situacije samo s Violeta pelenama i jednom kad sam umjesto Persila kupila Ariel prasak pa je dobio osip po cijelim ledima i trbuhu.
Tak da je bolje mozda ne gomilat stvari tipa pelene unaprijed jer stvarno ne znate kak ce dijete reagirat na koje, a i kojom brzinom cete u pocetku prerastati pelene. Akcija tipa te stvarno uvijeek ima, samo treba malo obratit paznju di se kaj isplati uzet i moze se tu dosta dobro ustedit 🙂
Nego kad smo kod tih higijenskih potrepstina, moram vas upoznat i s vlaznim maramicama koje su nama ono the best ikadaaa, marke Trudi, ima za kupit u svim ljekarnama i pakiranje je sad negdje oko 13kn. Znaci probala sam sve moguce valjda stvarno, od Violete, Nivee, Becutan, Hipp, Pampers al ovima iskreno nisam nasla konkurenciju, i po mirisu i po materijalu, tak su mekane i mirisljave da meni dode da si guzu obrisem s njima 😂😂 Tak da evo, moja preporuka za isprobati, nama su stvarno 👌🏼👌🏼

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji