Jutro cure,
jooj jesen i zima 😍 Ja sam toliko srecnija i zivahnija hahhaha. Evo sada obukla duks i carape, jest lijepoo 😍
Za grijanje, grijemo se na drva, u kuci zivim (centralno grijanje). Imamo drva, sumu na selu i dolaze nam drva. Salatica, seljancica mala hahaha. 🤣 Ali nekako slabo ugriju radijatori. Moracemo i grijalicu paliti u sobi gdje beba. Pelet, ista situacija kao kod vas, skup.
Evo meni stigli nalazi D dimera, opet 0.17 - ne mrda 5 mjeseci, ekstra (ali sad se treba pokazati, mirovanjem ovim da necu navuci nesto, zgrusavanje neko - necu puno o tom, zabranila mi Ptičica hahahah 😍)
Ali Feritin mi 11, a normalno od 10 do 290 ahahaha. Tako da 4 septembra dobijam terapiju za zeljezo sigurno. Ali i drugarici koja je u sedmom mjesecu, Feritin 6 xD To izgleda ide uz trudnocu.
Du eto ja sam samo napisala ono sto sam cula. Moguce je da nemaju dobru izolaciju na kuci pa im je toplina odlazila van ili jednostavno ne znaju baratati s njom..al eto tako sam ja cula pa sam tako i napisala jer mi smo htjeli isto na pelete uzeti i onda je prevagnula moja ljubav prema otvorenoj vatrici 🤗🤗
Ana bas slatko sto ti se muzek igrao s malisanom😍😍 jaj edva cekam da se moj napokon vrati i da se moze isto tako igrati. Mene moj redovno gleda kako spavam pa vjerujem da ce od sad jos i vise. Kaze da sam tako predivna dok spavam i mazi me po glavi uvijek i kaze da razmislja o cemu sanjam ☺😍😍
Ja se inace za nocno piskinje sve manje budim, jedva dva puta, spavam tvrdo ko top izgleda. Nista ne cujem, nista mi ne smeta..ma milina jedna. Nocas sam cijelu moc spavala na desnom boku. I ocu se malo za promjenu slozit na lijevi, al nije mi uopce pasalo tak da sam se opet vratila na desni svaki puta. Sve zivo me boli kako sam pokocena ko stara baba neka. Haha juuuj
❤N i V💙
Ana,
zab prokomentarisati, jutros sam citala. Preslatkooo mii 😍😍😍😍😍 I ja se sva raznjezim kada ovaj moj sapce sa bebom, kao njih dvoje pricaju. 😍
mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊
Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima
Jutro 😀
Spavala sam 8 h u komadu 😁
Stara sam, boli me lijeva prepona i pika pika bol oko stidne kosti 😏 od promjene vremena!? 😂😂😂😂
Od širenja zdjelice
Mi takodjer imamo grijanje na toplanama i placamo prema potrosnji, u cijelom stanu je podno grijanje nemam radijatora, i uvijek je toplo. Tako da mi to nije briga na svu srecu. Mi smo dodatno sebi ugradili termostat na kojem sami sebi podesavamo temperaturu i tako sebi smanjimo i potrosnju. Npr kada nas nema namjestimo da se grijanje pali sat vrmeena prije naseg dolaska ustedimo znacajne novce. Dobra ideja za sve koji ne placaju po kvadratu grijanje.
Jutro cure evo ja se digla, spavala oke isla pisat 100puta 😊 tokom noci. Ugl danas u 16:30 idemo na 4d uzv i ne mogu se docekati bas sam uzbuđena a suprug jos vise. Jedva cekam da vidimo mrvu nasu i mozda saznamo i spol 😊😊😊 Sad ce sig dan prolaziti sporoooo sporooo 🤣🤣
U kojem ste tjednu?
Ja baš planiram doktora idući tjedan na pregledu pitati kad se preporučuje obaviti 3/4D, jedva čekam da i muž vidi bebu!
facebook.com/mamaimak/
Evo 25 tt smo ja sam isto bila pitala jel mozemo da nije kasno vec ali dr. je rekao da moze kako da ne
Mi takodjer imamo grijanje na toplanama i placamo prema potrosnji, u cijelom stanu je podno grijanje nemam radijatora, i uvijek je toplo. Tako da mi to nije briga na svu srecu. Mi smo dodatno sebi ugradili termostat na kojem sami sebi podesavamo temperaturu i tako sebi smanjimo i potrosnju. Npr kada nas nema namjestimo da se grijanje pali sat vrmeena prije naseg dolaska ustedimo znacajne novce. Dobra ideja za sve koji ne placaju po kvadratu grijanje.
I mi smo uzeli wifi termostat koji je spojen na mob i uštiman nam je po navikama, s tim da ako vidimo da cijeli dan nećemo doći kući, uvijek putem moba možemo korigirati i staviti da nam ne diže temperaturu i sl. Odlična stvar, vrijedi svake kune.
Luka ❤
Jutro cure, sinoc je napokon bilo super za spavat ali mislim da nece dugo trajat bar kod nas, Kani mene je spasia za grlo propolis u spreju al bezalkoholni, a sta se tice nosa evo vec tj i vise disen na skrge i jos su mi se usi zacepile. Osjecam se ko alisa u zemlji cuda, cujem svoj glas a ostali su mi svi u daljini ja se osim sta je pijem kamilicom se i inhaliram, iman oni inhalator, bar mi malo olaksa
Sortiraj odgovore
Najstariji