Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    27. Kolovoz 2018. 10:59

Salatica9192

Mateja,
    joj preslatko jeeee 😍😊🤗 A ja cu tako nesto, bodi, gegice ili kompletic, kapica i u deku. Mislim da nam nece neki minusi biti. Bojim se previse utrpati tako malu bebu, ometati joj disanje. 😶

Znaci mislis da joj ne trebaju stranplice ispod ovih hlacica? To mi je najveca dilema 😂 
    A isto ne bih previse ga htjela utopliti, isto si mislim da nece biti prehladno sigurno, mada nikad ne znas 😅 

Majana
    27. Kolovoz 2018. 11:00

Marti ja sam imala placentu previu u prosloj trudnoci imala i krvarenja 2 puta i taj smedkasti iscjedak. Mirovala jesam koliko sam mogla nista tesko nisan dizala,tipa  gurala bi do balkona kosaru sa vesom,sina od 4g nisan dizala i sl. U setnje nisam isla jer sam bila na brdu sa milijon skala.jedino autom pa po ravnom al sve kratko i da podigla mi se negdje tsko mjesec ipo dana prije poroda ne sjecam se tocno u kojem tj i rodila prirodno bez rezanja i punti tako da samo pazi i sve ce bit ok  

Bruna92
    27. Kolovoz 2018. 11:02

Ptico, pitala si za TA peć... Moji se vec godinama griju na nju jer u Splitu nemas bas nekih mogucnostu a kad udari bura zna biti gadno hladno... Prije toga su imali peć na drva ali to je jako nespretno, zeznuto i "prljavo" u stanu a i problem je sa skladistenjem drva... Klima ugrije ali nedovoljno... I onda su presli na TA peć i stvarno su zadovoljni. Navecer ukljuce, ujutro iskljuce, probude se u toplome, cijeli dan ona grije jednako i super...
    Mi smo se do sada grijali na klimu i bilo je okej ali ne mogu reci da mi je bilo bas toplo, uvijek sam bila u dva duga rukava... Odlucili smo i mi sad uzeti TA peć jer ima puno prednosti a i radit ce samo kad je jeftina struja pa racun ne bi trebao biti ogroman. Sve ostalo sta smo uzeli u obzir za grijanje nam je neprakticno...

Mina93
    27. Kolovoz 2018. 11:03

Hvala curke 😊🤗
    Kompletic je presladak, al ja bi radije nesto jednodijelno, probat cu nabavit sta vise tih jednodjelnih sitnica da se lakse obuc i da sto manje ide preko glave oblacenje za pocetak 😁

Majana

I da moja kćer je od pampersa dobila strasan osip dok sinu uopce nije smeta tako da mislim da je to sve do bebine koze, ona inace ima bas osjetljivu. 

• Marti8

zadranka86

marti8

Pticaselicazgst

Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
    Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?

😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒

Ja san s 20 bila na uzv receno mi je posteljica nisko iznad usca…kaze do 28 daju joj foru i ukoliko mi se u mj.dana dogne bar cm.to je super..konacna diagnoza ide tamo oko 30tj.eto da te utjesim….i u slucaju bilo kakve svjeze krvi hitno bolnica…Reci mi kako inace podnosos trudnocu..ja inace ne mogu sdit hodat ala sam ceste bh kont.cest pritisak…dok mi kaze da mi ke to sve od niske posteljice..

Ja te bh kontrakcije ne osjetim ili ih neznam prepoznati🤔 A ja od pocetka sam na nekom mirovanju,ivf trudnoca,pa ogromni jajnici i ciste sto je normalno nakon ivf,pa hematom koji je bio ogroman i jako dugo krvario..pa smo to sve uspjeli prezivjeti onda smo nekoliko tjedana bili mirni😅 pa sad posteljica..a nemogu sjediti na tvrdome😁 mora biti udobno..fizicke poslove ni ne radim od pocetka..i neka duga ili brza hodanja nema sanse isto me sve pocne zatezati i pikati dolje..vjerojatno mi i fali kondicije sad vec😂 tako da ima nas jos koji nemozemo bas sjediti ni hodati😂uglavnom sve mora biti laganini..a jesam se sad raspisala,sry..

Miranda
    27. Kolovoz 2018. 11:04

Ptico bas sam ja jucer pitala za preproruke za tetre 😁 Imala sam ih puno i miks od svugdje pa se vise ne sjecam kakve su koje bile. Pisale su cure jucer, naci ces na prijasnjim stranicama 😊
    Nacelno pravilo za oblacenje prvih par mjeseci je jedan sloj vise nego sto sebe oblacite. 
    Za pelene se slazem da treba isprobati, nema generalno losih ili dobrih, ovisi kako koja guza reagira. Nama su babylove bile najbolje. 

pepe1907
    27. Kolovoz 2018. 11:05

ja ću bodi bez rukava, gore neka majčica i hlačice čarapice, na to pufasto odjelce sa kapuljačom, kapica i dekica 😁

jučer vidla odjelce u hmu pufasto ko mali medo 150kn 😁

• Marti8
    27. Kolovoz 2018. 11:06

Majana

Marti ja sam imala placentu previu u prosloj trudnoci imala i krvarenja 2 puta i taj smedkasti iscjedak. Mirovala jesam koliko sam mogla nista tesko nisan dizala,tipa gurala bi do balkona kosaru sa vesom,sina od 4g nisan dizala i sl. U setnje nisam isla jer sam bila na brdu sa milijon skala.jedino autom pa po ravnom al sve kratko i da podigla mi se negdje tsko mjesec ipo dana prije poroda ne sjecam se tocno u kojem tj i rodila prirodno bez rezanja i punti tako da samo pazi i sve ce bit ok

Super da je sve dobro proslo🤗

pepe1907
    27. Kolovoz 2018. 11:07

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.