Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    27. Kolovoz 2018. 09:50

Ana89

Kani07

Ana89

Kani07

Majana

Jutro cure, sinoc je napokon bilo super za spavat ali mislim da nece dugo trajat bar kod nas, Kani mene je spasia za grlo propolis u spreju al bezalkoholni, a sta se tice nosa evo vec tj i vise disen na skrge i jos su mi se usi zacepile. Osjecam se ko alisa u zemlji cuda,cujem svoj glas a ostali su mi svi u daljini ja se osim sta je pijem kamilicom se i inhaliram, iman oni inhalator, bar mi malo olaksa

Hvala ti pitat cu tu u ljekarnoj ,a i ja od jucer tako nekako nocas ko riba na suhom 😂😂😂.A usi me unutra svrbe uzas najradijw bi kroz njih cetku progurala😖

Moju sveki tako svrbe uši kad pojede patliđan ili ementaler. Jesi sigurna da nije neka alergija?

Joj Ana pojma nemam nisam nista novo jela i ja sam mislila da je alergija jer imam na pelud u proljece samo ne znam koji vrag sad cvjeta,al i grlo me pece a ne bi odma dr isla nemam temperaturu.

Sad neki klinac cvjeta, i ja kišem ko velika i sinusi su mi nadraženi ful. Isto sam slaba na pelud.

Sad vam je cure ambrozija u punom zamahu 😪 Ja sam alergičar tako da se itekako mučim otkad sam se vratila u zg sa svim simptomima alergije! I traje do kraja rujna...jedimo što koliko toliko olakša je ta kiša da malo ispere pelud iz zraka.

Btw Ana rekla bi da sam i ja negdje oko 25 tt potpisala kapitulaciju prema trbuhu...baš sam se počela osjećati kao pingvin trudnica i sad se sve mislim što će biti do kraja 🤪

Mina93
    27. Kolovoz 2018. 09:52

Jutro curke, nocaa bilo bas lijepo za spavat 😍 mjehur me probudio oko 4 i malisa isto bio budan pa jedva zaspala od tuckanja 🤣🤣
    Marti cestitke na deckicu ❤️
    Zamolila bi mame s iskustvom za komentar za pampers, jer ima sad u dmu ponuda 2+1 gratis pelene pa se dvoumim ocu li uzet posto meni npr sestra uopce nije bila zadovoljna s pampersicama

Miranda
    27. Kolovoz 2018. 09:55

Truskawka dijelimo ljubav prema zimi 😁 I muz mu je draze hladnije vrijeme iako on najvise voli jesenski period. 
    Salatice dobrodosla u zeljezare 🙈 
    Marti cestitam na decku ❤️ Tek si 22. tjedan, oko 24. se beba i posteljica pocnu znacajnije podizati prema gore a dg placente previe je konacna negdje oko 30. tjedna, ako se posteljica ipak ne podigne do tada. Miruj samo, bez fizickih poslova. 
    Danas mene probava sarafi. Nadam se da mi ne stize forumska viroza. 
    Cure alergicarke probajte fizioloskom ispirat alergene iz nosa, mozda barem donekle pomogne 😘

• Marti8
    27. Kolovoz 2018. 09:56

Pticaselicazgst

Luks thanks na info, budem pogledala o cemu se tocno radi 🤗
    Marti čestitke na deckicu 😍 mislim da ti je mirovanje za placentu previu, sta ti je doktor rekao?

😍hvala.. Pa da ce me vise pratiti..ne moram lezati stalno,bez odnosa..i to je indikacija za carski..prelazi mi skroz preko usca.ali vidjet ce na sl kontroli dali se nesto mijenja..a dr googl svasta pise ko i uvijek..pa to necu vise citati😒

barbiemama
    27. Kolovoz 2018. 09:57

ja ne bih za početak uzimala tako velike zalihe jednog proizvođača pelena. dok ne vidim koje će mu pasati. a tih akcija ima uvijeeek. 

• Marti8
    27. Kolovoz 2018. 09:59

Miranda

Truskawkadijelimo ljubav prema zimi 😁 I muz mu je draze hladnije vrijeme iako on najvise voli jesenski period.
    Salaticedobrodosla u zeljezare 🙈
    Marticestitam na decku ❤️ Tek si 22. tjedan, oko 24. se beba i posteljica pocnu znacajnije podizati prema gore a dg placente previe je konacna negdje oko 30. tjedna, ako se posteljica ipak ne podigne do tada. Miruj samo, bez fizickih poslova.
    Danas mene probava sarafi. Nadam se da mi ne stize forumska viroza.
    Cure alergicarke probajte fizioloskom ispirat alergene iz nosa, mozda barem donekle pomogne 😘

Hvala😘 vidjet cu na sl kontroli ima li kakvih novosti😊

Pticaselicazgst
    27. Kolovoz 2018. 10:02

Marti ne slusaj ti google nego nasu Mirandu 😊 sigurno ce ti se podic so sljedeceg pregleda, samo miruj i slusaj doktora. 
    Meni je isto usce bilo nisko prije i na zadnjem pregledu mi je doktor rekao da je sve ok i da se posteljica digla i da je sve to normalno.. ja sam ponekad imala smeckasti iscjedak radi toga, a onda se podiglo i sad je sve u redu. I sve fizicki poslove mogu obavljat 💪
    Meni danas sluzbeno i zadnji gosti otisli 😅 za ovo ljeto je to to, sad krecem u veliko pospremanje stana, prvo podovi 😪🙄

Pticaselicazgst
    27. Kolovoz 2018. 10:03

Miranda otkuda si uzimala tetra pelene za B?

luks
    27. Kolovoz 2018. 10:15

Mina93

Jutro curke, nocaa bilo bas lijepo za spavat 😍 mjehur me probudio oko 4 i malisa isto bio budan pa jedva zaspala od tuckanja 🤣🤣
    Marti cestitke na deckicu ❤️
    Zamolila bi mame s iskustvom za komentar za pampers, jer ima sad u dmu ponuda 2+1 gratis pelene pa se dvoumim ocu li uzet posto meni npr sestra uopce nije bila zadovoljna s pampersicama

Ja sam za prvog malca koristila samo pampers, zeleno pakiranje i bila prezadovoljna. Dok nisu smanjili broj pelena u pakiranju a ostavili istu cijenu, što je bilo neisplativo, pa smo se prebacili na Violeta i isto bili prezadovoljni. Iako, sve ti je to do građe bebe, nekome su plitke nekome svaki put propusti itd... Ugl, nijedne ne mogu spasit onaj kaos male bebe kad se pokaki do vrata 😌😬😬

Lovre

• Marti8
    27. Kolovoz 2018. 10:25

Tnx cure😘 bas ste zlatne😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.