Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    27. Kolovoz 2018. 08:44

Ana,
    zab prokomentarisati, jutros sam citala. Preslatkooo mii 😍😍😍😍😍 I ja se sva raznjezim kada ovaj moj sapce sa bebom, kao njih dvoje pricaju. 😍

SarahZg
    27. Kolovoz 2018. 08:44

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Ma znam i ja. Ali me strah onog kad gase po noći pa mi je nekako praktično imat grijalicu tek toliko a i kad se beba ide kupat. Hh možda se sretnemo u šetnji kolicima 

SarahZg
    27. Kolovoz 2018. 08:49

zvrkica

Jutro 😀
    Spavala sam 8 h u komadu 😁

Stara sam, boli me lijeva prepona i pika pika bol oko stidne kosti 😏 od promjene vremena!? 😂😂😂😂

Od širenja zdjelice

_svjesna
    27. Kolovoz 2018. 08:49

Mi takodjer imamo grijanje na toplanama i placamo prema potrosnji, u cijelom stanu je podno grijanje nemam radijatora, i uvijek je toplo. Tako da mi to nije briga na svu srecu. Mi smo dodatno sebi ugradili termostat na kojem sami sebi podesavamo temperaturu i tako sebi smanjimo i potrosnju. Npr kada nas nema namjestimo da se grijanje pali sat vrmeena prije naseg dolaska ustedimo znacajne novce. Dobra ideja za sve koji ne placaju po kvadratu grijanje. 

božepetra
    27. Kolovoz 2018. 08:52

Pikica89

Jutro cure evo ja se digla, spavala oke isla pisat 100puta 😊 tokom noci. Ugl danas u 16:30 idemo na 4d uzv i ne mogu se docekati bas sam uzbuđena a suprug jos vise. Jedva cekam da vidimo mrvu nasu i mozda saznamo i spol 😊😊😊 Sad ce sig dan prolaziti sporoooo sporooo 🤣🤣

U kojem ste tjednu?
    Ja baš planiram doktora idući tjedan na pregledu pitati kad se preporučuje obaviti 3/4D, jedva čekam da i muž vidi bebu!

facebook.com/mamaimak/

Pikica89
    27. Kolovoz 2018. 08:54

Evo 25 tt smo ja sam isto bila pitala jel mozemo da nije kasno vec ali dr. je rekao da moze kako da ne 

AllieH
    27. Kolovoz 2018. 08:56

_svjesna

Mi takodjer imamo grijanje na toplanama i placamo prema potrosnji, u cijelom stanu je podno grijanje nemam radijatora, i uvijek je toplo. Tako da mi to nije briga na svu srecu. Mi smo dodatno sebi ugradili termostat na kojem sami sebi podesavamo temperaturu i tako sebi smanjimo i potrosnju. Npr kada nas nema namjestimo da se grijanje pali sat vrmeena prije naseg dolaska ustedimo znacajne novce. Dobra ideja za sve koji ne placaju po kvadratu grijanje.

I mi smo uzeli wifi termostat koji je spojen na mob i uštiman nam je po navikama, s tim da ako vidimo da cijeli dan nećemo doći kući, uvijek putem moba možemo korigirati i staviti da nam ne diže temperaturu i sl. Odlična stvar, vrijedi svake kune. 

Luka ❤

Majana
    27. Kolovoz 2018. 09:04

Jutro cure, sinoc je napokon bilo super za spavat ali mislim da nece dugo trajat bar kod nas, Kani mene je spasia za grlo propolis u spreju al bezalkoholni, a sta se tice nosa evo vec tj i vise disen na skrge i jos su mi se usi zacepile. Osjecam se ko alisa u zemlji cuda, cujem svoj glas a ostali su mi svi u daljini ja se osim sta je pijem kamilicom se i inhaliram, iman oni inhalator, bar mi malo olaksa

Ana89
    27. Kolovoz 2018. 09:12

3D,4D se radi od 19. tt pa ne znam dokad. Meni su ga radili i na 12 tt za nuhalni nabor, a i u 19+6 za anomaly scan.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 09:13

Majana

Jutro cure, sinoc je napokon bilo super za spavat ali mislim da nece dugo trajat bar kod nas, Kani mene je spasia za grlo propolis u spreju al bezalkoholni, a sta se tice nosa evo vec tj i vise disen na skrge i jos su mi se usi zacepile. Osjecam se ko alisa u zemlji cuda,cujem svoj glas a ostali su mi svi u daljini ja se osim sta je pijem kamilicom se i inhaliram, iman oni inhalator, bar mi malo olaksa

Hvala ti pitat cu tu u ljekarnoj ,a i ja od jucer tako nekako nocas ko riba na suhom 😂😂😂.A usi me unutra svrbe uzas najradijw bi kroz njih cetku progurala😖

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI