Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 07:46

Jutro 😀
    Spavala sam 8 h u komadu 😁 

Stara sam, boli me lijeva prepona i pika pika bol oko stidne kosti 😏 od promjene vremena!? 😂😂😂😂

Ana89
    27. Kolovoz 2018. 07:48

Evo mene u čekaonici. Prvo vađenje obavljeno, sokić žljuknut , btw. FUJ!!! I sad čekam 120 minuta za slijedeće vađenje.
    Ali zbog ove količine glukoze beba skače ko ludi ninja 😂😂😂.
    Hvali mi se mužić da se dok sam ja spavala igrao sa bebom. Kucne on bebonu, kucne ovaj njemu. I tako 4 puta, haha 😆😆😆😍😍😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

božepetra
    27. Kolovoz 2018. 07:49

barbiemama

nije uvijek do cifre, ali u pravilu sve što nije iz EU, a prelazi iznos od 160 kn, carine. tako da ja ne bih naručivala ništa što nije iz EU. osim ako mi i s carinom cijena ne bi bila ultra povoljnija. a obično nije. ima slatke robice i po EU stranicama, ne bih se zezala s carinom radi robe.

Daj nabaci neku da da pasem oči, možda me predomisliš :D

Strudlica

barbiemama

nije uvijek do cifre, ali u pravilu sve što nije iz EU, a prelazi iznos od 160 kn, carine. tako da ja ne bih naručivala ništa što nije iz EU. osim ako mi i s carinom cijena ne bi bila ultra povoljnija. a obično nije. ima slatke robice i po EU stranicama, ne bih se zezala s carinom radi robe.

Još ako se naručuje iz trećih zemalja (izvan EU) pitaju na carini euri broj i dok ga ne nabavite od carine roba stoji i plaćate ležarinu tako da dobro provjeriti i pazit!

Ležarina kreće teći trećeg dana od zaustavljanja robe, tako nešto. Jednom mi se dogodilo. Imam i broj, zlu ne trebalo. Da, jasno, zašto riskirati, ali moje je iskustvo 1/20-30 naručivanja tako da još važem.

facebook.com/mamaimak/

Ana89
    27. Kolovoz 2018. 07:51

Btw. ima li još koja sa si je naglo "otežala" u 25.tt? Ali odjednom? Kao da je sve zategnutije i vuče me za naprijed 😆.
    Mislim, nije ni čudo, beba ima skoro kilogram 😙Moj možda već i ima.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    27. Kolovoz 2018. 08:14

Pticaselicazgst

Nama je malo problem grijanje u st-u.. imamo klimu i do sada smo tako uspjevali nesto ugrijat iako nedovoljno. Pec na drva ne bi, to mi je prekomplicirano. Mozda termoakumulacijska pec, ima tko iz st-a iskustva s njom?

mi ne volimo klimu pa se na nju nikad ne grijemo,ona nam je za lito. zimi se grijemo na zidne konvektore, dok smo bili u malom stanu imali smo jedan, sad u velikom prošlu zimu imali smo dva, jedan u hodniku a jedan u dnevnom. Prije ove zime uzet ćemo treći manji za u našu sobu jer se na sjeveru, ali samo zbog bebe - nama prošlu zimu nije bilo hladno. Ugl, oni ti rade na principu termo peći, tj griju do zadane temp i onda održavaju toplinu, i naravno 24h rade cijelu zimu (osim kad smo na putu). I ne troše puno !! evo link na ove koje immo mi, Beha

http://www.beha.com.hr/elektricni-radijatori-proizvodi.asp?col=3
    Prijatelji imaju Glamox
    https://stipsa.eu/
    Ugl, za Split itekako idealno, osim što ne idu na vanjske zidove , to treba pripazit :)

Lovre

AllieH
    27. Kolovoz 2018. 08:14

Jutro cure! Evo rasprave s mog područja... Grijanje. Peleti. Cure moje koje niste prešle na taj oblik grijanja, nemojte. Ove godine će biti katastrofa s nabavom ako se niste već opskrbili, cijene idu u nebesa, neće biti dovoljno količina, jer su ljudi masovno prešli, a proizvođači ne mogu proizvesti koliko tržište može progutati. Vjerujte da sve znam iz prve ruke da više prva ne može biti i to ne jer sam korisnik. 
    Da zagriju, zagriju sigurno, kome nije toplo s peletima, znači da ili koristi krive peleta slabe kalorične vrijednosti ili peć mu nije podešena na optimalne parametre. Ali da su jeftini ili da su jeftiniji od plina i sl. Možda ranije bili, više sigurno ne. Od struje još uvijek jesu, lož ulja i slično, ali sve ostalo, teško. 
    Moji kod kuće su uzeli peć na pelet na centralno grijanje prije 5-6 godina dok je pelet tek bio u začecima i dok je cijena peleta bila skroz drukčija nego sad. Imaju katnicu od cca 200m2, peć se nalazi u podrumu, najnormalnije je spojena na radijatore, ali cijele prošle zime su se ipak grijali na plin, jer kad se zbroji potrošnja i cijena peleta, plin im je ispao jeftiniji, a na kraju krajeva i komforniji. Imaju veliku peć koja se ne mora često čistiti, možda jednom tjedno, ali svejedno. Totalno bespotrebna investicija, samo eto, u toj smo branši i bilo je prirodno da ćemo i sami ići s tom varijantom grijanja. 
    Što se gradske toplane tiče, mi smo valjda jedini grad u Hrvatskoj gdje je stanarima koji su na gradskoj toplani konstantno hladno i usput si još pale klime, grijalice na struju i slično. O ogromnim računima da ne pričamo. 
    Naša zgrada srećom ima plinsko centralno grijanje, svatko svoj termostat i usred najjače zime računi nam ne prelaze 350kn. 

Luka ❤

• zvrkica
    27. Kolovoz 2018. 08:20

ja isto imam plinsko centralno i uvijek je toplo jer sam u potkrovlju. račun isto nije veći od 350 kN u ovih 6 godina što smo u stanu. Jedino možda kuipm onu malu puhalicu na struju za svaki slučaj

Pikica89
    27. Kolovoz 2018. 08:27

Jutro cure evo ja se digla, spavala oke isla pisat 100puta 😊 tokom noci. Ugl danas u 16:30 idemo na 4d uzv i ne mogu se docekati bas sam uzbuđena a suprug jos vise. Jedva cekam da vidimo mrvu nasu i mozda saznamo i spol 😊😊😊 Sad ce sig dan prolaziti sporoooo sporooo 🤣🤣

truskawka
    27. Kolovoz 2018. 08:30

Miranda i ja jedva cekam zimu..bas mi fali to..ne znam zasto, ali obozavam zimu bas iz tog razloga i ono kad se moram zabundati dok idem van i to mi je predivno. Moj muz kaze da sam luda sto volim zimu, ali nekako mi je tako srcu draga..kao da je nesto zivo u njoj, pogotovo ono predbozicno i Bozicno vrijeme..ma milina jedna 😍😍😍
    Božepetra ima opcija da si okrenes citanje od zadnjeg prema prvom postu. Skroz gore pise ti SORTIRAJ ODGOVORE i onda si ih obrni u drugom smjeru i pokazivat ce ti odmah ono sto je zadnje. Ja recimo imam na mobitelu konstantno otvorenu stranicu i nikad nemam problem s tim jer mi uvijek bude tamo di sam stala i samo refresh stisnem ili mi on automataki to napravi i opet mi bude tamo di sam stala plus doda sve stranice koje su nove. 

❤N i V💙

• Kani07
    27. Kolovoz 2018. 08:34

Jutro cure ja prehladena,nos zacepljen i grlo me pecka ,jel kamilica dozvoljena i menta caj .Moram do ljekarne neke septolete uzet .
    Kod nas je centralno grijanje ali sobe nikad pretjerano ne grijemo tako da iskreno nisam probala koliki toplo moze bit u sobi a u ostalom djelu hodam u jednom rukavu a soba je velika bas tako da mislim da ce bebici za kupanje trebat jos😊.
    Ana mene je stomak zateza ali sam skontala da je sad prema gore se prosirio teze ustajem hodanje je jos normaln.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.