Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    božepetra
    26. Kolovoz 2018. 23:17

du1988

pepe i barbie, divne ste! ja malo scrollam i naletim na ovo-prekrasno 😍

Ovi zeko-kaputići s fotke su s patpata, tamo su jeftiniji, mislim.

Isto bi bilo dobro da znam kako citirati više postova odjednom. Može se?

facebook.com/mamaimak/

božepetra
    26. Kolovoz 2018. 23:23

barbiemama

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Mi u Novom Zagrebu bez ikakve toplane. Grijanje na struju, beat that! 

facebook.com/mamaimak/

du1988
    27. Kolovoz 2018. 00:14

truskawka, jako puno ljudi u Zadru je preslo na pelet i koliko cujem, svi do jednog su zadovoljni. Nama je bilo ok i na drva, ali je nezgodno jer muz radi svakakve smjene, a ja samo popodne pa je nemali broj puta bilo da se smrznem dok odlozim vatru i dok krene grijati. Pec na pelet programiras kad hoces i na koliko stupnjeva hoces i pici 😂 Dat cu recenzije kad krene sezona grijanja! Sto se tice patpat stranice, netko je spominjao carinu?!

url=https://lilypie.com]

božepetra
    27. Kolovoz 2018. 00:15

https://www.patpat.com/product/Sweet-Rabbit-Ears-Hooded-Long-sleeve-Coat-for-Baby-Girls.html

Na ovaj sam kaputić mislila. 18,99$ trenutno. Vidim sad da nije tolika razlika. Preračunato ispada samo desetak kuna jeftinije...  Ali ja ću svakako s te stranice naručivati čim saznam spol tako da se možemo iskombinirati, ako koja želi ;)

facebook.com/mamaimak/

božepetra
    27. Kolovoz 2018. 00:16

Ne znam za carinu, nisam još naručivala, ali to sve ovisi zadrže li ti paket ili zažmire. Nije čak toliko do cifre uvijek.

facebook.com/mamaimak/

du1988
    27. Kolovoz 2018. 00:25

božepetra

Ne znam za carinu, nisam još naručivala, ali to sve ovisi zadrže li ti paket ili zažmire. Nije čak toliko do cifre uvijek.

bas sam sad isla gledati pa vidim da nije neka razlika! Ali ima preslatkih stvari, jedino nije bas tak jeftino kak sam ocekivala 🤔 pretpostavljam da budu super snizenja!

url=https://lilypie.com]

Nunii
    27. Kolovoz 2018. 01:54

Spavala bi,ali gospodin voli plesati trenutno.
    U subotu bili s ekipom na rostilju,a u nedjelju kod frendova na kavi.
    Malo se opustili. Uspjela sam prvi puta snimit udarac 😍 
    Kod nas zahladilo na cak 11°. U Sloveniji snijeg pada i Austriji,ludilo😂 Dan sam provela u tajicama i puloveru pletenom plus traper jakni za svaki slucaj.
    Docekala sam i to hladnije vrijeme. Jesen nam se lagano sulja 😍 Odoh spavat,vrijeme mi je.

barbiemama
    27. Kolovoz 2018. 05:18

božepetra

Isto bi bilo dobro da znam kako citirati više postova odjednom. Može se?

samo stisni u lijevom kutu ispod svakog posta na opciju "citiraj" i pojavit će ti se u novom postu.

božepetra

• Strudlica
    27. Kolovoz 2018. 06:48

barbiemama

nije uvijek do cifre, ali u pravilu sve što nije iz EU, a prelazi iznos od 160 kn, carine. tako da ja ne bih naručivala ništa što nije iz EU. osim ako mi i s carinom cijena ne bi bila ultra povoljnija. a obično nije. ima slatke robice i po EU stranicama, ne bih se zezala s carinom radi robe.

Još ako se naručuje iz trećih zemalja (izvan EU)  pitaju na carini euri broj i dok ga ne nabavite od carine roba stoji i plaćate ležarinu tako da dobro provjeriti i pazit!

barbiemama
    27. Kolovoz 2018. 06:54

jutrooo 😘 

sinoć je bilo predivno spavati. no, sve češće se budim za piškenje 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.