Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    26. Kolovoz 2018. 22:21

Mi smo se do sada grijali na drva, ali do zime cemo uzeti pec na pelet bas zbog bebaca!

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 22:27

mi smo u Novom Zg. toplana na najjače kuri zimi. nema straha da će biti hladno 😊

Pticaselicazgst
    26. Kolovoz 2018. 22:39

Sjecam se i ja toplih zimskih zagrebackih noci i blazene toplane i centralno grijanje 😍 
    Sad trebam osmislit kako stvoriti isti osjecaj topline u st 💪

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 22:41

SarahZg

truskawka

Mi cemo spavati i kupati bebe u prostriji u kojoj cemo imati pec na drva tako da bi trebalo stalno biti ultra toplo unutra, ne znam kako ce moj muz izdrzati s obzirom da on voli spavat na hladnom, al morat ce se prilagoditi.
    Sarahsuper za onaj ducan sto si objavila, definitivno se isplati ako su imalo nize cijene. 🤗🤗 svaka kn dobro dodje pogotovo ako nije nuzno da ju potrosim 😉😉

Hvala :) ma ja volim pratit te cijene pa uštedit hh

Treba naravno, gdje god se moze 😉😉

❤N i V💙

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 22:42

SarahZg

Ja imam centralno ali na toplanu tako da ću sigurno grijalicu imati još jednu.

Kaj toplana ne grije ko blesava? Znam da u svakom stanu u kojem sam bila preko zime, a imao je grijanje na toplanu toliko je bilo vruce u stanu da sam morala otvarati prozore da se malo rashladi. I hodala po stanu u ljetnoj odjeci. Hehe

❤N i V💙

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 22:45

du1988

Mi smo se do sada grijali na drva, ali do zime cemo uzeti pec na pelet bas zbog bebaca!

Jeste se dobro raspitali za te pelete? Sve ljude koji poznam da su promjenili grijanje na pelete su rekli da im je katastrofa i na kraju su morali i dalje grijati na ono sto su i ranije imali, bilo pec na drva ili plinska pec. Ugl svi redom su mi rekli da to nista ne zagrije i da je zima uzasno uz to. 

❤N i V💙

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 22:48

Pticaselicazgst

Sjecam se i ja toplih zimskih zagrebackih noci i blazene toplane i centralno grijanje 😍
    Sad trebam osmislit kako stvoriti isti osjecaj topline u st 💪

Pec na drva ili kamin. Ugl na drva i toliko cete se naviknuti da kad budete morali ugasiti u proljece kao da ce vam nesto faliti u stanu. Hehe
    Meni je tako svako proljece, toliko mi fali ono pucketanje drva i ona predivna toplina da imam osjecaj kao da je netko isisao zivot iz kuce kad pec ne gori. Jos mi imamo staklo na vratima peci pa ja volim stajati ispred i gledati kako vatrica gori 😍😍

❤N i V💙

Miranda
    26. Kolovoz 2018. 22:57

Mi kad smo na skijanju se grijemo na pec na pelete i zagrije dva kata bez problema. Dolje zna biti i prevruce ali i namjestimo termostat na visu temperaturu pa zato. Onda otvorimo balkonska vrata na noz da ne prokuhamo unutra dok oblacimo sto slojeva na sebe i obuvamo pancerice 🙈😂
    Truskawka jedva cekam zimu kad citam tvoj opis 😍😍 

božepetra
    26. Kolovoz 2018. 23:11

barbiemama

mi se opet oko krevetića premišljamo 😏 odnosno, ja sam više neodlučna jer imam malo prostora za krevetić i htjela bih maksimalnu funkcionalnost.

Ovako i ja razmišljam. Stan je stvarno malen i ne brijem na one krevetiće 18u1 koji mogu biti i za veće bebe i kreveti kasnije i radni stolovi i svemirski brodovi i kaj sve ne... Radije bih neku manu kolijevku, nešto praktično i lako prenosivo kroz te dvije sobe koje imamo, dakle, na kotačiće. 
    Ima koja ideju gdje početi tražiti, kakav link?

Također, ima li opcija ovdje na forumu da pregledavam teme od zadnje pročitanog posta? Nema mi smisla ovako kroz 30-ak stranica prolaziti da bih našla gdje sam stala 

facebook.com/mamaimak/

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 23:13

Mi imamo grijanje po sobama. Inače je kamena kuća po hodnicima. Kad izlaziš iz sobe moraš se obući. Dok ne izgradimo novo tako je kako je.  Kad budemo izlazili u hodnik oblačenje bebača 😉

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.