Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    26. Kolovoz 2018. 20:35

Ja mislim da sam za prvog od Lole kupila u Bebama i bile su mi odlične, još uvijek ih imam

Mina93
    26. Kolovoz 2018. 20:40

Ne znam  al meni nije bas u planu kupovat dodatne grijalice, inace smo dosad za nas dvoje grijali samo dnevni jer volimo da ima zraka u spavacoj, a sad cemo morati i nju malo ugrijat unaprijed i imamo u wcu radijator tj u svakoj prostoriji pa se lako zagrije i pripremi soba za kupanac i oblacenje 😊

• Strudlica
    26. Kolovoz 2018. 20:43

Monikaharmonika definitivno pokušaj ne sjedite po čitav dan. Ako ti stalno bude trbuh tvrd odi na kontrolu čisto da ti pogleda je sve ok

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 21:08

Ja sam uzela tetre iz babycentra. Mekane su. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    26. Kolovoz 2018. 21:22

Miranda hvala 😘 
    A tetre od minigreenya i etherala? 
    Jeste mislile uzimat pamucne ili i od bambusa? 
    Citala sam za te od bambusa da su bolje po regulaciji temperature itd pa mozda ih uzet par s obzirom da cekamo zimske bebice 😊

Ivylee
    26. Kolovoz 2018. 21:49

Ja sam mislila naručiti od minigreenya jer mi lijepo izgledaju i ok je cijena... A mislim uzeti pamučne jer za ono za što ih koristim mi nekako nije bitno da je bambus (ispod glave u kolicima, na ramenu za bljuckanje i sl.)

Salatice, samo ti sebe gledaj i sebi ugodi, a ovo sa sveki nek na jednu uđe, na drugu izađe 😘

Mi smo danas bili sa starijim na dječjem rođendanu i baš sam se izmorila, jedva sam se dočepala kauča i svog banana jastuka da malo predahnem 😪

truskawka
    26. Kolovoz 2018. 21:51

Mi cemo spavati i kupati bebe u prostriji u kojoj cemo imati pec na drva tako da bi trebalo stalno biti ultra toplo unutra, ne znam kako ce moj muz izdrzati s obzirom da on voli spavat na hladnom, al morat ce se prilagoditi. 
    Sarah super za onaj ducan sto si objavila, definitivno se isplati ako su imalo nize cijene. 🤗🤗 svaka kn dobro dodje pogotovo ako nije nuzno da ju potrosim 😉😉 

❤N i V💙

Pticaselicazgst
    26. Kolovoz 2018. 22:01

Nama je malo problem grijanje u st-u.. imamo klimu i do sada smo tako uspjevali nesto ugrijat iako nedovoljno. Pec na drva ne bi, to mi je prekomplicirano. Mozda termoakumulacijska pec, ima tko iz st-a iskustva s njom?

SarahZg
    26. Kolovoz 2018. 22:20

Ja imam centralno ali na toplanu tako da ću sigurno grijalicu imati još jednu.

SarahZg
    26. Kolovoz 2018. 22:20

truskawka

Mi cemo spavati i kupati bebe u prostriji u kojoj cemo imati pec na drva tako da bi trebalo stalno biti ultra toplo unutra, ne znam kako ce moj muz izdrzati s obzirom da on voli spavat na hladnom, al morat ce se prilagoditi.
    Sarahsuper za onaj ducan sto si objavila, definitivno se isplati ako su imalo nize cijene. 🤗🤗 svaka kn dobro dodje pogotovo ako nije nuzno da ju potrosim 😉😉

Hvala :) ma ja volim pratit te cijene pa uštedit hh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.