Ja mislim da sam za prvog od Lole kupila u Bebama i bile su mi odlične, još uvijek ih imam
Ne znam al meni nije bas u planu kupovat dodatne grijalice, inace smo dosad za nas dvoje grijali samo dnevni jer volimo da ima zraka u spavacoj, a sad cemo morati i nju malo ugrijat unaprijed i imamo u wcu radijator tj u svakoj prostoriji pa se lako zagrije i pripremi soba za kupanac i oblacenje 😊
Monikaharmonika definitivno pokušaj ne sjedite po čitav dan. Ako ti stalno bude trbuh tvrd odi na kontrolu čisto da ti pogleda je sve ok
Ja sam uzela tetre iz babycentra. Mekane su.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Miranda hvala 😘
A tetre od minigreenya i etherala?
Jeste mislile uzimat pamucne ili i od bambusa?
Citala sam za te od bambusa da su bolje po regulaciji temperature itd pa mozda ih uzet par s obzirom da cekamo zimske bebice 😊
Ja sam mislila naručiti od minigreenya jer mi lijepo izgledaju i ok je cijena... A mislim uzeti pamučne jer za ono za što ih koristim mi nekako nije bitno da je bambus (ispod glave u kolicima, na ramenu za bljuckanje i sl.)
Salatice, samo ti sebe gledaj i sebi ugodi, a ovo sa sveki nek na jednu uđe, na drugu izađe 😘
Mi smo danas bili sa starijim na dječjem rođendanu i baš sam se izmorila, jedva sam se dočepala kauča i svog banana jastuka da malo predahnem 😪
Mi cemo spavati i kupati bebe u prostriji u kojoj cemo imati pec na drva tako da bi trebalo stalno biti ultra toplo unutra, ne znam kako ce moj muz izdrzati s obzirom da on voli spavat na hladnom, al morat ce se prilagoditi.
Sarah super za onaj ducan sto si objavila, definitivno se isplati ako su imalo nize cijene. 🤗🤗 svaka kn dobro dodje pogotovo ako nije nuzno da ju potrosim 😉😉
❤N i V💙
Nama je malo problem grijanje u st-u.. imamo klimu i do sada smo tako uspjevali nesto ugrijat iako nedovoljno. Pec na drva ne bi, to mi je prekomplicirano. Mozda termoakumulacijska pec, ima tko iz st-a iskustva s njom?
Ja imam centralno ali na toplanu tako da ću sigurno grijalicu imati još jednu.
Mi cemo spavati i kupati bebe u prostriji u kojoj cemo imati pec na drva tako da bi trebalo stalno biti ultra toplo unutra, ne znam kako ce moj muz izdrzati s obzirom da on voli spavat na hladnom, al morat ce se prilagoditi.
Sarahsuper za onaj ducan sto si objavila, definitivno se isplati ako su imalo nize cijene. 🤗🤗 svaka kn dobro dodje pogotovo ako nije nuzno da ju potrosim 😉😉
Hvala :) ma ja volim pratit te cijene pa uštedit hh
Sortiraj odgovore
Najstariji