Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    26. Kolovoz 2018. 18:40

Ja promatram dva brata kako sastavljaju bebi komodu. Moj muž i njegov brat. Baš su slatki ☺️☺️☺️. Samo dvaput su se uvrijedili međusobno 😆. 
    Bolje oni nego da ja moram 😋😋.
    Ma sve se moramo u  nekoj mjeri čuvati. Neke manje, neke više. I sve smo inkubatori u jednoj instanci, tako da Salatice, ne moraš se osjećati kao samo "inkubator" 😉😉😉.
    A odi odi kod nekoga tko ima vremena za tebe, ako je to o mama, mama. Kud ćeš bolje 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 19:09

Ma ja samo imala pogresna ocekivanja xD 6 godina i dvije neuspjele trudnoce i evo sad ova "drama". Mislila sam da cu biti bitnija xD u smislu kao trudnica, nosim bebu. Ne da trazim sazaljenje, od tog gore nema, vec da kazem, vise zainteresovanosti... Ono poznanici se obraduju, zapitkuju (nekad malo pretjerano xD), ali znate na sta mislim. Bas kao sto je Strudlica objasnila. Sve si pogodila. I bas lijep primjer na tvom sincicu.
    Popela se, kukala sto bas moram, moram li mjesec i za moju zezu, da se sad moze na miru spremiti sprat (muz ce kreciti), ona je rekla, kome da spremam? Ja sam je na kulturan nacin zamolila da izadje iz sobe. Rasplakala sam se, jer mi sad od kad lezim, fali sekunda, muz jadan dosao, i njemu je rekla: ok!! ! ! !  A meni dosla kukati. Sve mi se zgadilo i jedva cekam sutra. Odoh malo odspavati. Odjava 😋

Monikaharmonika
    26. Kolovoz 2018. 19:28

Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.)  Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj.  Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 19:43

Monikaharmonika

Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.) Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj. Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥

Hoće to. Kasnije se vrsti malo veća snaga, pa se vrati na nulu. Ovisi o danu. Ali samo o danu. Bar kod mene 😆. Danas mi je trbuh nešto težak i sva sam si teška. Jučer sam mogla malo više npr. I tako u krug.

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 19:44

Monikaharmonika

Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.) Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj. Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥

Odmah legni, Magnezij i odmaraj.. ASAP

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 20:00

Cure, daj mi recite, gdje ćete prematati bebu i oblačiti nakon kupanja? Ja planiram u spavaću sobu koju ću grijati, no legica mi je rekla da je bebama jako hladno i da radijator ne može dovoljno ugrijati sobu pa je ona kupila zidnu grijalicu na struju. i vi ćete tako ili?

• Kani07
    26. Kolovoz 2018. 20:04

zvrkica

Cure, daj mi recite, gdje ćete prematati bebu i oblačiti nakon kupanja? Ja planiram u spavaću sobu koju ću grijati, no legica mi je rekla da je bebama jako hladno i da radijator ne može dovoljno ugrijati sobu pa je ona kupila zidnu grijalicu na struju. i vi ćete tako ili?

Ja sam sobu u kojoj je centralno kad kupam palila onaj kalolifer na puhanje i ovlazivac zraka sam imala sad cu to opet kupit za sobu.Jer bebicam je hladno pogotovo prvi mjesec.

💜Karla💜Nicol💙Anton

mmama2
    26. Kolovoz 2018. 20:07

Ici ce na kupanje poslije braceka, tako da kupaona bude topla, ionako ih ne kupam svaki dan, poooogotovo zimi.. a uzet cu jos samo grijalicu dodatno kao onaj prenosni radijatorcic, toliko da.je u sobi obrisem i obucem

Miranda
    26. Kolovoz 2018. 20:12

Mi smo se danas obiteljski izlezavali i gledali filmove i crtice. Bas pase malo mira 😍
    Ptico nadam se da ce se raspolozenje brzo popraviti 😘
    I ja bi rekla da su svi bolovi i zatezanja kombinacija lezanja i psihe. Probajte muzevima zadati da leze jedan cijeli dan pa ih kad se dignu pitajte jel ih boli ista 😉😅 
    Salatice samo ti odi svojima, i svekrvi je valjda jasno zasto bi radije bila medu ljudima nego sama ali mora nesto komentirati 🙄
    Mi jako grijemo zimi sve prostorije i hodamo svi u kratkim rukavima doma tako da nije nigdje hladno. Nismo ni s B. dodatno grijali pa racunam da nece trebati ni sad. 
    Imate preporuke za tetre? Znam da sam imala sto vrsta od sto proizvodaca, neke su mi bile super a neke tvrde kao karton ali se vise ne sjecam detalja. 

barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 20:19

i mene zanimaju preporuke za tetre 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.