Jesam se nasmijala sad na zadnjih 20 stranica komentara, ma odlične ste cure! Salatice, stvarno ne kužim kak ćeš sveki ostaviti, neće ti to nikad oprostiti, pogotovo kad joj i sina otimaš
Mmama2, ovo sa strujom je kao da si mog bebača opisivala! Da mi je samo znati kako to napravi, da se cijeli trbuh u sekundi tako zatrese.
Mi smo danas opet išli u "shopping" kod moje frendice koja nam je posudila kinderbet i madrac. Danas smo išli po posteljinu i ogradicu za krevet (prošli put to nije imala na dohvat ruke), a vratili se doma s 3 ogromne vreće, u jednoj je posteljina, a u druge dvije robica. Mislim da apsolutno više ništa od robe ne moram kupiti, čak mi je dala i 20 tetri pelena. ono medo odijelce i skafander vel. 68. Sad mogu novce potrošiti na mpp.
Zvrkice,
imas li nekog blizu da ti pomogne? :/ Ili da radis snalazenje. Muz sve spremi prije odlaska na posao. Voda, hrana neka, itd. Ustajes samo u wc. I onda kad se on vrati, nekada kuha, nekada narucite nesto, pomogne ti za tusiranje, itd. Ono zivnes malo. Tako nekako izvesti. A cukoo, nadam se da je mirnica haha 😊😍
Hahaha, jooj udaranje da izbija zrak, strasno mi i tooo (ja se redovno nesto gusim xD i kont da cu se ugusiti na porodu hahahah). A znaci i kod vas zna nisko, samo kod mene je to jedino, valjda ce se malkice podici kako bude rasla.
A svekrva xD Nista mi ne odg na viber hahaha, seenovala me je, ahahaha izgleda Boga mi, nije bas za to. I bas sam se raspravljala sa drugaricom, kao razumi i nju, ode joj dijete iz kuce, bla bla. Dijete, 27 god ode 4km od kuce AHAHAHA, autom 5,6 min xD uopste nece stvari dirati, nije on vezan za krevet kao ja, ali eto radi mene ce prespavati gore i radi gore ujutru. Meni je to sebicnoo, ajoj, pa zar ima prostora da mislimo o nekom drugom, pa ne mislim ni ja o sebi vise, pomirila sam se da sam od sad inkubator, disem i zivim da iznesem bebu. Pa ja ne znam da li bih opet prezivjela dramu, na kakvim terapijama bih zavrsila i ja treba da gledam da je meni nje zao? aaaaaaaa 😑 Ako sam i ja sebicna, neka sam onda.
Ma samo se nemoj sekirati oko nje i jel njoj po volji, lijepo joj objasnis da ides tamo di ti je lakse a muz naravno s tobom, ako zeli prihvatit i razumijeti super, ako ne.... ignoriraj ju 😋 beba je na prvom mjestu a s njom i ti 🤰🏼
Hahaha, jooj udaranje da izbija zrak, strasno mi i tooo (ja se redovno nesto gusim xD i kont da cu se ugusiti na porodu hahahah). A znaci i kod vas zna nisko, samo kod mene je to jedino, valjda ce se malkice podici kako bude rasla.
A svekrva xD Nista mi ne odg na viber hahaha, seenovala me je, ahahaha izgleda Boga mi, nije bas za to. I bas sam se raspravljala sa drugaricom, kao razumi i nju, ode joj dijete iz kuce, bla bla. Dijete, 27 god ode 4km od kuce AHAHAHA, autom 5,6 min xD uopste nece stvari dirati, nije on vezan za krevet kao ja, ali eto radi mene ce prespavati gore i radi gore ujutru. Meni je to sebicnoo, ajoj, pa zar ima prostora da mislimo o nekom drugom, pa ne mislim ni ja o sebi vise, pomirila sam se da sam od sad inkubator, disem i zivim da iznesem bebu. Pa ja ne znam da li bih opet prezivjela dramu, na kakvim terapijama bih zavrsila i ja treba da gledam da je meni nje zao? aaaaaaaa 😑 Ako sam i ja sebicna, neka sam onda.
Sva sreća pa je kod mene posteljice normalno, a kad isteže nožice ni mjehur nije pošteđen 😀😀 A za zrak, ti di diivo shvatila crijeva- vjetrovi 😂😂😂.
Svekrva će shvatiti. I ona je žena bez brige! ( E da, umjesto žena autocorrect mi je izbacivao stalno žaba 😂😂😂)Haha. Znakovito nešto.😂😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sva sreća pa je kod mene posteljice normalno, a kad isteže nožice ni mjehur nije pošteđen 😀😀 A za zrak, ti di diivo shvatila crijeva- vjetrovi 😂😂😂.
Svekrva će shvatiti. I ona je žena bez brige! ( E da, umjesto žena autocorrect mi je izbacivao stalno žaba 😂😂😂)Haha. Znakovito nešto.😂😂😂
*Ajoj umjesto divo- krivo. 😂😂 Jooj letit će ovaj špijunski mob u more 😂
url=https://daisypath.com]
Salatice, slažem se s curama. briga te što će svekrva reć. bitno da ste ti i curka dobro ❤️
Ana,
hahahahahah a taj zrak hahahahhaha 😂🤣😂 joj, sou smo hahaha. A dobar autocorrect xD
Maggie,
evo upravo pisemo o tome hahhaha, ta ce prica biti izgleda. A super za stvariiii 😍 Bebac je opremljen znaci. 🤗
Mateja, Barbie,
😍 znam, beba je na prvom mjestu i zbog nje radim ovo. Lijepo je i meni u mojoj sobi, u mom krevetu, ali stvarno je lakse i uslovnije kod mojih.
Zvrkice,
imas li nekog blizu da ti pomogne? :/ Ili da radis snalazenje. Muz sve spremi prije odlaska na posao. Voda, hrana neka, itd. Ustajes samo u wc. I onda kad se on vrati, nekada kuha, nekada narucite nesto, pomogne ti za tusiranje, itd. Ono zivnes malo. Tako nekako izvesti. A cukoo, nadam se da je mirnica haha 😊😍
Nemam, svi rade i imaju obveze. Pas je bubica mala, 6kg, dobrica. Muž kuhat ne zna pa ćemo se snalaziti 😂
Polako ću si uzeti nešto za doručak i ručak kad on dođe da mi pomogne. U kadu još mogu sama 😂😂
Zadranka na kakvoj si terapiji?
Pa ne boli jako, tup menstrualni bol prilikom kojeg se donji stomak di je beba stvrdne, i jako brzo prodje. Nije cesto toliko.
Magnetij 2×375 i normabel od pet po potrebi..i Bogu fala smanjile su se skrozzz....ali nisu mi bile bolne samo ceste u danu
Salatice tebi sada najviše treba njega i pomoć, a di ćeš bolje ako je to od tvoje mame. I upravo nakon svega što si prošla i sad jedva čekaš svoju bebicu tvoja svekrva bi trebala i ako joj nije po volji te podržati i biti sretna da ima tko uskočiti.Jer ja gledam iz perspektive da je žena mog sina u toj situaciji ja bi ako treba na bolovanje išla da radim da im pomognem tako da...
Zvrkice mogu mislit situaciju jer se i ja nje pribojavam jer mi muž je 2 mjeseca sa nama, a dva nije i onda kad sam sama brini se o sinu,kući i ljubimcima... Moji i njegovi žive dosta dalje od nas i isto baš nemam neke pomoći i nadam se da ću čim više sama dogurat da ne moram se seliti i micati malenog iz vrtića dok ne rodim. Najbolje bi ti bilo kako ti je Salatica predložila
Sortiraj odgovore
Najstariji