Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Monikaharmonika
    26. Kolovoz 2018. 19:28

Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.)  Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj.  Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 19:43

Monikaharmonika

Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.) Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj. Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥

Hoće to. Kasnije se vrsti malo veća snaga, pa se vrati na nulu. Ovisi o danu. Ali samo o danu. Bar kod mene 😆. Danas mi je trbuh nešto težak i sva sam si teška. Jučer sam mogla malo više npr. I tako u krug.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 19:44

Monikaharmonika

Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.) Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj. Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥

Odmah legni, Magnezij i odmaraj.. ASAP

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 20:00

Cure, daj mi recite, gdje ćete prematati bebu i oblačiti nakon kupanja? Ja planiram u spavaću sobu koju ću grijati, no legica mi je rekla da je bebama jako hladno i da radijator ne može dovoljno ugrijati sobu pa je ona kupila zidnu grijalicu na struju. i vi ćete tako ili?

• Kani07
    26. Kolovoz 2018. 20:04

zvrkica

Cure, daj mi recite, gdje ćete prematati bebu i oblačiti nakon kupanja? Ja planiram u spavaću sobu koju ću grijati, no legica mi je rekla da je bebama jako hladno i da radijator ne može dovoljno ugrijati sobu pa je ona kupila zidnu grijalicu na struju. i vi ćete tako ili?

Ja sam sobu u kojoj je centralno kad kupam palila onaj kalolifer na puhanje i ovlazivac zraka sam imala sad cu to opet kupit za sobu.Jer bebicam je hladno pogotovo prvi mjesec.

💜Karla💜Nicol💙Anton

mmama2
    26. Kolovoz 2018. 20:07

Ici ce na kupanje poslije braceka, tako da kupaona bude topla, ionako ih ne kupam svaki dan, poooogotovo zimi.. a uzet cu jos samo grijalicu dodatno kao onaj prenosni radijatorcic, toliko da.je u sobi obrisem i obucem

url=https://lilypie.com]

Miranda
    26. Kolovoz 2018. 20:12

Mi smo se danas obiteljski izlezavali i gledali filmove i crtice. Bas pase malo mira 😍
    Ptico nadam se da ce se raspolozenje brzo popraviti 😘
    I ja bi rekla da su svi bolovi i zatezanja kombinacija lezanja i psihe. Probajte muzevima zadati da leze jedan cijeli dan pa ih kad se dignu pitajte jel ih boli ista 😉😅 
    Salatice samo ti odi svojima, i svekrvi je valjda jasno zasto bi radije bila medu ljudima nego sama ali mora nesto komentirati 🙄
    Mi jako grijemo zimi sve prostorije i hodamo svi u kratkim rukavima doma tako da nije nigdje hladno. Nismo ni s B. dodatno grijali pa racunam da nece trebati ni sad. 
    Imate preporuke za tetre? Znam da sam imala sto vrsta od sto proizvodaca, neke su mi bile super a neke tvrde kao karton ali se vise ne sjecam detalja. 

barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 20:19

i mene zanimaju preporuke za tetre 😊

• Strudlica
    26. Kolovoz 2018. 20:35

Ja mislim da sam za prvog od Lole kupila u Bebama i bile su mi odlične, još uvijek ih imam

Mina93
    26. Kolovoz 2018. 20:40

Ne znam  al meni nije bas u planu kupovat dodatne grijalice, inace smo dosad za nas dvoje grijali samo dnevni jer volimo da ima zraka u spavacoj, a sad cemo morati i nju malo ugrijat unaprijed i imamo u wcu radijator tj u svakoj prostoriji pa se lako zagrije i pripremi soba za kupanac i oblacenje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI