Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.) Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj. Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥
Moram vam se pojadati. Danas mi baš nešto nije dobro. U posljednjih par dana dosta sjedim na stolici za kompom jer pišem diplomski(mentorica me zavukla a krajnji mi je rok.) Tu i tamo se dignem i prošetam ali izgleda da je to za moje tijelo previše. Nisam mogla opeglati 3 majice i morala sam leći i dignuti noge na povišeno. Trbuh mi tvrd. A tek sam 15 tj. Što će biti tek kasnije Bože pomozi😥
Hoće to. Kasnije se vrsti malo veća snaga, pa se vrati na nulu. Ovisi o danu. Ali samo o danu. Bar kod mene 😆. Danas mi je trbuh nešto težak i sva sam si teška. Jučer sam mogla malo više npr. I tako u krug.

url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Odmah legni, Magnezij i odmaraj.. ASAP

Cure, daj mi recite, gdje ćete prematati bebu i oblačiti nakon kupanja? Ja planiram u spavaću sobu koju ću grijati, no legica mi je rekla da je bebama jako hladno i da radijator ne može dovoljno ugrijati sobu pa je ona kupila zidnu grijalicu na struju. i vi ćete tako ili?

Cure, daj mi recite, gdje ćete prematati bebu i oblačiti nakon kupanja? Ja planiram u spavaću sobu koju ću grijati, no legica mi je rekla da je bebama jako hladno i da radijator ne može dovoljno ugrijati sobu pa je ona kupila zidnu grijalicu na struju. i vi ćete tako ili?
Ja sam sobu u kojoj je centralno kad kupam palila onaj kalolifer na puhanje i ovlazivac zraka sam imala sad cu to opet kupit za sobu.Jer bebicam je hladno pogotovo prvi mjesec.

💜Karla💜Nicol💙Anton
Ici ce na kupanje poslije braceka, tako da kupaona bude topla, ionako ih ne kupam svaki dan, poooogotovo zimi.. a uzet cu jos samo grijalicu dodatno kao onaj prenosni radijatorcic, toliko da.je u sobi obrisem i obucem

url=https://lilypie.com]
Mi smo se danas obiteljski izlezavali i gledali filmove i crtice. Bas pase malo mira 😍
Ptico nadam se da ce se raspolozenje brzo popraviti 😘
I ja bi rekla da su svi bolovi i zatezanja kombinacija lezanja i psihe. Probajte muzevima zadati da leze jedan cijeli dan pa ih kad se dignu pitajte jel ih boli ista 😉😅
Salatice samo ti odi svojima, i svekrvi je valjda jasno zasto bi radije bila medu ljudima nego sama ali mora nesto komentirati 🙄
Mi jako grijemo zimi sve prostorije i hodamo svi u kratkim rukavima doma tako da nije nigdje hladno. Nismo ni s B. dodatno grijali pa racunam da nece trebati ni sad.
Imate preporuke za tetre? Znam da sam imala sto vrsta od sto proizvodaca, neke su mi bile super a neke tvrde kao karton ali se vise ne sjecam detalja.

Ja mislim da sam za prvog od Lole kupila u Bebama i bile su mi odlične, još uvijek ih imam

Ne znam al meni nije bas u planu kupovat dodatne grijalice, inace smo dosad za nas dvoje grijali samo dnevni jer volimo da ima zraka u spavacoj, a sad cemo morati i nju malo ugrijat unaprijed i imamo u wcu radijator tj u svakoj prostoriji pa se lako zagrije i pripremi soba za kupanac i oblacenje 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji