Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    26. Kolovoz 2018. 16:31

Ok evo me😬😬 previse zaostataka al sam se do suza nasmijala.. ja ne nosim bebu nego jegulju izgleda 😒😒 vec 2,3x me posred trbuha iznutra strese struja, znaci osjecaj 10000% kao da me struja drmnula 😑😑 kaze muz mozda te ogrebe beba😵😵, to jos ugl nisam dozivjela... svaki put skocim sa stolca.. inace beba drnda normalno, lupa, napija, vrti se

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 16:41

mmama,
    bas me nasmijaaa hahahaha 😂😍 jegulja mala 😂 mene nisko udara toliko ponekad, da mi je to strasnije od grcenja stomaka. Ajoj, pa imam osjecaj da tacno vise stidne kosti udara. I ja pitala doktora, da li ja nosim nisko, on rekao nee, nije glavica nisko uopste, ali posteljica malo jeste (ali samo to spomenuo, nije nista rekao da je lose) i beba je u polozaju, glava dole i sklupcana skrozzzz, na uzv smo se smijali, sakrije nogama, koljenima glavicu xD Ima duge noge kao hahaha 😍 I tako da ja udarce oko pupka jos ne poznajem, jer sve je nize i ruke i noge zbog tog polozaja. Znate li kako su vase postavljene? 
    Inace, selim se kod mame i tate hahahaha. Velika kuca, mama ne radi, tata radi u poslovnom koji je u kuci i muz radi sa njim. Ovdje bih sama ostajala, svekar i svekrva odose na posao. A i zbog hrane, lakse da ja odem gore, nego da mi donose. I nema stepenica (ovdje za tuširanje moram niz stepenice i nazad). Ali i muz jadan mora xD Necu ja bez njega, sad mi je najpotrebniji, tako da smo mjesec dana u gostima kod mojih, spremaju nam svoju sobu xD 

• Strudlica
    26. Kolovoz 2018. 16:42

zvrkica

Strudlica

mateja91

zvrkica

Ana89 šuti, muž i ja se posvađali kad su stigla kolica i on ih išao sastavit 😂😂 Eno od utorka stoje u sobi, nikako da ih ponovno rastavi i spremi u kutiju 😂😂😂

Mateja91 da, skoro sam mob bacila 😂😂 Ja sam tupava ali ja te BH ne kontam, možda zbog Mg? Kako da ih skontam?

Mozda zbog magnezija da, a i ja mislim da nisu svima mozda jednako izrazene, ne znam jel to ima smisla… 😅
    Al ovo kaj se tice proljeva i pocetka poroda, ja sam stvarno na dan kad su mi poceli trudovi bila na wcu jedno 3-4 puta, bas ono praznjenje totalno.. kak sam bila u predradaoni i imala trudove cijelo vrijeme a nis se nije dogadalo, na momente sam si mislila vec pa mozda su mi to samo ono brutalne probavne tegobe a ne trudovi 🤣🤣 Al ne brini, i mene svako tolko u trudnoci zna zafrknuti u trbuhu i potjerat na wc ono da mislim da cu umrijet, isto tvrd trbuh i sve… samo kad sve izade, neki put tek u drugoj il cak trecoj rundi onda vise nema ni tvrdoce trbuha ni nista. Sto kod pravih trudova naravno nije slucaj 😅
    Blazeno je stanje ta trudnoca, nema sta 🤪

Znači trbuh ti tako bude tvrd dok ne obaviš WC i to se ne smiri i na kontrolama ti sve ok?
    Me se to jučer bilo dogodilo i nikako da se umirim i sad me kopa to što mi je duže bio tvrd trbuh jer idem na put sutra i nikako da se tome veselim nego u glavi slažem gluposti

Strudlice, ne mora biti tebi isto, ne brini. Sve smo različite i ne možemo se uspoređivati. Lijepo ti na put, ali ne forsiraj se i ne diži teško. Osjetiš pritisak, odmah na bok legni. Ako te jako boli odi kod doktora 😘

Ma sve je ok bilo nakon toga,malo sam više odmarala,ali se nije ponovilo. Znam ja kako budu Bh kontrakcije još od prve trudnoće tako da me to ne sekira.Ali me zabrinulo da mi to što mi je trbuh bio duže tvrd ne bi utjecalo na cerviks i zatvorenost.

barbiemama
    26. Kolovoz 2018. 16:52

Salatica9192

Evo za Barbie
    😍 Pohvali se i tiiii. Meni kazu da nemam bas veliki stomak (a sva velika haha), a pazi tebe 😊

haha ako tako budem izgledala u 9. mj trudnoće, pohvalit ću se 😂

• Strudlica
    26. Kolovoz 2018. 16:55

Salatica9192

mmama,
    bas me nasmijaaa hahahaha 😂😍 jegulja mala 😂 mene nisko udara toliko ponekad, da mi je to strasnije od grcenja stomaka. Ajoj, pa imam osjecaj da tacno vise stidne kosti udara. I ja pitala doktora, da li ja nosim nisko, on rekao nee, nije glavica nisko uopste, ali posteljica malo jeste (ali samo to spomenuo, nije nista rekao da je lose) i beba je u polozaju, glava dole i sklupcana skrozzzz, na uzv smo se smijali, sakrije nogama, koljenima glavicu xD Ima duge noge kao hahaha 😍 I tako da ja udarce oko pupka jos ne poznajem, jer sve je nize i ruke i noge zbog tog polozaja. Znate li kako su vase postavljene?
    Inace, selim se kod mame i tate hahahaha. Velika kuca, mama ne radi, tata radi u poslovnom koji je u kuci i muz radi sa njim. Ovdje bih sama ostajala, svekar i svekrva odose na posao. A i zbog hrane, lakse da ja odem gore, nego da mi donose. I nema stepenica (ovdje za tuširanje moram niz stepenice i nazad). Ali i muz jadan mora xD Necu ja bez njega, sad mi je najpotrebniji, tako da smo mjesec dana u gostima kod mojih, spremaju nam svoju sobu xD

Meni je rekao da mi je posteljica sprijeda i nije nisko. Bebica mi je u horizontali,najčešće mi je lijeva strana izbočenja od desne. Udarce osjetim do razine pupka dokle mi i je sad maternica. Ali ovih dana mi tako fino nagazi na mjehur da momentalno moram pišat

• zvrkica
    26. Kolovoz 2018. 16:56

Salatice blago tebi. Moja mama radi i nismo u istom gradu tako da sam osuđena na muža i psa 😂 Još muž je na godišnjem pa mi pomogne, ali od 3.9. smo pas i ja solo 😀

Ne znam kako ću sa kuhanjem, smisliti cu nešto. Doslovce mrdnut ne mogu jer do izlaza iz zgrade imam 70 stepenica i još onda toliko natrag,  to ne smijem. Domet mi je balkon 😂😂

Odgađam i zubara i frizerku

Sunflower! 🌻
    26. Kolovoz 2018. 16:58

Ma kako to Salatice, di ces ti od svoje svekrve? 🤷🏼‍♀️ Kaj ce selo rec? 🤣🤣🤣🤣

• Kani07
    26. Kolovoz 2018. 16:59

Salatica9192

mmama,

Ma samo gdje ti je zgodnije za mirovat,brzo vrijeme prolazi.
    Beba svaki put drugacije na ultrazvuku ali skuzim sad otprilike kad me puno nisko tuce onda je nogicam dole kad je iznad pupka onda je glava dole ,bogu hvala aktivan je svugdje sad osjetim ispocetka js bilo s desne strane ispod pupka najcesce.
    Mene neka hunjavica scepala ne znam jel alergija ili prehlada .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    26. Kolovoz 2018. 17:14

Salatice, meni ovaj moj svako toliko protegne nožice do mog mjehura. Nekad zna biti i bolno ako pritom moram piškiti 😆. A kad se redovito muva lupa mi u crijeva i izbija zrak 😂😂. Štogod da radio, moram reći da ima jak udarac 😋😋

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    26. Kolovoz 2018. 17:55

Hahaha, jooj udaranje da izbija zrak, strasno mi i tooo (ja se redovno nesto gusim xD i kont da cu se ugusiti na porodu hahahah). A znaci i kod vas zna nisko, samo kod mene je to jedino, valjda ce se malkice podici kako bude rasla.
    A svekrva xD Nista mi ne odg na viber hahaha, seenovala me je, ahahaha izgleda Boga mi, nije bas za to. I bas sam se raspravljala sa drugaricom, kao razumi i nju, ode joj dijete iz kuce, bla bla. Dijete, 27 god ode 4km od kuce AHAHAHA, autom 5,6 min xD uopste nece stvari dirati, nije on vezan za krevet kao ja, ali eto radi mene ce prespavati gore i radi gore ujutru. Meni je to sebicnoo, ajoj, pa zar ima prostora da mislimo o nekom drugom, pa ne mislim ni ja o sebi vise, pomirila sam se da sam od sad inkubator, disem i zivim da iznesem bebu. Pa ja ne znam da li bih opet prezivjela dramu, na kakvim terapijama bih zavrsila i ja treba da gledam da je meni nje zao? aaaaaaaa 😑 Ako sam i ja sebicna, neka sam onda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.