Ana89 šuti, muž i ja se posvađali kad su stigla kolica i on ih išao sastavit 😂😂 Eno od utorka stoje u sobi, nikako da ih ponovno rastavi i spremi u kutiju 😂😂😂
Mateja91 da, skoro sam mob bacila 😂😂 Ja sam tupava ali ja te BH ne kontam, možda zbog Mg? Kako da ih skontam?
Mozda zbog magnezija da, a i ja mislim da nisu svima mozda jednako izrazene, ne znam jel to ima smisla... 😅
Al ovo kaj se tice proljeva i pocetka poroda, ja sam stvarno na dan kad su mi poceli trudovi bila na wcu jedno 3-4 puta, bas ono praznjenje totalno.. kak sam bila u predradaoni i imala trudove cijelo vrijeme a nis se nije dogadalo, na momente sam si mislila vec pa mozda su mi to samo ono brutalne probavne tegobe a ne trudovi 🤣🤣 Al ne brini, i mene svako tolko u trudnoci zna zafrknuti u trbuhu i potjerat na wc ono da mislim da cu umrijet, isto tvrd trbuh i sve... samo kad sve izade, neki put tek u drugoj il cak trecoj rundi onda vise nema ni tvrdoce trbuha ni nista. Sto kod pravih trudova naravno nije slucaj 😅
Blazeno je stanje ta trudnoca, nema sta 🤪
Desava mi se nesto novo i neobicno, ima li jos koja iskustva? Naime, uhvati me blazi menstrualni bol, i tada mi se stomak na par sekundi jako stvrdne, postane tvrd. Bol prodje, stomak postane meksi. Tako par puta do sada. Je li to ok??
U principu one nisu bolne i ne bi trebale bit ako se radi o bh kontrakcijama..Ja san ih imala cesto zato san na terapiji ali bezbolne...prati vidi..necu i ne zelim da se prepadnes samo ti hocu skrenut pozornost da one ne bi smiie biti bolne...one du ugl .bezbolne..sad nezz eto nek me ispravi netko ko misli da sam u krivu...sve je ok da je drob tvrd pa popusti ali taj osjecaj koji ih prati menstrualni ...mislim da ne bi trebao bit..sad ja nezz tocno koliko jako i kako ti osjecas...Mozda je to isto ok..Ja evo iz vlastitog iskustva pricam..
url=https://lilypie.com]
Bome ste me nasmijale danas, salatica i ekipa 😂😂 sva sreca na vama, danas me jedino vi uspijete oraspolozit 🤗😘
Zadranka na kakvoj si terapiji?
Pa ne boli jako, tup menstrualni bol prilikom kojeg se donji stomak di je beba stvrdne, i jako brzo prodje. Nije cesto toliko.
Ana89 šuti, muž i ja se posvađali kad su stigla kolica i on ih išao sastavit 😂😂 Eno od utorka stoje u sobi, nikako da ih ponovno rastavi i spremi u kutiju 😂😂😂
Mateja91 da, skoro sam mob bacila 😂😂 Ja sam tupava ali ja te BH ne kontam, možda zbog Mg? Kako da ih skontam?
Mozda zbog magnezija da, a i ja mislim da nisu svima mozda jednako izrazene, ne znam jel to ima smisla… 😅
Al ovo kaj se tice proljeva i pocetka poroda, ja sam stvarno na dan kad su mi poceli trudovi bila na wcu jedno 3-4 puta, bas ono praznjenje totalno.. kak sam bila u predradaoni i imala trudove cijelo vrijeme a nis se nije dogadalo, na momente sam si mislila vec pa mozda su mi to samo ono brutalne probavne tegobe a ne trudovi 🤣🤣 Al ne brini, i mene svako tolko u trudnoci zna zafrknuti u trbuhu i potjerat na wc ono da mislim da cu umrijet, isto tvrd trbuh i sve… samo kad sve izade, neki put tek u drugoj il cak trecoj rundi onda vise nema ni tvrdoce trbuha ni nista. Sto kod pravih trudova naravno nije slucaj 😅
Znači trbuh ti tako bude tvrd dok ne obaviš WC i to se ne smiri i na kontrolama ti sve ok?
Me se to jučer bilo dogodilo i nikako da se umirim i sad me kopa to što mi je duže bio tvrd trbuh jer idem na put sutra i nikako da se tome veselim nego u glavi slažem gluposti
Zadranka na kakvoj si terapiji?
Pa ne boli jako, tup menstrualni bol prilikom kojeg se donji stomak di je beba stvrdne, i jako brzo prodje. Nije cesto toliko.
Sve ti je to ok dok ih nema puno... negdje sam pročitala da je ok max 5 u satu, asad nemam pojma je to tako. Spomeni to na kontroli i doktor će ti sam znati da li ti treba kakva terapija ako bude učestalo
Mozda zbog magnezija da, a i ja mislim da nisu svima mozda jednako izrazene, ne znam jel to ima smisla… 😅
Al ovo kaj se tice proljeva i pocetka poroda, ja sam stvarno na dan kad su mi poceli trudovi bila na wcu jedno 3-4 puta, bas ono praznjenje totalno.. kak sam bila u predradaoni i imala trudove cijelo vrijeme a nis se nije dogadalo, na momente sam si mislila vec pa mozda su mi to samo ono brutalne probavne tegobe a ne trudovi 🤣🤣 Al ne brini, i mene svako tolko u trudnoci zna zafrknuti u trbuhu i potjerat na wc ono da mislim da cu umrijet, isto tvrd trbuh i sve… samo kad sve izade, neki put tek u drugoj il cak trecoj rundi onda vise nema ni tvrdoce trbuha ni nista. Sto kod pravih trudova naravno nije slucaj 😅
Znači trbuh ti tako bude tvrd dok ne obaviš WC i to se ne smiri i na kontrolama ti sve ok?
Me se to jučer bilo dogodilo i nikako da se umirim i sad me kopa to što mi je duže bio tvrd trbuh jer idem na put sutra i nikako da se tome veselim nego u glavi slažem gluposti
Da, bas ono jednom prije nekih mjesec dva sam se jako prepala, tolko me bolio trbuh i bio tvrd, a ja sjedim na wc-u i doslovno nista ne izlazi... bas mi nije bilo svejedno, trajalo je sigurno i duze od desetak min to moje mucenje i grcenje i onda nakon kaj je krenulo i nakon kaj sam obavila i izbacila to kaj me mucilo se sve vratilo u normalu... tako da mislim da nemas razloga za brigu, osim ako bi ti se to stalno dogadalo il tak nesto. Meni je bilo dva tri puta sad u ovoj trudnoci, a znalo me tak oprat i u prvoj. Na svu srecu uvijek u nekim kasnim vecernjim satima kad sam bila doma i imala vlastiti wc u blizini 😳😅
Strudlice, ne mora biti tebi isto, ne brini. Sve smo različite i ne možemo se uspoređivati. Lijepo ti na put, ali ne forsiraj se i ne diži teško. Osjetiš pritisak, odmah na bok legni. Ako te jako boli odi kod doktora 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji