Uffff sigurno je bilo ljuto 😄😄 ja cu onda isto blago za svaki slucaj. 🖒
Uuu i tajlandska je mrak 😍 sve je to fino i zdravo, puno povrca i piletine. 😊
Asos je zakon 😊😊
Uh ja nisam za takva jela vise sam tradicionalna hihih
Kupači nosite dvodjelni meni je bilo bas lijepo s mojim trbuhom hihi bas mi se sviđao i nosila sam dvodjelni ove godine cu isto !
Slazem se, jednodjelni su mi ruzni i nekako nisu za mene. 😓 kupit cu si novi dvodjelni, mislila sam neku neonsku boju ili klasicnu crnu. 🤔
Evo malo inspiracije hahaha ... 33 tjedan ... mada ovaj put će sigurno bit veći 😱😱😱
Tpol badic ti je vrh, prekrasan je🖒🖒 a o liniji da ne pricam, svaka cast. ☺☺ trbuscic je bas slatkii 😍
Tpol,
ti si trudnica iz casopisa :O Odlicna fotka :)
Ja gotova, beba 3,9cm, skace, vrti nogicama, rukicama haha <3
Sve ok, nema hematoma.
Kontrola za dvije sedmice za ultrazvuk u vezi dabl testa (mjerenje zaboravila sam kako se kaze, necu puno da istrazujem, procitacu nesto ruzno sigurno).
Pozdrav svimaa :)
Pozdrav svima, dugo me nije bilo, ali u toku sam. bili smo na putu, i bome danas home sweet home. Ja sam sad 7+3, i još nisam bila na prvom pregledu. U srijedu napokon idem, i jedva čekam više... Ja nosam nešto izbirljiva oko hrane, ali krpz jutro zadnjih par dana imam baš mučnine bez povraćanja ali smuči mi se baš... A grudi bome dobrano narasle, i preosjetljive na dodir ... A što se tiče kilaže, ja sam u prvoj trudnoći dobila 30 kg!! Inače sam visoka 180, ali svejedno puno je to pa ću sad malo više razmišljat da jedem lagano, i povrće i voće, i bez kruha... Jesam to brzo skinula (dječak nije bio spavalica pa se kile samo topile od nervoze). A što se tiče kupaćeg, u prošloj trudnoći sam zatrudnila u litp pa mi nije treba, ali sad nas kači baš pravo lito, a i ja živim na moru pa ću ipak morat u nabavku novog...
Lovre
Salatica Yey super bas mi je drago 🤗🤗🤗
Sta se tiče linije zaslužan je trudnički dijabetes i skoro 3 mj bez slatkiša hahah ... eto ima i to pozitivne strane ... al sad će bit veći već vidim
Hvala curee :)))
Da i kod vas tako budee :)) Pticice, kada ti ides? Kako smo isto duzine trudne.
Tpol, hahaha izgleda da je tako, uvijek se nadje nesto pozitivno :))
Inace, kupila sam u DM-u kremu, Hipp body-butter, za mame/trudnice. Bas fino pakovanje i miris. Ne znam da li sam poranila za strije, ali morala sam se pocastiti necim :D
Sortiraj odgovore
Najstariji