Ajme sad sam ovo citala sto ste sve pisale za hranu i sad mi se opet nesto jede..🤔🤔... e stvarno, to za strije,ima netko neku dobru preporuku,znam da tu najvise igra genetik al eto nije zgoreg pokusat pripomoc necim
Salatice u ponedjeljak ujutro idem, jedva cekam. Tad cu obavit nifty. Nadam se da ce sve bit u redu 😍 ja se dobro osjecsm 😊
I ja sam se pocela mazat protiv strija, ima neka krema od galenskog laboratorija bas protiv strija. Dobra mi je, taman masna a koza bude mekana.
Ma bitno da se mazemo i neka sto prije pocnemo. Nadam se da necemo nagrabusit od strija 😁😁
od danas ima neki cudan osjecaj kod maternice..ko da se rasteže..kad hodam i stojim...ko da razvlačiš žvaku sa obje ruke i išla sam guglati naravno 😉 evo mojih simptoma lijepo opisanih pa ako netko od vas ima slično da se ne uplaši... ja sam u 11+2tj
jutro žene 😘
mene ubija napuhani trbuh. tak je tvrd na dodir. što god pojedem, napuše se kao balon.
Salatice ❤️❤️❤️❤️
Kako spavate?? Ja sam skroz na pocetku a vec ne mogu,, sad sam umooorna kao pas jer od 3 samo idem na wc i ne mogu opet zaspat!!
Sto se hrane tice zadnja 3 mj pokusavam pratiti zdraviju prehranu i moram se nastaviti toga drzat kako znam i umijem. Koliko sam pohvatala sve ste sitne, ja sam bome 175 - 87, nadam se da cu sad u 2 mj se i stisnut malo jos 🤦🏼♀️ Naduta sam ko’ zaba 😂
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Jutro curke 🤗
Barbie mama znam kako ti. Ujutro mi je trbub jos ok, prema navecer doslovno kao da sam pojela balon. 😓 ili se to mozda vec bebica nazire, nemaam pojma.
Btw meni pocela zgaravica ima par dana. Navecer me primi oko 10 sto god pojela, imam osjecaj da bi mogla rigat vatru 😥😥
Pepe mislim da ti je to normalno, dolje se sve siri i svaka od od nas to dozivljava drukcije. Ja se na tvom mjestu ne bi brinula. 😊
Velikosretnodijete spavam onako. Popodne ne mogu zaspat nema sanse. Zaspem oko 11 i dizem se u 7. Stavljam vaginalno one utrogestane i poslije toga vise ne mogu zaspat. Samo imam osjecaj da kad spavam da puno kvalitetnije spavam nego prije.
Ja ti nisam bas sitna, visoka 180 teska 83. Tak da sam bas fino visoka a i obline su tu 😄😉
Ne brini oko kila, bitno da sve bude ok. Otic ce kile 🤗
Dobro jutro :)
Pepe, i ja imam bolove, ziga, steze, pritisce, ne znam ni sama vise haha i pitala doktora bas sinoc za to, kaze nista to, to je normalno, i jajnici da bole i to, samo je bitno da nema krvarenja.
Velikosretnodijete, i ja cudno spavam, zaspim nekada u 7 navece, probudim se u 11, blejim do 1, zaspim do 5, pola 6 i vise ne spavam do 11 prijepodne npr, i onda me opet obori hahaha.
Ptica, bice sve super :))))) Nisam ni ja sitna, prije trudnoce 64-67 (visina 166,7), sasvim normalno mislim, potaman, takva gradja, ali sada 72 imam i nije vise potaman hahaha :D
Inace mi je lice kao u tinejdzera i dlake mi rastu nenormalno brzo i plus na stomaku se pojavile bas dosta, do decembra cu biti vukodlak haha. Kakvo je kod vas stanje sa tim?
Ja svakog dana odspavam popodne nekih 2h,ali se zato ujutro dizem u 8h svako jutro,nikad nisam ovako rano ustajala.Muz se vec buni sto ga svako jutro probudim 😂 Mucnine se jave a ujedno i neopisiva glad,pa cim nesto pojedem to prestane. Dosta sam se zdravo hranila pre trudnoce,ali mi se sad to nista ne jede(meso,kuvano povrce 🤢),samo mi se jedu salate,crveno voce i slatkisi 🙈 Ja idem danas po Mustela ulje protiv strija i krece mackanje.
Mi sada zivimo ovde u Francuskoj uz more,ali odosmo kuci uskoro i do kraja trudnoce mora nece vise biti,na bazen ni ne pomisljam.
Jedan od prvih simptoma i pre pozitivnog testa bila je vrucina,pocelo je sunce strasno da mi smeta,ne mogu ga videti(a pre sam obozavala da se przim i na 40c)
To get the code: Tap and
kaj se spavanja tiče, spavam više i mirnije nego prije trudnoće.
kosa mi raste ful brzo. farbam je u plavo inače i izrast mi dođe nakon mjesec dana. sad već nakon 2 tjedna vidim isti izrast. znači da mi raste duplo brže. a i nokti su mi puno čvršći i ljepši. nisam primijetila da sam dlakavija po ostatku tijela. prištići možda malo manje nego na početku, ali i dalje prisutni. inače sam uvijek imala prilično čisto lice, pa mi je ovo grozno.
Sortiraj odgovore
Najstariji