za strije imam hippov maslac (prefino mi miriše i lijepo se razmazuje) i biobazinu mamu. ona mi pak nekako smrducka. no, pročitala sam puno pozitivnih recenzija vezano baš za tu biobazu. mazuckam se od 9. tjedna 😊
Jutro curke... Ja vec 2 noci nikako ne spavam, sise me bole za poludit. Sta se tice ovih bolova kao da trebam dobit, to mi se sad samo tu i tamo javi, prije je bilo cesce. I kilu sam dobila samo jednu zasad. Inace sam 180 visoka, i 64 bila teska kad sam ostala trudna. I mazem se bademovim uljem zasad
Jutro curke!🤗🤗
I ja imam svakakva zatezanja u maternici,nekad ko da me i jajnici zignu....navecer mi trbuh bude napuhan ko da sam vec jedno u 5mj trudnoce,al uj se to splasne...al malo ko da jesam dobila skembicu🙈😁...
I ja sam primjetila sitbe svjetle dlacice da su pocele rast po trbuhu,al kolko sam citala normalno je to.....
Sto se tice spavanja,ja sam bas postala spavalica...zaspim oko 22-23 oko 4 se budim radi utrica i onda nemrem bas odmah zaspat...zaspim ponovo oko 5-6 odspavam do pol 10-10...i onda jos tokom dana barem jednom -dvaput po sat-dva😁....
Ja se jos uvijek nicim ne mazem,morat cu naci nesto dobro...inace sam sklona strijama,tako da mislim da ih necu bas sprijecit ni mazanjem...al lako za to samo nek sve bude ok s bebicom❤🙏
Salatice ❤️❤️❤️❤️
Kako spavate?? Ja sam skroz na pocetku a vec ne mogu,, sad sam umooorna kao pas jer od 3 samo idem na wc i ne mogu opet zaspat!!
Sto se hrane tice zadnja 3 mj pokusavam pratiti zdraviju prehranu i moram se nastaviti toga drzat kako znam i umijem. Koliko sam pohvatala sve ste sitne, ja sam bome 175 - 87, nadam se da cu sad u 2 mj se i stisnut malo jos 🤦🏼♀️ Naduta sam ko’ zaba 😂
Nisam bi ja mrsavica. Ista mjera
Ja sam spomenula doktoru ta ziganja i bolive koji mi se javljaju lijevo otprilike gdje je bebica pozicionirana pa prema lijevom jajniku i on kaze da je to uredu i da ne bi valjalo da ih nema😊 tako da bebice nam rastu sve se siri i to je normalno.. nego cure koliko vidim dosta vas odmara kuci po tom rasporedu spavanja koji pisete blago vam se i ja bi voljela.. mada mi trenutno nije problem ici na posao kancelarijski je mogu sama sebi dinamiku odrediti ovisno o tome kako se osjecam.Nisam jos nikom rekla na poslu ali mi neke kolegice spomenu “ma sad kad ti odes da uzivas 2godine” ne znam otkud im🤷🏻♀️😄
PS jeste li se vi šišale meni kosa ni na sta ne lici a sve mi na pameti one babine gatke
ja sam isto još na poslu i mogu reći da mi tako i paše. nemam sad neku potrebu biti doma sama do kraja radnog vremena. i uglavnom se ok osjećam. posao mi je isto uredski. sjedim i pišem na kompu. mislila sam možda oko 1.8. otići na komplikacije.
mene ponekad nešto probada i zateže. no, toga je više bilo na početku. tad sam cijelo vrijeme imala filing kao da ću mengu dobit svakog trena.
PS jeste li se vi šišale meni kosa ni na sta ne lici a sve mi na pameti one babine gatke
nisam čula da je šišanje kose neki loš predznak, ali sad me baš zanima kaj vele za to 😂
ja sam samo šiške šišala.
Enna Mozda osjete😁...
Sto se tice spavanja i odmaranja...ja bi rado da bar mogu prosetat do ducana il sjest na kavu..al na strogom sam mirovanju od 5tt....iako sam vec navikla...nezgodno mi je kad trebam nesto objasnjavati sve muzu sto i kako iako se stvarno jako trudi...poslala ga po dnevne uloske i napomenu to su oni u kutijici dobila sam normalne uloske,kom je bio pa pise normal,kao nisu nocni😆😂😂...
Mozda najbolje da se po kremicu za strije nekako sama dogegam kad cu ic na pregled....😁
Mene su grudi skroz prestale bolit ima dva dana..luda sam skroz...cak mislim i da su splasle,a onda sam se uhvatila citat i masta je preuzela stvarnost😔
Sortiraj odgovore
Najstariji