Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    19. Svibanj 2018. 09:05

za strije imam hippov maslac (prefino mi miriše i lijepo se razmazuje) i biobazinu mamu. ona mi pak nekako smrducka. no, pročitala sam puno pozitivnih recenzija vezano baš za tu biobazu. mazuckam se od 9. tjedna 😊

19. Svibanj 2018. 09:12

Jutro curke... Ja vec 2 noci nikako ne spavam, sise me bole za poludit. Sta se tice ovih bolova kao da trebam dobit, to mi se sad samo tu i tamo javi, prije je bilo cesce. I kilu sam dobila samo jednu zasad. Inace sam 180 visoka, i 64 bila teska kad sam ostala trudna. I mazem se bademovim uljem zasad

Bulbi91
    19. Svibanj 2018. 09:29

Jutro curke!🤗🤗
    I ja imam svakakva zatezanja u maternici,nekad ko da me i jajnici zignu....navecer mi trbuh bude napuhan ko da sam vec jedno u 5mj trudnoce,al uj se to splasne...al malo ko da jesam dobila skembicu🙈😁...
    I ja sam primjetila sitbe svjetle dlacice da su pocele rast po trbuhu,al kolko sam citala normalno je to.....
    Sto se tice spavanja,ja sam bas postala spavalica...zaspim oko 22-23 oko 4 se budim radi utrica i onda nemrem bas odmah zaspat...zaspim ponovo oko 5-6 odspavam do pol 10-10...i onda jos tokom dana barem jednom -dvaput po sat-dva😁....
    Ja se jos uvijek nicim ne mazem,morat cu naci nesto dobro...inace sam sklona strijama,tako da mislim da ih necu bas sprijecit ni mazanjem...al lako za to samo nek sve bude ok s bebicom❤🙏

SarahZg
    19. Svibanj 2018. 09:31

VelikoSretnoDijete

Salatice ❤️❤️❤️❤️
    Kako spavate?? Ja sam skroz na pocetku a vec ne mogu,, sad sam umooorna kao pas jer od 3 samo idem na wc i ne mogu opet zaspat!!
    Sto se hrane tice zadnja 3 mj pokusavam pratiti zdraviju prehranu i moram se nastaviti toga drzat kako znam i umijem. Koliko sam pohvatala sve ste sitne, ja sam bome 175 - 87, nadam se da cu sad u 2 mj se i stisnut malo jos 🤦🏼‍♀️ Naduta sam ko’ zaba 😂

Nisam bi ja mrsavica. Ista mjera

• Enna010
    19. Svibanj 2018. 09:46

Ja sam spomenula doktoru ta ziganja i bolive koji mi se javljaju lijevo otprilike gdje je bebica pozicionirana pa prema lijevom jajniku i on kaze da je to uredu i da ne bi valjalo da ih nema😊 tako da bebice nam rastu sve se siri i to je normalno.. nego cure koliko vidim dosta vas odmara kuci po tom rasporedu spavanja koji pisete blago vam se i ja bi voljela.. mada mi trenutno nije problem ici na posao kancelarijski je mogu sama sebi dinamiku odrediti ovisno o tome kako se osjecam.Nisam jos nikom rekla na poslu ali mi neke kolegice  spomenu “ma sad kad ti odes da uzivas 2godine” ne znam otkud im🤷🏻‍♀️😄

• Enna010
    19. Svibanj 2018. 09:53

PS jeste li se vi šišale meni kosa ni na sta ne lici a sve mi na pameti one babine gatke

barbiemama
    19. Svibanj 2018. 09:54

ja sam isto još na poslu i mogu reći da mi tako i paše. nemam sad neku potrebu biti doma sama do kraja radnog vremena. i uglavnom se ok osjećam. posao mi je isto uredski. sjedim i pišem na kompu. mislila sam možda oko 1.8. otići na komplikacije.

mene ponekad nešto probada i zateže. no, toga je više bilo na početku. tad sam cijelo vrijeme imala filing kao da ću mengu dobit svakog trena. 

barbiemama
    19. Svibanj 2018. 09:56

Enna010

PS jeste li se vi šišale meni kosa ni na sta ne lici a sve mi na pameti one babine gatke

nisam čula da je šišanje kose neki loš predznak, ali sad me baš zanima kaj vele za to 😂

ja sam samo šiške šišala. 

Bulbi91
    19. Svibanj 2018. 09:56

Enna Mozda osjete😁...
    Sto se tice spavanja i odmaranja...ja bi rado da bar mogu prosetat do ducana il sjest na kavu..al na strogom sam mirovanju od 5tt....iako sam vec navikla...nezgodno mi je kad trebam nesto objasnjavati sve muzu sto i kako iako se stvarno jako trudi...poslala ga po dnevne uloske i napomenu to su oni u kutijici dobila sam normalne uloske,kom je bio pa pise normal,kao nisu nocni😆😂😂...
    Mozda najbolje da se po kremicu za strije nekako sama dogegam kad cu ic na pregled....😁

19. Svibanj 2018. 10:05

Mene su grudi skroz prestale bolit ima dva dana..luda sam skroz...cak mislim i da su splasle,a onda sam se uhvatila citat i masta je preuzela stvarnost😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.