Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    18. Svibanj 2018. 10:12

sad sam se i ja malo uplašila prvi pregled sa 7tj slijedeći sa 13tj 🤔 zavidim vam da možete jesti normalnu hranu...neki dan i ja jela kebab Ali Kebaba ajmmeee ta lepinja i meso mmmm

Bulbi91
    18. Svibanj 2018. 10:25

Jutro cure🤗....ja dns za cudo malo dulje odspavala😁...
    Zao mi je svih nas koje smo prosle kroz tako neke ruzne stvari,ali mislim da je pametnije da sad ne razmisljamo toliko o tome....i ja sam se uvijek pitala zasto....al na takve stvari nema odgovora... jednostavno ocito netko mora proci kroz nesto ruzno da bi kasnije cijenio lijepe stvari vise...ovu su nase dugine bebice,a duga dolazi poslije kise i predstavlja nadu i nesto lijepo☺....ja sam u ovoj trudnoci prvi put dosla do toga da nam srceko kuca i vjerujem u to malo snazno srce❤🙏...ovaj put mora sve biti ok❤....

Sto se tice kg ja sam ostala trudna s 52,onda pala na 51...a sad opet imam 52....i meni su grudnjaci mali...al problem je naci vecu kosaricu a da nije presiroko u opsegu ,tako da mislim da cu se skroz prebacit na sportske topice😁....

pepe1907
    18. Svibanj 2018. 11:53

ja kupila nastavak za grudnjak jer me stežu u opsegu a imam par sa većim košaricama pa su mi za sad okej..ja gledala trudničke hlače u hm..200kn obične crne 😲

Maggie85
    18. Svibanj 2018. 11:56

Cure, dosta više ovih tmurnih misli! Zbedirale ste i mene... zadnjih par dana su mi mučnine skoro pa nestale, stolica mi se promijenila, drugačije se nekako osjećam, ... i sad ne znam je li to zato što sam u 14. tjednu ili se nešto loše događa. Onda još čitam da je netko imao spontani, a da uopće nije osjetio ni znao. Uf, teške su to misli, ali moramo ih ostaviti sa strane; ionako ne možemo ništa napraviti u ovoj fazi, pa sve da smo i 24/7 prikopčane na ultrazvuk. Ja sam se nakon prošlog pregleda stvarno opustila i počela prihvaćati činjenicu da sam trudna, a sad mi se opet strah uvukao u kosti. Idući pregled imam za 12 dana, tada ću biti u 16. tjednu.
    A sad bih rekla da idemo na vedrije teme, na stanje na vazi, ali kad čitam vaše kilaže, opet se zbediram! Pa vi ste sve mršavice i mogla bih vas ko torbu za plažu nositi. Ja sam negdje oko 75 kg, kila više-manje, a visoka sam 170. Imam doma neku lošu vagu koja pokazuje različite mase, i to do 2 kg razlike, a samo ovisi o tome na koju pločicu u kuhinji ju stavim; zato se doma ni ne važem. Ali to mi je otprilike i bila početna masa, tako da se ne bediram previše. Samo da se ja dobro osjećam i da ne skupim u cijeloj trudnoći više od 15.
    Što se vježbanja tiče, inače sam išla u gym 3xtjedno, a sad, kako vrijeme odmiče, sve mi se teže vratiti na te staze. Planiram trenkati ujutro prije posla pola sata u parku ispred zgrade, jer tad je prazan, a i ugodno je, ali zasad još samo planiram.  Znam da će mi biti super kad krenem i onda ću htjeti vježbati svaki dan, ali trenutno mi je draže valjanje ispod toplog pokrivača dok na licu osjetim friški jutarnji zrak. A inače nisam bila taj tip, i ustala bih čim bi budilica zvonila, tako da se to sad u trudnoći promijenilo. Sat vremena prije budilice se probudim i onda buljim u strop. Bit će ovaj bebač očito veliki pospanac, valjda na tatu.
    Mi sutra idemo na svadbu, jako volimo plesati tako da očekujem kako u nedjelju neću moći stajati na nogama. Šaljem vam puse i puuuuno pozitive!!!

Bulbi91
    18. Svibanj 2018. 11:59

Ja iskreno ne znam koliko se isplati kupovat ta trudnicka odjeca...pogotovo sad ide ljeto,ja sam vecinom u haljinicama ...mozda eventualno uzet neke tajice niskog struka da ne stezu kasnije u trbuhu ....😁

Nunii
    18. Svibanj 2018. 12:04

Za Njemacku je fora da se narucis sto prije.Meni su rekli da odmah zovem kada saznam za trdunocu. Gin mi je stavrno dobra i prezadovoljna sam.
    Sto se tice hlaca,frendica mi je dala dvoje iz h&m i prezadovoljna sam.Isprobala sam  jedne i udobne su jako,izgledaju ko trapke,a imaju puno elastina. Taman mi odgovaraju sada. I jedne mi je dala kada trbuh bude vec veliki.

CherryDu i meni je prva trudnoca i jos sam daleko od svojih.Pokusavam cim vidim neki tamniji kometar da ga ne citam. Stresam se dosta oko svadbe.

Vidim da sve patimo na kebab hahah
    Jucer sam nagovorila dragoga da odemo i mislim da nisam ni zvakala koliko uzivam u tom mesu i okusu. Mislim da cu dijete nazvati Kruskica. Opsjednuta sam njima.  
    Danas razmisljam o rucku i samo mi je pizza na pameti.Puno sira i povrca.  To mi je in trenutno. Cokolino i coko mlijeko jos bolje  Frendovi me gledaju ko da sam pala s Marsa. Sve mijesam. Malo cips,malo cokolada pa onda neko povrce. 

I ne znam jel sam luda ili koji vrag,mozda sam i sanjala to,ali jede mi se ona milka koja ima gumene bombone,ono sto pucka i m&m. Trazim je nema je ni u jednom ducanu 
    Dok vecina vas misli da ce biti decko,ja imam nekako osjecaj da ce btii curica. Ono stare price da ako ne povracas onda je curka? Jednom sam samo,jel to dobar znak?  Svi kazu decko prvi,a ja da ce bas u inat njima biti curica.

Bulbi91
    18. Svibanj 2018. 12:24

Meni isto svi komentiraju da misle da nosim decka...
    Meni je najiskrenije svejedno hoce biti curica ili deckic najvaznije mi je da izguramo do kraja i da na svijet donesem zivo i zdravo dijete🙏❤...

Maggie85
    18. Svibanj 2018. 12:35

Nunii

Dok vecina vas misli da ce biti decko,ja imam nekako osjecaj da ce btii curica. Ono stare price da ako ne povracas onda je curka? Jednom sam samo,jel to dobar znak?Svi kazu decko prvi,a ja da ce bas u inat njima biti curica.

Ne znam što si želiš Nunii, ali i ja sam imala osjećaj da je curica i nisam povraćala pa je svejedno ispao dečko!

18. Svibanj 2018. 12:37

Hahaha Kruskica je divno ime... ja nemam tih nekih prohtjeva,valjda je jos rano

SarahZg
    18. Svibanj 2018. 12:38

daze

AllieH, u 8 tt je kucalo, u 12tt dosla na redovni pregled vise nije kucalo, ja dozivila sok jer nisam ni krvarila niti me bolilo. Doktori rekli da je rast prestao vec negdje u 9tt samo ja nista nisam znala eto do 12tt. Zato sad umirem od straha od pregleda u ponedjeljak, bit cu 11tt a zadnji put sam bila prije 3 tjedna i sve je bilo ok. Molim Boga da sve bude u redu, isto tako i za sve vas.❤️
    Ja za doručak pojela burek 🙄 bila rano vadit krv pa posli u pekaru na burek, bila gladna sta cu 😊

Meni se isto dogodilo da sedam tjedana normalni otkucaji sa 13 vez otkucaja. Rekli stalo da odam rasti.  Tihi spontani. Sad me jalo strah ono malo mucnine sta sam inala Sada su mininalne jos nisam unima prvi pregled. Sad sam 5+5.  Prosla je bila velika mucnina Sad skoro nista

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.