Čitala sam kad prokuca srce da drastično opadaju šanse za spontani, ali sad kad ovo čitam sam ponovno prestravljena. Najozbiljnije razmišljam da prestanem čitati bilo što i sudjelovati na forumu dok ne prođe taj najkritičniji period. Ovako samu sebe izluđujem, a stvarno mi to ne treba.
Luka ❤
Imam predlog da vise uopste ne pominjemo nasa prethodna losa iskustva sa trudnocama.Na svim drugim forumima toga ima koliko hoces,ajmo mi da to ukinemo i dodamo jos pozitive.Ja nisam iz Hr ali sam se prikljucila ovom forumu bas zato sto su sve cure fine,kulturne i pozotivne.
Delimo i dalje sva nasa iskustva i eventualno komplikacije kako bismo pomogle jedna drugoj,ali da vise ne pominjemo ono lose sto je iza nas ostalo,a posrbno ne zbog cura kojima je ovo prvo iskustvo.Moze?
To get the code: Tap and
Iskreno i ja mislim da je zadnjih par postova malo previse preplavila negativa oko spontanih....to definitivno nije dobro ni za jednu od nas....iskreno i ja se pocinjem lose osjecati od ovakvih postova,a taman sam se malo primirila....
Bitno mi je da izguram sve do kraja, da bude zivo i zdravo. Kada pricamo o zeljama,zelim vise djevojcicu. Opet kazem,bitno da je zivo i zdravo.
Da, u pravu ste. Jedne druge prepadamo (nenamjerno). Treba mi (nam) nesto da nam skrene misli, a ne da to preovladava. Ja se izvinjavam curama, ja sam zapocela, jos pisem da ne pisem crnjake i napisem i sta izazva, i ja se dodatno prepadoh drugih vrsta, a i ja sa svojim vecinu vjerovatno isprepada.
Vracam se na svoju temu: HRANA. :D
Nista cure od sada samo pozitiva 🤗🤗🤗🤗 šteta je da se prestanemo družiti zbog toga !
Maggie mogu ti rec da od 13,14 počneš se super osjećat pa tamo do 33,35 ... ono nema nekih simptoma sve se moze jest trbuh raste definitivno najljepši period !
Trudnička moda preporucam vam ASOS , ima stalno neka sniženja i ono sto nije sniženo možete pratit oni snize tako da stvarno za neke smiješne novce se možete obuc. Trudničke hlače od njih su mi super jer nemaju onaj visoki pojas nego niski . Meni nije pasalo da je nesto po trbuhu !
Sta mislite o kupanju na bazenima ? Ovde gin kažu nema problema al znam da su u hr malo stroži sto se tiče toga ... more ok al bazen ? 🤔
A kile dobila sam u prvoj 20 al nije se puno primjetilo ali sve je otišlo jako brzo za tjedan dana sam bila u starim trapericama 😬... tako da puno ovisno o osobi nemojte se bojat kilica hehe ...
Slazem se da vise ne spominjemo losa iskustva. Iz njih smo izasle pametnije i jace. Ajmo se sve fokusirat na ono lijepo sto nas ceka. 😊 kebab na primjer 😂😂😂
Poriluk mi je hit, pogotovo krem juha od njega. Ko nije probao, preporučam 😁 ja cu za rucak srdele i za desert kozice na buzaru 😋
seudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji