Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    19. Svibanj 2018. 10:13

CherryDu, i mene jedan dan bole, jedan ne (na dodir samo) i stalno se zalim muzu i on poludio vec "kukas kada te boli, kukas kada te ne boli" hahah. Pa sto nemam mucnine, pa kada su krenule, joj mucnine haha. Sve je individualno, ne citaj, mislim isto znam sebi napraviti sa istrazivanjem. Npr imam valjda "zavaljenu matericu" i nista, oke sve, dok nisam "cackati" oko tog i naravno da cu naci nesto ruzno, kao i za sve na netu, i prestanem odmah :D
    Bulbi91, hahahaha, mislim da se svi gube oko te teme :D

Bulbi91
    19. Svibanj 2018. 10:23

Ma normalno je da se brinemo...al treba sve pustit da ide svojim tokom...nismo sve iste,nije ni svaka trudnoca kod jedne zene ista tako da...
    Mislim da trebamo sto manje citat gluposti🙈...
    Mene cijelo vrijeme bole cice,a sad zadnjih dana me navecer i uj bradavice ko malo peckaju..iskreno svako malo se pipnem i provjeravam jel me bole,ocito je vec na psihi to🙈...
    Primjetila sam i da su mi nokti full cvrsti i bas brzo rastu,nezz jel od trudnoce il od svih vitamina koje uzimam😁...

19. Svibanj 2018. 10:33

Bulbi91

Ma normalno je da se brinemo…al treba sve pustit da ide svojim tokom…nismo sve iste,nije ni svaka trudnoca kod jedne zene ista tako da…
    Mislim da trebamo sto manje citat gluposti🙈…
    Mene cijelo vrijeme bole cice,a sad zadnjih dana me navecer i uj bradavice ko malo peckaju..iskreno svako malo se pipnem i provjeravam jel me bole,ocito je vec na psihi to🙈…
    Primjetila sam i da su mi nokti full cvrsti i bas brzo rastu,nezz jel od trudnoce il od svih vitamina koje uzimam😁…

I ja se pipkam svaki dan ko luda 😂 dragi je vec naucio 😁

_svjesna
    19. Svibanj 2018. 10:34

CherryDu

Mene su grudi skroz prestale bolit ima dva dana..luda sam skroz…cak mislim i da su splasle,a onda sam se uhvatila citat i masta je preuzela stvarnost😔

Evo cijelo jutro vec paničarim, grudi me vise ne bole nikako jedva jedva na dodir totalno drugačije nego prethodnih dana. Luda sam vec. Pregled u ponedjeljak.

19. Svibanj 2018. 10:42

_svjesna

CherryDu

Mene su grudi skroz prestale bolit ima dva dana..luda sam skroz…cak mislim i da su splasle,a onda sam se uhvatila citat i masta je preuzela stvarnost😔

Evo cijelo jutro vec paničarim, grudi me vise ne bole nikako jedva jedva na dodir totalno drugačije nego prethodnih dana. Luda sam vec. Pregled u ponedjeljak.

Ma ni na dodir vise eto,apsolutno nista..muz isto lud,govori da nece prezivit iducih 9mjeseci. Iako mi mama nije imala ni jedan jedini simptom ni s bratom a ni samnom, tako da zaista je sve individualno. Pregled drugi za 10 dana. Samo meni je sve ovo novo i onda ides citat i izgubis se u moru svega. Al zaista je sve individualno, znam, al nazalost strah i neka panika su ipak jaci.

Bulbi91
    19. Svibanj 2018. 10:47

Cure,nemojte puno citati i panicariti....sve smo mi razlicite...tako i simptomi mogu varirati....malo pozitivnih misli😊...nego sto cete dns jesti?
    Kod mene su na meniu pileci raznjici i puno salate😁

_svjesna
    19. Svibanj 2018. 10:48

Ja svom muzeku vise ne smijem nista ni pricati ne voli kad sam nestrpljiva i negativna.. a ja uzasno mrzim cekanje i totalno sam nestrpljiva osoba. Ni moja mama nije imala nikakvih simptoma i nuspojava ni u jednoj trudnoci, a ja jedino imala bolne grudi i zadnja dva dana nesto jace menstrualne grceve bas jake da ocekujem da cu svakog casa procuriti. 

Bulbi91
    19. Svibanj 2018. 10:59

_svjesna

Ja svom muzeku vise ne smijem nista ni pricati ne voli kad sam nestrpljiva i negativna.. a ja uzasno mrzim cekanje i totalno sam nestrpljiva osoba. Ni moja mama nije imala nikakvih simptoma i nuspojava ni u jednoj trudnoci, a ja jedino imala bolne grudi i zadnja dva dana nesto jace menstrualne grceve bas jake da ocekujem da cu svakog casa procuriti.

Draga razmislja pozitivno ..sad si na terapiji za trombofiliju i poduzimas sve sto je u tvojoj moci 😊...stres je los...i sama znam razmisljat o glupostima,al sama sebe natjeram na pozitivu...nema druge💪💪❤❤

19. Svibanj 2018. 11:01

Ja neznam sta danas jedemo, dragi kuha 😊

_svjesna
    19. Svibanj 2018. 11:06

Bulbi91

_svjesna

Draga razmislja pozitivno ..sad si na terapiji za trombofiliju i poduzimas sve sto je u tvojoj moci 😊…stres je los…i sama znam razmisljat o glupostima,al sama sebe natjeram na pozitivu…nema druge💪💪❤❤

Hvala 🤗
    Istina je da sam ful pokrivena terapijom uradila sam sve sto je u mojoj moci sve je kako treba sad moram sve prepustiti sudbini nista ne mogu promijeniti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.