Salatice ❤️❤️❤️❤️
Kako spavate?? Ja sam skroz na pocetku a vec ne mogu,, sad sam umooorna kao pas jer od 3 samo idem na wc i ne mogu opet zaspat!!
Sto se hrane tice zadnja 3 mj pokusavam pratiti zdraviju prehranu i moram se nastaviti toga drzat kako znam i umijem. Koliko sam pohvatala sve ste sitne, ja sam bome 175 - 87, nadam se da cu sad u 2 mj se i stisnut malo jos 🤦🏼♀️ Naduta sam ko’ zaba 😂
nisu 😉 172 83kg 💪🙈
Curke nemojte se brinut. Sigurno je sve u redu, briga i stres su nam najgori neprijatelji u trudnoci.
Sve dok nema onih pravih simptoma ne daj Boze onog najgoreg mozete bit mirne. Nemojte googlat to vas jos vise psihicki umara. 😔
Probajte pozitivno razmisljat i bit opustene.
Jadni nasi muzeki, svasta prolaze s nama. Al da ih nema kako bi mi?! 😁
Ne znam sto je za rucak, mama kuha al najvjerojatnije juhica, meseko, krumpir i salata ☺☺
mene bole bradavice baš na dodir. i cice su mi sigurno za pola broja veće. boli me npr kad me dragi snažno zagrli.
znam da nas je sve na neki način strah, ali moramo se opustiti. ne možemo 9 mj svaki dan paničariti i tražiti i najmanje simptome nečeg lošeg. mislim da pozitivne misli donose pozitivne stvari i obrnuto. dani nekako lakše i brže prolaze kad ne pomislim ništa negativno nego samo obavljam svoje svakodnevne aktivnosti.
mene bole bradavice baš na dodir. i cice su mi sigurno za pola broja veće. boli me npr kad me dragi snažno zagrli.
znam da nas je sve na neki način strah, ali moramo se opustiti. ne možemo 9 mj svaki dan paničariti i tražiti i najmanje simptome nečeg lošeg. mislim da pozitivne misli donose pozitivne stvari i obrnuto. dani nekako lakše i brže prolaze kad ne pomislim ništa negativno nego samo obavljam svoje svakodnevne aktivnosti.
Slazem se u potpunosti😊
Zemske,vidjela sam na stranici h&ma da ima dosta toga za trudnice i mame na akciji.Dva grudnjaka koja mi izgledaju super udobna i ne izgledaju ko za bakice su po 9,99 e. Kratke hlace oko 12e,duge neke na akciji po 20e. Mislim da nije nista skuplje u Hr. Imam dvoje trudnickih i zadovoljna sam. Sada jos dok su na akciiji vise od pola cijene dolje,mislim da ce jos koje pasti.
Sto se tice spavanja mislim da mi se nije puno toga promijenilo. Uglavnom lako zaspim,ali se dosta budim po noci.
Sto se tice visine i kilaze, 170 cm i oko 63 kg. Ova jedna kg su samo sise valjda.Do sada ih nikada nisam imala i ovo trenutno mi je ko da sam upravo izasla van iz sale za plasticnu operaciju.
I danas su cevapcici i sir u koji cu ubaciti luk za rucak,a kasnije oni dinosauri od piletine i mozda hrenovke sa sirom. I puno povrca i vjerovatno opet pola kg borovnica i par kruskica.
Dragi mi jucer kupio kanticu borovnica,danas je ful prazna :(
Jel planira koja bojati kosu? Meni majka rekla da ne smijem prije 13 tt,a za svadbu bi samo da mi se ne vide crveni vrhovi koje pokusavam prekriti.
ja budem farbala izrast samo svakih mjesec dana. ne mogu baš kao klošar hodati, a čitala sam i neke teorije na netu da nije to toliko štetno.
Ka planiram farbati kosu naredni tjedan,dr je rekao da se uopste ne opterecujem tim pricama i da slobodno radim sve sem saune i solarijuma.
To get the code: Tap and
Ja svom muzeku vise ne smijem nista ni pricati ne voli kad sam nestrpljiva i negativna.. a ja uzasno mrzim cekanje i totalno sam nestrpljiva osoba. Ni moja mama nije imala nikakvih simptoma i nuspojava ni u jednoj trudnoci, a ja jedino imala bolne grudi i zadnja dva dana nesto jace menstrualne grceve bas jake da ocekujem da cu svakog casa procuriti.
Ja sam danas vas zalosna i zabrinuta oko svega prva neuspjela s tihim spontanim je bila puna simptoma sad skoro nista. Jos su kod nas prvi pregledi da 14 tjedana nasla sam privatnika pa idem za 8 Dana na prvi pregñed. Danas sam 5+6
ja budem farbala izrast samo svakih mjesec dana. ne mogu baš kao klošar hodati, a čitala sam i neke teorije na netu da nije to toliko štetno.
Ja sam farbala nedavno sve osim korijen kose sa bojom bez amonijaka. Sad sam smeđa sa plavim pramenovima 😛😛
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji