Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    18. Svibanj 2018. 13:30

Hahaha ima ona parodija "Kebap gang" :D To je za vas haha. Ja sam pomfrit i kecap kombinacija - klasika  skromna haha.
    Na bazen necu ici, nisam za to, ne znam, mozda grijesim, ali svejedno i ne posjecujem pretjerano inace. 
    More ok, da zivim tamo haha, ovako sigurno necu ici ove godine, tako da ako vas ima sa Jadrana, pozdravite more :D

TPol
    18. Svibanj 2018. 13:33

Meni je preko puta zgrade bazen pa ono bas me mami hahah .... al mala mi nije bas oduševljena vodom pa mozda bolje da neidemo .... 
    kebab volim mljac ! Volim i meki hahah ... al danas mi je slabo a gladna sam i vidim muž mi je potrošio đumbir 😒😒😒

Nunii
    18. Svibanj 2018. 13:39

Tpol tebi bazen blizu,a meni kebab. Nemam pet minuta hahah
    Sto se bazena tice,dobila sam zeleno svjetlo za to.Kaze da je zdravo i za mene i za bebu. I da mogu ici od prvog do zadnjeg dana. Imamo i jezero blizu,ali to mi nije nekako previse privlacno. 

Bulbi91
    18. Svibanj 2018. 13:58

daze

Poriluk mi je hit, pogotovo krem juha od njega. Ko nije probao, preporučam 😁 ja cu za rucak srdele i za desert kozice na buzaru 😋

Ja ga obozavam na sve nacine😁....
    Uff tvoj rucak je moram priznat jako primamljiv😍

Bulbi91
    18. Svibanj 2018. 14:00

A sto se tice bazena u trudnoci,ja sam nekako skepticna...lako se pokupi kakva bakterija,a mislim da to ni jednoj od nas ne treba....more je druga prica😁...
    Al sta ja trabunjam ne smijem trenutno ni mrdnut iz kreveta🙈

Pticaselicazgst
    18. Svibanj 2018. 14:17

Njamiii poriluk, kozice 😍😍
    Ja isto nisam za bazen, nazalost previse upala mjehura. Al sva sreca zivim na moru pa kad jos zatopli odmah se bacam u more 😍😍😁😁 bas jedva cekam ljeto. 🤗
    Sto se tice trudnickr odjece nisam jos nista kupila, planiram nakon pregleda u ponedjeljak. Mislim si hocu uzimat duge hlace, nekako ih ne nosim ljeti. Vise haljinice i kratke hlace. Nadam se da bude nekoh izbora trudnickih kratkih hlaca. 
    Netko je spomenuo asos ajme imaju divne stvariii 😍😍 pa mozda i od tamo narucim. Prekrasne su mi njihove haljine..
    E jeste razmisljale o badicima?? Postoje neki trudnicki koji prekriju cjeli trbuh a to mi je malo cudno. Ja bi obicni dvodjelni al me strah da ce me ekipa gledat cudno 😐🤔

• Maraska
    18. Svibanj 2018. 14:49

Pozdravljam promjenu tema jer sam zadnjih dana počela imati svakakve snove 😕
    Isplanirala sam što ćemo jesti sljedećih dana. Jutros sam bila u kupovini ☺
    Večeras orade i tikvice sa gradela, uz to malo krumpir salate.
    Sutra pečena puretina, za prilog mješavina kuhanog povrća (krumpir, blitva, bob i komorač). 
    U nedjelju varivo od grahorica i mix salata.
    Što se bazena tiče,  lijepo mi izgleda za viditi na slikama i ispred kuće,  ali mi nikad nije bilo privlačno kupati se u njemu.
    Kako sam s mora, navikla sam se na more i njegove čari.
    Imat ćemo neke radove na kući,  pa kad to riješimo selimo se. Kuća je nekih 20-ak metara od mora. Plaža je prekrasna. Već se zamišljam kako svaki dan tamo plivam ☺
    Btw. Asos što spominjete je web shop? Trebam proguglati 😉

Pticaselicazgst
    18. Svibanj 2018. 14:57

Maraska menu ti je 🖒 jakooo fina klopica 😊😊
    Asos ti je webshop da, roba iz engleske. Ja inace znam od njih narucit, imaju kvalitetne stvari i prihvatljive cijene. Slobodno malo prouci i daj muzu karticu da je na sigurnom 😂

pepe1907
    18. Svibanj 2018. 15:27

ja bi danas ili lignje ili bolonjez ili hamburger...samo moram odluciti koje da naručim 😂

Pticaselicazgst
    18. Svibanj 2018. 16:01

Pepe koje god neces pogrijesit. 😂😂 ja bi lignje na zaru i krumpir salatu ☺☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.