Baš sam malo pogledala taj Asos. Imaju ogroman izbor da ti pamet stane 😯
Jučer sam kupila 2 para tajica u C&A za 100 kn. Udobne su i mekane.
Ne znam što me uhvatilo zadnjih godina pa sam počela kupovati tunike tako da imam dobar izbor.
Kad dođe do povećanja obujma kupila bih trudnicke traperice. Mislim da mi osim toga mi neće puno toga trebati.
Prije par godina nadobudno sam kupila kupaći kostim za broj veći, pa ga nisam nikad obukla. Nadam se da bi mogao poslužiti ovo ljeto. Košarice su dosta čvrste. Gornji dio je crveni, a donji crni tako da ne izlazi iz mode.
Nekako mi je teško zamisliti se u jednodjelnom 😕
mi smo danas bili u šrilankanskom restoranu. inače obožavam jaja na svemu i na sve moguće načine. ovo mi je jako fino bilo 😍
mislim nositi običan dvodijelni bikini. viđala sam trudnice na moru inače u takvom izdanju, nije mi to ništa čudno. ne volim jednodjelne badiće nikako. a ako se nekome ne budem sviđala u bikiniju, ne mora gledat 😁
što se asosa tiče, godinama naručujem. ali doslovno godinama, jedno 8 god. nikad nikakvo neugodno iskustvo nisam imala i veličine su realne. roba je jako kvalitetna, a na sniženju se svašta ubode.
Ovo jajce super izgleda! 😊 A što je to ispod?
miks riže, piletine, začina i nekakvog povrća. jako jako fino.
Barbiemama a di se nalazi ovaj restoran? Izgleda jakoop fino 😊😊
Zagreb, Tkalča 😊
https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294454-d9561502-Reviews-Curry_Bowl-Zagreb_Central_Croatia.html
Thanks 🤗😘 sam se nadam da nije jako ljuto, inace ne jedem jako ljuto ne pase mi to. Kad smo bili na sri lanci uvijek smo trazili ne ljuto. 😉
imaš 4 razine ljutine. ja sam uzela "blago" i to je zapravo potpuno neljuto. a dragi je uzeo drugi po redu "na hrvatski način" i njemu je bilo preljuto. ne želim ni zamisliti koliko su 3. i 4. razina ljute 😂
Taj restoran mi djeluje po mojoj mjeri 😊 Najdraža mi je tajlandska hrana, kombinacija slatko - kiselo...
Baš ću večeras malo bolje pregledati Asos. Super je ako su veličine realne.
Sortiraj odgovore
Najstariji