Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    18. Svibanj 2018. 09:06

AllieH

Strava koliko su mi grudi nabujale i koliko me bole. Ako se ovako nastavi, uskoro ću morati po nove grudnjake. Dolje me često nešto žiga ili osjetim neke grčeve, ali moje cure koje su rodile kažu da je to sve normalno, dolje se maternica širi i nešto se događa i naravno da se nešto osjeti. Cherry, bez crnih misli, ti zaista nemaš razloga, nisi dosad imala loše iskustvo i vjerujem da ni nećeš, ne možemo baš sve biti te nesreće.

Ja sam već kupila dva nova grudnjaka. U kojima mi je već jako neudobno, a svi su bili prije neispunjeni 🤣🤣. Nisu estetski za oko, ali su funkcionalni i udobni. Bockanje je normalno dolje.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    18. Svibanj 2018. 09:06

Salatica, jako mi je žao. baš mi je teško pročitati sve te silne priče koje nisu dobro završile :(

što se tiče kilaže, ja sam u minisu. počela s 56 kg na 176, sad sam na 54 kg. no, tako vaga pokazuje. ja se ne osjećam ništa mršavije jer mi je trbuh napuhan. treniram doma uz neke youtube programe. ozbiljnijim treningom se nikada nisam bavila :D

barbiemama
    18. Svibanj 2018. 09:07

i ja bih trebala kupiti nove grudnjake. baš sam jutros skužila da su mi cice počele ispadati :D

daze
    18. Svibanj 2018. 09:22

AllieH, u 8 tt je kucalo, u 12tt dosla na redovni pregled vise nije kucalo, ja dozivila sok jer nisam ni krvarila niti me bolilo. Doktori rekli da je rast prestao vec negdje u 9tt samo ja nista nisam znala eto do 12tt. Zato sad umirem od straha od pregleda u ponedjeljak, bit cu 11tt a zadnji put sam bila prije 3 tjedna i sve je bilo ok. Molim Boga da sve bude u redu, isto tako i za sve vas.❤️
    Ja za doručak pojela burek 🙄 bila rano vadit krv pa posli u pekaru na burek, bila gladna sta cu 😊

seudoHTML, UBBCode and BB Code

AllieH
    18. Svibanj 2018. 09:27

O Bože dragi,bez teksta sam! :( 

Luka ❤

barbiemama
    18. Svibanj 2018. 09:34

i mene nekako strah. zadnji put sam na pregledu bila s 8+3,  a sad sam 10+5. nadam se da je sve ok. sljedeći pregled mi je 28.5. 

Salatica9192
    18. Svibanj 2018. 09:50

Hvala cure, nadam se da je to iza svih nas i da su ovo nove, srecne price :)))
    Cherry, 
    nemoj da ti pada to na pamet, mi ovako sto smo prosle to nekad se raskukamo i zacrnimo, ti nemas razloga i uzivaj :))) Koliko ima i negativnih, toliko i pozitivnih, skoro sam dobila tri bebe od bliznjih (dvije drugarice i rodica), sve skolskoo proslo :))
    Meni grudi nisu nesto drasticno porasle, a nekada bole stalno, nekada samo na dodir. 
    Ali sada gledam stomak, sad mi malo i ima ispupcenje da nije naduvanost samo. 
    Inace veceras idem na kontrolu, nadam se da ce sve biti ok, plasim se malo, ali trudim se biti pozitiva. 
    Pozdrav svimaa :))  

barbiemama
    18. Svibanj 2018. 09:51

sretno na kontroli! :)

TPol
    18. Svibanj 2018. 10:00

Kakvog ste vi raspoloženja ? Ja sam nekako ono bez veze i prvoj mi je bilo tako prva tri mjeseca onako ta nista sam i nista mi se neda 😕 Sad sam povratila kavu ... idem u park sa malom pa ručak pa po nalaze ako uspijem danas 
    Da mora sw bit pozitivan uvijek nesto moze bit i nemora zato držite se !!!

18. Svibanj 2018. 10:00

sretno na kontroli Salatica...hvala svima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.