Coco2207
Mozda imas onaj sindrom bijelog mantila, prati pritisak kod kuce, mjeri ga, ako bude ok, to je bilo to, uzbudjenje, "bijeli mantil".
Ja imam problem sa tim, pisala sam, tacnije puls je u pitanju, ali isto tako I pritisak, cim se priblizim da ga mjerim gornji skace, pa je tako znalo ici I do 150, I smirim se, ono spadne… Samo mi mama moze mjeriti haha I to cu naglasiti med sestri, da imam problem sa tim.
Inace od danas sam na Heparinu :) Uredan mi je D dimer, ali da se ne rizikuje kako mi je ovo treca trudnoca.
Pozdrav :))
Taman mi kuma danas kaže, uspješno ti dijagnosticiran sindrom “bijela kuta”... evo jutros 128/81 :)
Tlak ti je super, skolski. 🖒 za ovaj sindrom nisam znala, dobro da si svjesna da patis od toga. Sigurno ima i nacina sa se boris protiv toga pa da ti bude lakse.
Kako stw ovih dana cure? Ima li novih simptoma?
Jel vam ovo prva beba ili?
OGlavobolje,zatvor i umor su na vrhuncu doslovno.
Prva trudnoca i jos u Njemackoj. Jupi je!
Ima koja od vas kucnog macka? Moj je bio kod veta prije dva mjeseca, sve fino rijeseno,gospodin zdrav ko dren. Ne spava s nama,ali u zadnjih par dana voli doci i sjesti mi na trbuh pa prede sam od sebe. Pijesak mu ne cistim buduci da sam citala da nije bas preporuka.
kod mene samo bolne grudi, ostalo još ništa, nadam se da bude tak i ostalo i također prva beba, sve mi je novo.
mi imamo psa u kući i često spava s nama na krevetu i sad ga moramo polako odvikavati od toga, doduše, tijekom toplijih mjeseci manje je na krevetu, ali čim zahladi, stalno spava gore. valjda ne bude nikakvih problema radi toga.
Tlak ti je super, skolski. 🖒 za ovaj sindrom nisam znala, dobro da si svjesna da patis od toga. Sigurno ima i nacina sa se boris protiv toga pa da ti bude lakse.
Kako stw ovih dana cure? Ima li novih simptoma?
Jel vam ovo prva beba ili?
Ma šala za sindrom :) ali vidim da nas je više s tim problemom... sutra idem opet kod njih na mjerenje pa ćemo vidjeti što kažu...
OGlavobolje,zatvor i umor su na vrhuncu doslovno.
Prva trudnoca i jos u Njemackoj. Jupi je!
Ima koja od vas kucnog macka? Moj je bio kod veta prije dva mjeseca, sve fino rijeseno,gospodin zdrav ko dren. Ne spava s nama,ali u zadnjih par dana voli doci i sjesti mi na trbuh pa prede sam od sebe. Pijesak mu ne cistim buduci da sam citala da nije bas preporuka.
Mi imamo mačku u stanu i tražila sam uputnicu za testiranje na toksoplazmozu, iako ginekologica kaže da nema straha ako je maca kućna i zdrava te da ne jede sirovo meso i mlijeko, ali nekako da sebe umirim jer joj ipak čistim pijesak i stalno sam s njom ću obavit test.
Ja imam psa, spava po meni, oko mene, ispod mene... :D Zasto odvikavanje od spavanja psa na krevetu?
Bok cure, evo i ja da se pridruzim 😊 danas 7+2, bili prije tjedan dana na pregledu, srceko kuca ❤ ja pijem samo folacin, to mi je gin. prepisao. Od simptoma samo bolne grudi na dodir, vjecni umor i trenutno nemam apetita uopce. Jedem samo jer moram, i kad ogladnim odmah sam gladna ko vuk, nema vise postepeno 😂 27 god, prva beba, uspjelo iz prve... Nadjen polip, to me trenutno najvise brine 🤔
Ja imam psa, spava po meni, oko mene, ispod mene… :D Zasto odvikavanje od spavanja psa na krevetu?
možda ako bude beba spavala s nama na krevetu, da ne spava on po njoj tih prvih mjesec dana... dalje može, spavao je i s nećakom, davao mu puse i mali živ i zdrav ko dren dvogodišnjak :D
Suzy dobro dosla i cestitam 😊 ne brini za polip, imam ga i ja. Doktor mi kaze da ce on proc sa trudnocom tako da se ne sekiram ☺
Samo da vam javim da sam danas isla na pregled, bebac je suuuper. Velik je 12mm. Zadnji put prije dva tjedna je bio 2 mm. Kako brzo raste 😍 doktor oate da je sve ok, srceko kuca kak treba a onaj smedji iscjedak od preforsiranosti i da bi sad trebala mirovat nekih 7,8 dana. Bas sam happy 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji