Dobro dosla Nunni :))))
Ja sada sada sa kontrole, EP 4,8mm sa otkucajima :))) Pustio mi da ih cujem, osjecajj :)))) <3 Ali imam I mali hematom, jutros sam imala rozkasti iscjedak I bolove u jajnicima cudne neke, ali kaze za hematom da je bas mali, dao mi Duphaston 2x1.
Ja uzela da procitam o lijeku, bolje da nisam, prvo sto ugleda povecava sansu za krvne ugruske, a ja imam onu blagu trombofiliju, jos uvijek nisam pod Heparinom (promijenicu hematologa) I ne znam da li da pijem ovo.
Imate li vi iskustva sa njim?
Pozz :)))
p.s. I ja sam pusac, oko 10 godina xD, kutija u po dnevno, prestala prije tacno 15 dana, naglo, ustala ujutru I batalila, napatila se jesam prvih par dana, ali evo sada lakse, ponekad mi padnu na pamet, a bas sam pusac bila, sokirani su oko mene ljudi sto ne pusim (ne znaju za trudnocu).
7 tacno, ali po uzv 6 + 1. A znam da je bila kasna ovulacija jer sam odnose imala 16 I 18 dan ciklusa.
Termin po uzv 13.12. :))
Plasi me samo te mucnine i povracanje. Imam fobiju i sve me strah kada dode i to na red.Mislim da cu unaprijed traziti ginekologa neke tablete. Mucnince bi mi nabile veliki stres.
Drago mi je sto je konacno meni bio test pozitivan,ali me i veseli sto nas ima puno koje smo po tjednu tu negdje.
Vecim vidim koliko ce se komentara uskoro napisati i savjeta. Nadam se da cemo sve imati uredne trudnoce i da nece biti nikakvih problema.
Zelite li vise djevojcicu ili djecaka? Ja kazem djevojcica,ali nije toliko bitno.Samo neka sve bude kako treba biti
pepe1907imas li jos kakvih simptoma? Mene glava tu i tamo zaboli,grudi su mi jedno tri broja veceUmor je na nivou zadnjih para dana.Samo bi spavala. Probada me malo u jajniku,par puta na dan.
Da,jel koja pusac? Jos mi pasu cigarete buduci da sam tek saznala,ali mislim da kada krenu mucnine da mogu zaboraviti na njih.
pa i nemam baš...u biti dosta se znojim noću pa spavam sa nakipanim prozorom ali evo sad od utorka kašljem ko konj, malo nos curi..nisam bila kod dr. i sve kaj imam doma ne smiju trudnice 🤔 baš me.brine taj kašalj jako se grčim 😒 i čini mi se da me ne bole sise tak jako..il sam se vec navikla na bol 😂
Nunii, zašto toliko brineš oko mučnina koje još nisu ni došle? Možda te i zaobiđu. Meni su se nekako polako prišuljale; prvo metalni okus i manjak apetita tijekom 5. tj., a onda za par dana i taj čudan osjećaj u želucu. Sad sam kraj 9. tj. i čini mi se da je malo lakše, ili sam se već naviknula. Srećom, ja nisam povraćala (ni sad ni ikad prije) pa ne znam kako je to, ali htjela sam reći da treba ići dan po dan, ne brinuti unaprijed, sve će to brzo proći. Evo ja čekam 3. pregled ko ozeblo sunce. Idem sljedeći petak i mislila sam da ta 4 tjedna neće nikad proći, a evo još je par dana ostalo.
Što se spola tiče, ja bih radije dečka, a muž bi curicu, ali to je normalno kod nas, oko ničeg se ne možemo složiti pa zašto bi ovo bilo iznimka .
Pozdrav cure! Javljam vam se s friskim pozitivnim testom. Danas je trebala stici M, ali vec jucer napravila test na kojem je bila jdva vidljiva crtica, ponovila danas i plus ko kuca. Tak da je danas tocno 4 tjedna od posljednje M. Simptoma nemam nikakvih, osim pozitivnog testa, nadam se da bude tak i ostalo
Pozdrav cure! Javljam vam se s friskim pozitivnim testom. Danas je trebala stici M, ali vec jucer napravila test na kojem je bila jdva vidljiva crtica, ponovila danas i plus ko kuca. Tak da je danas tocno 4 tjedna od posljednje M. Simptoma nemam nikakvih, osim pozitivnog testa, nadam se da bude tak i ostalo
čestitam..ni ja nema bas neke simptome...da nismo radili na bebi nebi ih ni skužila, ovak stalno osluškujem 😉
Bok cure! Uskace vam voajer 😄 na mirovanju smo pa kao i sve lezalice samo kopam po netu i temama. Prvo da vam svima cestitam i kazem koliko god kojoj bude tesko to u jednu ruku tako brzo prodje, a u drugu svi ti mjeseci, izmedju ostalog, imaju svrhu da se covjek jednostavno stigne naviknuti na sve novo sto stize.
Nunii htjela sam ti samo napisati za Njem. Mi smo ovdje od 3.mj.pr.god.i jos sam na vi s jezikom, ali nemoj se s tim opterecivat jer gdje god da jesi vjeruj da im nisi prva koja ne zna. Ja se jos nigdje nisam susrela s tim da mi se netko smije il slicno! Pitaj da sporije pricaju, da ponove, ako pricas eng.pitaj jel moze tako.. Samo opusteno!
Sto se mucnina tice..sve ovisi. Ja sam ih imala jedno vr.cijele dane, navecer najvise i obavezno uz sebe imala vodu sa svjeze iscjedjenim limunom i pijuckala. Ni jednom povratila, a i djumbir pomaze kod mucnine, navodno cak i sam miris, ali to ces sve skuzit po svom tijelu!
Pooz 🙋🏻♀️
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Dala mi majka neku knjigu pa svaki dan jedna stranica. Nije mi ni najmanji problem kada mi pise na njemackom pa ajd prevedi na hr,ali kada je obrnuta situacija sva se pogubim.
Razumijem dosta,samo eto problem guknuti.
U zadnjih par tjedana imam mix eng i njem rijeci u recenici 😂
Hvala na savjetima,isprobati cu ako bude potrebno limun i vodu. Djumbir mi je inace odlican. Kada se od njega napravi domaci caj ili sok. Nesto najbolje 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji