Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Travanj 2018. 11:55

haha, muž bi radio nifty samo radi spola  radoznao je jako, a i ja isto! i ja imam osjećaj da je dečko, a budemo vidjeli da li me intuicija služi ili ne. 

i svako malo me zaboli trbuh ko kad treba dobiti M pa trčim na wc provjeravati da slučajno nema krvi.

26. Travanj 2018. 11:58

Meni je gin rekao da mi je nifty nepotreban, osim ako imam viska para 😂 jer kao mlada sam i nema razloga da ne bude sve ok. A i oni rade nesto slicno iza 11.og tjedna, naravno da nisam zapamtila sta. Vi ste sve poletne kad bi u teretanu 😊 mene boli grlo, malo mi je hladno, malo mi je vruce... Luda sam od sinoc vec 😤

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 12:20

Tenci hahahaha onda smo na istome sto se radoznalosti tice 😂😂 normalno je da boli trbuh, maternica se siri i radi toga boli. Ako te krene bas jako presjecat onda je to mozda znak za uzbunu. Ova bol kao predmenstrualna ti je sasvim normalna. Tak je meni doktor rekao. I mene je bolilo do nedavno bas jako sad malo slabije i rjede ali dalje boli. 

Suzy taj test je stvar izbora. Cak nam je i sam doktor rekao da on voli znat kako trudnoca napreduje tj da li ima kakvih komplikacija ili problema jer se onda drukcije vodi trudnoca. Ja ne smatram da je to bacanje para. Da rade nesto slicno ali ne ukljucuje sve komplikacije kao nifty. Nadam se da ce ti bit sve u redu. 😊

26. Travanj 2018. 12:39

Ma ja bi i radila i nebi, moram priznat da me strah. Iako me tjesi malo sto je dragi bio na tim testovima kromosoma i s njegove strane je sve ok

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 12:50

U kojem si tjednu sada? 
    Ja sam misljenja da ce 4.400 kn kupit moj mir sto se tice tih komplikacija s kromosomima. 😊

26. Travanj 2018. 13:11

Tek u 7.om...

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 13:22

Pa super. Imas jos 4 tjedana da se odlucis. 😊 to mozes i u zadnji tren. Mi smo samo rekli da bi to obavili na sljedecem pregledu. Uzmu krv, ne moras bit nataste 😉 

26. Travanj 2018. 13:25

ja sam 5., imam još vremena do onda, ali slažem se s Pticaselicazgst, i moj mir bude kupljen s 4400kn 

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 13:36

Tenci  😎☺ javim dojmove svakako. 
    A koliko godina imate curke?
    Ja 31 😁

Nunii
    26. Travanj 2018. 13:57

-10 od tvojih 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.