Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    23. Travanj 2018. 17:35

Hvala curke na utjesnim rijecima. Ja se nadam da ce sve bit ok. Mirujem da i cjeli dan se ne micem s kauca, muz kuha 😁 na zadnjem pregledu mi je ginekolog rekao da imam trudnicki polip i da ce on proc kako prodje i trudnoca, mozda je to pocelo pucat. Vec mi je sad bolje tak da nadam se da ce sve bit u redu. 

Maggie prehrana ti zvuci fino i slazem se da bi tak trebali jesti sto vise, samo uzurbani nacin zivota to bas i ne dopusta uvijek. Mozda si se preforsirala na biciklu pa te zato boli. Sad malo odmaraj par dana da se sve vrati u normalu.

Enna budi sretna da nisi povracala. Meni je to koma. 😐
    Salatica nisam jos radila nikakve pretrage, to cu na sljedecem pregledu kod ginekologa. Probaj se opustit i ne razmisljat previse. Otidi u setnju, na kavu s frendicama, u kino.. sve to pomaze da se opustis. 😊

• Enna010
    23. Travanj 2018. 18:32

Nisu ni ove mucnine jednostavne nekad sam bas na granici da povratim donat mg mi pomogne malo 

Pticaselicazgst
    23. Travanj 2018. 18:34

Slazem se, meni bi cak bilo lakse da nekad povratim koliko mi je muka. Donat mg 💪

pepe1907
    23. Travanj 2018. 20:50

Tenci

cure, kaj vi pijete od vitamina/minerala ako pijete? ja kupila folnu za sad, ginekologa mislim zvati za desetak dana jer mi je još prerano sad, ne bude se vidjelo srčeko pa mi nema smisla pa ne znam dal treba kupiti još nešto ili ne…

elevit, omegu i magnezij sve na svoju ruku..u srijedu idem na prvi pregled..u 7 tj.sam

pepe1907
    23. Travanj 2018. 20:57

mene brine par stvari...
    prva je ta da sam tjedan dana bolesna..jako kasljem ne mogu spavat..danas vadila krv i kaze dr. bakterija i dala mi klavocin 🤔 
    druga stvar je da sam prije 3god. operirala ciste na jajnicima jer mi je jedna pukla i završila na hitnoj, u 12.mj na sistematskom opet imala ciste po jajnicima i ne znam dal je normalno da nemam baš nešto izražene simptome trudnoće..očekivala sam mučnine jer inaće imam problema sa želucem a sad ništa..možda i bolje 😉

Coco2207
    23. Travanj 2018. 21:11

Pozdrav drage buduće majke, evo i mi danas obavili prvi pregled... čitam vas već dugo, a sada kad je potvrđeno odlučila sam se pridružiti... Trenutno u 7tt, bio povišen tlak, ali dr pretpostavlja od uzbuđenja... prvo 160/96 pa onda 149/114... dobila zadatak mjerit danas i sutra 3x dnevno i evo od kad sam doma došla, tlak 130/80... 

24. Travanj 2018. 06:05

pepe1907

elevit, omegu i magnezij sve na svoju ruku..u srijedu idem na prvi pregled..u 7 tj.sam

hvala! ja pijem folnu, a danas idem i po elevit još dodatno :)

Salatica9192
    24. Travanj 2018. 09:26

Coco2207
    Mozda imas onaj sindrom bijelog mantila, prati pritisak kod kuce, mjeri ga, ako bude ok, to je bilo to, uzbudjenje, "bijeli mantil". 
    Ja imam problem sa tim, pisala sam, tacnije puls je u pitanju, ali isto tako I pritisak, cim se priblizim da ga mjerim gornji skace, pa je tako znalo ici I do 150, I smirim se, ono spadne... Samo mi mama moze mjeriti haha I to cu naglasiti med sestri, da imam problem sa tim. 
    Inace od danas sam na Heparinu :) Uredan mi je D dimer, ali da se ne rizikuje kako mi je ovo treca trudnoca. 
    Pozdrav :))

• Lasta
    24. Travanj 2018. 09:42

Maggie i ja sam na biciklu i trenutno nema boljeg rjesenja ujutro za mucnine nego kad mi svjezi zrak puse u lice...
    U prosloj trudnoci sam vozila do treceg tromjesecja iako se niti jedan doktor nije slagao s tim... jedini razlog koji su mi naveli je bio da cu pasti, znaci ne da ce nesto biti s bebom ili trudnocom, nego - past cete... Moje razmisljanje je da nisam u zivotu pala s bicikla i ne znam zasto bih sad pocela padat, a ako sam te sudbine da me pokupi auto, pokupit ce me i pjeske... Nije da vozim ko Mad Max...

Puls nisam u zivotu aktivno mjerila :D Tako da sumnjam da cu poceti... a ostalo me nista ne brine pretjerano, SAMO DA PROĐU MUČNINE i na konju smo :D

Maggie85
    24. Travanj 2018. 11:10

Lasta, ma to s padanjem je bedastoća, slažem se s tobom. Vjerujem da jučerašnja vožnja nije smetala bebi, prije da mi je trbuh reagirao jer sam totalno neaktivna bila zadnja 2 mjeseca. Od osobe koja ide u teretanu 3x tjedno postala sam totalni ljenjiguz koji se nakon sjedećeg posla prebaci doma na kauč. Imala sam 2 inseminacije u tom periodu pa reko ajde da mirujem, a sad nikako da se opet pokrenem zbog tih mučnina, a i čekam da prođe rizičnih 12 tjedana. Nadam se da se dotad neću sva pokočiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.