Drage zene...evo da se i ja pridruzim. Prosli tj. sam nakon 3 godine prvi puta imala pozitivan test (4 sam napravila da budem sigurna hehee)...jos ni sama ne vjerujem 😀😀
Po aplikaciji bi trebala biti sada 4+6, nemam bas nekih simptoma osim sto su mi grudi ogromnee...i tu i tamo osjetim malo grceve. Upravo sam zvala da dogovorim prvi pregled i dobila sam termin 29.5.....visee od mjesec dana, tad cu biti u 9 ili 10 tj.... 😤😤
Mislim da cu otici privatno iako to ne smijem no reci dr. jer se odmah uvrijede...al ne mogu toliko cekati...
koliko vidim sve ste imale prvi pregled u 6 ili 7 tj...
L 💛
I da...ima li koja da pije euthyrox i sta su vam rekli do kada ga treba piti? Od ostalih stvari pijem jos samo folacin...
L 💛
Isla sam prije,ali kako mi je kasnilo tako vise ne. Ma da se dvoumim da odem i da sam lagano na traci pa da hodam,bicikl ili nesto bez kilaze da mi je. Buduci da kada malo vise sam na nogama,pocinje lagana bol u ledima,a onda i ko da ce trbuh pocet pa odustanem ako nesto radim.
mislim da budem pričekala još dva tjedna do posjeta ginekologu i ako bude sve u redu da budem nastavila, naravno, kak ti kažeš, bez kilaže, samo da nešto radim
Pozdrav! Evo obavila sam prvi pregled. Doktorica me malo zabrinula jer je rekla da se plod ugnijezdio dosta nisko, a tada postoji veca mogucnost za spontani😳
Bila sam s 5/4 na pregledu te sam vidjela samo GV.
Nadam se da ce biti sve ok!
Drage zene…evo da se i ja pridruzim. Prosli tj. sam nakon 3 godine prvi puta imala pozitivan test (4 sam napravila da budem sigurna hehee)…jos ni sama ne vjerujem 😀😀
Po aplikaciji bi trebala biti sada 4+6, nemam bas nekih simptoma osim sto su mi grudi ogromnee…i tu i tamo osjetim malo grceve. Upravo sam zvala da dogovorim prvi pregled i dobila sam termin 29.5…..visee od mjesec dana, tad cu biti u 9 ili 10 tj…. 😤😤
Mislim da cu otici privatno iako to ne smijem no reci dr. jer se odmah uvrijede…al ne mogu toliko cekati…
koliko vidim sve ste imale prvi pregled u 6 ili 7 tj…
i ja bi otisla privatno..ja kad sam se narucila rekla je sestra da prvi pregled mora bit 7, 8 tj..pričekaj jos malo pa odi u 6,7 tj da se ne razočaraš ako se nista nece vidjeti i da bzv ne plaćaš
DeeSB mi planirali i nakon par mjeseci nista pa sam odustala od nade i drugi mjesec se ulovilo.
Danas sam pricala sa susjedom. Zena iz Grcke,mozda cetiri godine od mene starija i ima decka od sest mjeseci. Pita me sta vise jedem. Kazem joj da mi odgovara voce i povrce te vocni sokovi,a ona meni ko iz topa bit ce musko.
Sretna sam sto sam uspjela naci ginekologa i to zensku. Nekako mi lakse buduci da je prva trudnoca i to sve sto me ceka. Dala mi je par savjeta,rekla kakva prava imam i tako. Odmah mi lakse.
Kako se osjecate ovih dana? Ima kakvih promjena?
Suzana bit ce sve ok. Samo se drzi uputa doktora. Jel tu dala progesteron da pijes?
Sto se treninga tice, najbolje da pitate doktore. On ce vam najbolje rec s obzirom na stanje bebe. Ja sam zvala da pitam za one vjezbe za trudnice i zena mi je rekla da mogu pocet kad zavrse 3 mjeseca. Da se ne preporuča prije s obzirom da je dosta osjetljiva faza. Preporucila je setanje i plivanje.
Hahaha te bapske price. 😂 jedva cekam da ih i meni pocnu govorit da se malo nasmijem.
Od siptoma nista novo samo se stari pojacavaju. Sise bole uzasno, ledja isto. Kad me uhvati muka grozno je i tak. Obozavam ove cari drugog stanja 😅
Deesb ja pijem euthyrox. Imam problema sa stitnjacom vec skoro 10 godina. Moras ga pit svaki dan i kontrole svakih mjesec dana u trudnoci jer tsh stalno raste radi potrebe bebe.
Otkad ti pijes? Koliki ti je tsh?
Deesb ja pijem euthyrox. Imam problema sa stitnjacom vec skoro 10 godina. Moras ga pit svaki dan i kontrole svakih mjesec dana u trudnoci jer tsh stalno raste radi potrebe bebe.
Otkad ti pijes? Koliki ti je tsh?
Ja inace nisam imala problema, TSH mi je bio oko 3 (jednom 2,97 drugi put 3,11) ali mi je dr. dao terapiju jer dugoo nisam mogla ostati trudna pa ga je trebalo spustiti ( i za potpomognutu treba biti ispod 2,5). S terapijom mi je bio 1,74....pocela sam s tim negdje u 10. mj i mislim da sam u 12. bila zadnji put na kontroli. S obzirom da sam tek za mjesec dana narucena za pregled sigurno ce mi dati uputnicu za kontrolu, ali sta do tadaa?? 🤔
L 💛
Muka mi je jucer bilo samo na tren i to oko tri. Stavila sam vesa susit i krenula oprati dva tanjura i rucak radit. Ne mogu dugo stajati. Leda pocinju ubijati. I onda mi dosla muka. Legla sam da se to smiri i ok.
A spavanje? Mene uzasno muci. Odem oko 23 spavat i probudim se u cetiri ili pet ujutro i onda gledam okolo i cekam osam da mogu ponovno zaspati. Danas cekam malo duze 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji