Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    25. Travanj 2018. 17:23

Drage zene...evo da se i ja pridruzim. Prosli tj. sam nakon 3 godine prvi puta imala pozitivan test (4 sam napravila da budem sigurna hehee)...jos ni sama ne vjerujem 😀😀 
    Po aplikaciji bi trebala biti sada 4+6, nemam bas nekih simptoma osim sto su mi grudi ogromnee...i tu i tamo osjetim malo grceve. Upravo sam zvala da dogovorim prvi pregled i dobila sam termin 29.5.....visee od mjesec dana, tad cu biti u 9 ili 10 tj.... 😤😤
    Mislim da cu otici privatno iako to ne smijem no reci dr. jer se odmah uvrijede...al ne mogu toliko cekati...
    koliko vidim sve ste imale prvi pregled u 6 ili 7 tj...

L 💛

DeeSB
    25. Travanj 2018. 17:27

I da...ima li koja da pije euthyrox i sta su vam rekli do kada ga treba piti? Od ostalih stvari pijem jos samo folacin...

L 💛

25. Travanj 2018. 18:03

Nunii

Isla sam prije,ali kako mi je kasnilo tako vise ne. Ma da se dvoumim da odem i da sam lagano na traci pa da hodam,bicikl ili nesto bez kilaze da mi je. Buduci da kada malo vise sam na nogama,pocinje lagana bol u ledima,a onda i ko da ce trbuh pocet pa odustanem ako nesto radim.

mislim da budem pričekala još dva tjedna do posjeta ginekologu i ako bude sve u redu da budem nastavila, naravno, kak ti kažeš, bez kilaže, samo da nešto radim

• Suzana0503
    25. Travanj 2018. 18:08

Pozdrav! Evo obavila sam prvi pregled. Doktorica  me malo zabrinula jer je rekla da se plod ugnijezdio dosta nisko, a tada postoji veca mogucnost za spontani😳
    Bila sam s 5/4 na pregledu te sam vidjela samo GV.
    Nadam se da ce biti sve ok! 

pepe1907
    25. Travanj 2018. 18:42

DeeSB

Drage zene…evo da se i ja pridruzim. Prosli tj. sam nakon 3 godine prvi puta imala pozitivan test (4 sam napravila da budem sigurna hehee)…jos ni sama ne vjerujem 😀😀
    Po aplikaciji bi trebala biti sada 4+6, nemam bas nekih simptoma osim sto su mi grudi ogromnee…i tu i tamo osjetim malo grceve. Upravo sam zvala da dogovorim prvi pregled i dobila sam termin 29.5…..visee od mjesec dana, tad cu biti u 9 ili 10 tj…. 😤😤
    Mislim da cu otici privatno iako to ne smijem no reci dr. jer se odmah uvrijede…al ne mogu toliko cekati…
    koliko vidim sve ste imale prvi pregled u 6 ili 7 tj…

i ja bi otisla privatno..ja kad sam se narucila rekla je sestra da prvi pregled mora bit 7, 8 tj..pričekaj jos malo pa odi u 6,7 tj da se ne razočaraš ako se nista nece vidjeti i da bzv ne plaćaš

Nunii
    25. Travanj 2018. 19:08

DeeSB mi planirali i nakon par mjeseci nista pa sam odustala od nade i drugi mjesec se ulovilo.
    Danas sam pricala sa susjedom. Zena iz Grcke,mozda cetiri godine od mene starija i ima decka od sest mjeseci. Pita me sta vise jedem. Kazem joj da mi odgovara voce i povrce te vocni sokovi,a ona meni ko iz topa bit ce musko.
    Sretna sam sto sam uspjela naci ginekologa i to zensku. Nekako mi lakse buduci da je prva trudnoca i to sve sto me ceka. Dala mi je par savjeta,rekla kakva prava imam i tako. Odmah mi lakse.
    Kako se osjecate ovih dana? Ima kakvih promjena?

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 08:10

Suzana bit ce sve ok. Samo se drzi uputa doktora. Jel tu dala progesteron da pijes?
    Sto se treninga tice, najbolje da pitate doktore. On ce vam najbolje rec s obzirom na stanje bebe. Ja sam zvala da pitam za one vjezbe za trudnice i zena mi je rekla da mogu pocet kad zavrse 3 mjeseca. Da se ne preporuča prije s obzirom da je dosta osjetljiva faza. Preporucila je setanje i plivanje. 
    Hahaha te bapske price. 😂 jedva cekam da ih i meni pocnu govorit da se malo nasmijem.
    Od siptoma nista novo samo se stari pojacavaju. Sise bole uzasno, ledja isto. Kad me uhvati muka grozno je i tak. Obozavam ove cari drugog stanja 😅

Pticaselicazgst
    26. Travanj 2018. 08:13

Deesb ja pijem euthyrox. Imam problema sa stitnjacom vec skoro 10 godina. Moras ga pit svaki dan i kontrole svakih mjesec dana u trudnoci jer tsh stalno raste radi potrebe bebe.
    Otkad ti pijes? Koliki ti je tsh?

DeeSB
    26. Travanj 2018. 08:44

Pticaselicazgst

Deesb ja pijem euthyrox. Imam problema sa stitnjacom vec skoro 10 godina. Moras ga pit svaki dan i kontrole svakih mjesec dana u trudnoci jer tsh stalno raste radi potrebe bebe.
    Otkad ti pijes? Koliki ti je tsh?

Ja inace nisam imala problema, TSH mi je bio oko 3 (jednom 2,97 drugi put 3,11) ali mi je dr. dao terapiju jer dugoo nisam mogla ostati trudna pa ga je trebalo spustiti ( i za potpomognutu treba biti ispod 2,5). S terapijom mi je bio 1,74....pocela sam s tim negdje u 10. mj i mislim da sam u 12. bila zadnji put na kontroli. S obzirom da sam tek za mjesec dana narucena za pregled sigurno ce mi dati uputnicu za kontrolu, ali sta do tadaa?? 🤔

L 💛

Nunii
    26. Travanj 2018. 08:46

Muka mi je jucer bilo samo na tren i to oko tri. Stavila sam vesa susit i krenula oprati dva tanjura i rucak radit. Ne mogu dugo stajati. Leda pocinju ubijati. I onda mi dosla muka. Legla sam da se to smiri i ok. 
    A spavanje? Mene uzasno muci. Odem oko 23 spavat i probudim se u cetiri ili pet ujutro i onda gledam okolo i cekam osam da mogu ponovno zaspati. Danas cekam malo duze 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.