Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nunii
    25. Travanj 2018. 10:26

Suzy dobrodosla!😍
    Bas je lijepo da nas je sve vise i vise 😊☺️
    Meni danas momak zove za prvi pregled.
    Jucer otisli da se prijavim na tu njihovo zdrastveno,lik bio koma bezobrazan,arogantan koma. Nista da bi nam fino objasnio. Ono sve preko k.
    Buduci da nisam radila do sada,rekao je hitno se vjencajte i necete imat problema. U lipnju idemo kuci pa cemo obaviti to,a do onda dva pregleda moram platiti. I jos nam rekao buduci da sam tu prihavljena od veljace da moram platiti zaostatke za osiguranje. Kakve zaostatke kada nisam bila ni osigurana nit mi se sta dogodilo.
    Informacija oko placanja ultrazvuka i pregleda je na tone. Neki kazu da je 60€ oboje,neki da je prvi besplatan i bla bla. Ne slusam vise nista,dok odem tamo neka napravi sto treba. Samo da bude sve ok.

Pticaselicazgst
    25. Travanj 2018. 15:32

Nunii pa to je katastrofa 😯 probaj se ne zivcirat radi bebice. Pazi na sebe sada maksimalno. 
    Nisam znala da imaju tako kompliciranu birokraciju, cak su gori od nas. 😕

• Lasta
    25. Travanj 2018. 15:41

Tenci

Lasta

Ja imam psa, spava po meni, oko mene, ispod mene… :D Zasto odvikavanje od spavanja psa na krevetu?

možda ako bude beba spavala s nama na krevetu, da ne spava on po njoj tih prvih mjesec dana… dalje može, spavao je i s nećakom, davao mu puse i mali živ i zdrav ko dren dvogodišnjak :D

A, moja je spavala u kindaču... iako mislim da ce drugo u krevetu... u dnevnoj sobi je bila u jastuku pa bi se pas sklupčao pokraj nje...

25. Travanj 2018. 16:17

Cure, je koja vjezbala prije trudnoce? Ja sam tri puta tjedno odlazila u teretanu, visoko intenzivni treninzi, s velikim kilazama (20+) i sad naravno ne znam da li smijem nastaviti s tim. Citam malo po netu kaj pise, i neki kazu da se slobodno nastavi, neki da se priceka zavrsetak prvog tromjesjecja. Nekak si mislim da nije bas dobro dizati tak teske utege, a opet tjedan dana nisam bila i vec mi fali dosta  ginekologu idem tek za 2 tjedna i onda budem pitala, ali da cujem vas...

pepe1907
    25. Travanj 2018. 16:25

Nunii

OGlavobolje,zatvor i umor su na vrhuncu doslovno.
    Prva trudnoca i jos u Njemackoj. Jupi je!
    Ima koja od vas kucnog macka? Moj je bio kod veta prije dva mjeseca, sve fino rijeseno,gospodin zdrav ko dren. Ne spava s nama,ali u zadnjih par dana voli doci i sjesti mi na trbuh pa prede sam od sebe. Pijesak mu ne cistim buduci da sam citala da nije bas preporuka.

3 komada imamo 😄 ni ia im ne čistim wc hehhe..nego di si u njemačkoj i mi ćemo skoro

pepe1907
    25. Travanj 2018. 16:29

bas se danas vratila sa prvog pregleda..čula sam srčeko ❤.. kaže doktorica da smo 6+4 tj i da na lijevom jajniku imam ogromnu cistu 4x4cm...slijedeći za 5 tj i tražila sam odmah bolovanje da mi otvori..i sad mogu uživati 🌡🌞😄

• Enna010
    25. Travanj 2018. 16:54

Bila i ja danas cula ❤️ Sve uredno malo sam se sad opustila😊😊 mi smo 6+5 

Coco2207
    25. Travanj 2018. 16:58

Coco2207

Pticaselicazgst

Tlak ti je super, skolski. 🖒 za ovaj sindrom nisam znala, dobro da si svjesna da patis od toga. Sigurno ima i nacina sa se boris protiv toga pa da ti bude lakse.
    Kako stw ovih dana cure? Ima li novih simptoma?
    Jel vam ovo prva beba ili?

Ma šala za sindrom :) ali vidim da nas je više s tim problemom… sutra idem opet kod njih na mjerenje pa ćemo vidjeti što kažu…

Opet jutros povišen... dala mi uputnicu da mi trudnoću vodi netko na Sv. Duhu ili u Petrovoj ... jutros 149/91, ja sad mjerila doma, samo što sam s posla došla 131/72... više ne znam što da radim... 

Nunii
    25. Travanj 2018. 17:16

Evo narucena sam na prvi pregled 7.5. u 14:45.
    Pepe,mi smo u Dachau. Oko 25 km od Munchena. Prvi savjet,ako niste vjencani obavite prije Njemacke. Drugo,AOK odnosno osiguranje sto prije da nemas muke kao i ja.

Nunii
    25. Travanj 2018. 17:20

Tenci

Cure, je koja vjezbala prije trudnoce? Ja sam tri puta tjedno odlazila u teretanu, visoko intenzivni treninzi, s velikim kilazama (20+) i sad naravno ne znam da li smijem nastaviti s tim. Citam malo po netu kaj pise, i neki kazu da se slobodno nastavi, neki da se priceka zavrsetak prvog tromjesjecja. Nekak si mislim da nije bas dobro dizati tak teske utege, a opet tjedan dana nisam bila i vec mi fali dostaginekologu idem tek za 2 tjedna i onda budem pitala, ali da cujem vas…

Isla sam prije,ali kako mi je kasnilo tako vise ne. Ma da se dvoumim da odem i da sam lagano na traci pa da hodam,bicikl ili nesto bez kilaze da mi je. Buduci da kada malo vise sam na nogama,pocinje lagana bol u ledima,a onda i ko da ce trbuh pocet pa odustanem ako nesto radim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.